blogg...

Hemma nu men för tillfället har jag ingen vidare lust att blogga så jag återkommer senare om lusten kommer!

Moi

MP1 är bäst. Måste bara säga att jag är lyckligare än på länge och Malin, du gör mina dagar! Och Joooonna, och Emma.. Ah. Ni fattar!! :-D'

Härlig bild va?! Från våran fotostund idag! Malin, Tency och jag.

smile biatch

Hallå där! Nu är jag hemma igen. Efter skolan så åkte jag runt en stund med pappa. Först lämnade vi av min pojkvän hemma vid honom (pappa hade hämtat honom vid hans skola), vi åkte vidare och kollade på datorer eftersom jag eventuellt ska köpa en och efter det åt vi pizza! Askalas och supermys. Efter det så åkte vi iväg en sväng och fotade, blev en del bra bilder trots det dåliga vädret.. :-) Har även fått påfyllning i kameraväskan, ett motljusskydd till kitobjektivet!


Dagens outfit:
 
Huvtröja Gina T | Leggings Carlings | Skor Skohuset | Örhängen Ur&Pen | Nagellack Depend
Fotograf: Malin R.


I skolan

Sitter i datasalen med malin och några killar från klassen. Är ganska livat här inne om man säger så! Efter skolan kommer pappa och hämtar mig så jag slipper ta bussen :-) Sjukt skönt! Vi hörs när jag kommer hem mina vänner.

nighty

Nu har jag gjort klart alla kvälls-sysslor och det är egentligen bara sängen som väntar, men så var det ju det där. det där nedrans nagellacket.. Jag har ju ios tid på mig imorgon bitti, men sover man inte hellre längre då?! Haha, ni ser vilka bekymmer jag har!
Har även tömt mitt minneskort till kameran då vi ska ha med oss kamerorna till skolan imorgon! Kan bli roligt.. Hoho. Men jag är så jävla rädd om min så den kommer få ligga i väskan och den kommer jag släpa med mig hela dagen! :-)

Men nu ska jag dra mig! Vi hörs

Walk walk walk.

dagens

Jag var som sagt på kupolen och shoppade med älsklingen & märtha, då köpte jag denna snygga huvtröja nedan. Den kommer från Gina T och priset är 249 kr.


Huvtröja Gina T | Leggings Sisters | Ringar H&M & Gina T

home

Hej! Nu är jag hemma, eller jag har vart det ett tag men har faktiskt inte orkat blogga. Slängt i mig lite käk och sånt! Alldeless strax ska jag ladda in bilder från kameran så då kommer de lite gobitar på det ena och det andra! Snart ska jag åka tillbaka till min älskling, glömde en grej som är viktig där så måste hämta det! Hörs om ett tag! :)

hos älsk

Sorry, dålig uppdatering!
Nu passar jag på medans min älskling ligger och sover. Vi har haft en trevlig dag. Umgåts med märtha, kupolen, tv/film med hans mamma&syster osv. Jag fick med mig ett par skor, en tjocktröja och en tidning ifrån kupolen! Visar er imorgon när jag kommer hem.

Ha en bra natt!
Puss


<3

Sitter i skolan just nu, i datasalen som nästan jämt, och bara chillar! Ska snart redovisa mitt djur, men får redovisa i en liten grupp så det ska nog gå bra. Har ju svårt att prata med tanke på piercingen. Efter skolan ska jag träffa Linda en sväng och sen blir det att möta upp älskling! Båda två är grymt saknade, fast lite speciellt med Linda eftersom hon bor långt bort!

Snart är det helg också!


there is something in your eyes

Godmorgon mina käraste! Sitter och fördriver tiden medans jag väntar på att bussen ska gå. Finns inte så mycket att göra på morgonen mer än att sitta här faktiskt! Idag efter skolan blir det nog att träffa älskling och förmodligen spendera helgen med honom, och det vet ni vad det betyder sen tidigare va? Dålig update :-) Äsh, ska försöka klämma in ett inlägg eller 2.

HÖST?

Känns som om det börjar bli höst!? Idag när jag och pappa åkte hem så visade tempmätarn 9 grader.. 9 GRADER? Jag dog. Jag har varit en isbit hela dagen. Haha. Nädå. Men nu har jag varit duktig och svarat på 40 kommentarer :) Love you all! Sova nu.

Bild. Höst. Löv.

later gubbar

Jag är trött, mår dåligt i munnen och behöver duscha så vi får se om vi hörs senare!

Pömsig

Trött, sur, besviken, ledsen osv. Ja, you name it. Hände en sak idag som inte var så roligt, så har verkligen ingen lust till något alls. Dessutom har jag ont i hela munnen så nu tänkte jag faktiskt göra rent piercingen, sen sova!

Kram.


tungis

Över och underifrån! Nice? ;-) Gjorde inte så ont när jag tog det men nu ... AJ, sväld..




UPDATE

Sitter i datasalen med Jonna, Malin och Emma. Och en mer del av klassen. Vi är färdiga med vårat arbete så vi passar på att busa lite, sen var vi så smarta när dom sa att vi fick ta rast när vi ville, så vi tar och slutar 20 min innan vi får egentligen ;-) Då ska jag och emma springa till piercingstudion!

Puss :-)


Springsi..

Godmorgon! Har som sagt sovmorgon så idag kan jag ta 9 bussen! Sitter här och tar det lugnt bara, inte mycket annat att göra, ska gå och käka frulle om ett tag. Dock måste jag gå tidagare så jag hinner ta ut pengar till min tungpiercing. Har egentligen inte så mycket att skriva, men efter tungpiercingen ska jag gå på stan/kupolen en sväng med Emma. Kolla det nya gina och sen ska vi till hennes optiker :-D Kommer hem vid 6-7!

Puss.

sista dagen utan sväld tunga..?

Godkväll mina kära läsare. Har precis kollat på fångarna på forter med pappa och ätit lite kvällsmat. Ska alldeless strax hoppa in i duschen. Har dock sovmorgon till 10.15 imorgon så jag kan ta 09.00 bussen och det kan jag berätta är jävligt nice. Så fruktansvärt skönt att få sova lite. Hehe. Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag springer härifrån! :-) Men ni får sova så gott.

Justia ;-)
Imorgon piercar jag tungan :-D


06.54

Jag har lyckats sovit bort alarmet, men det gjorde inte mig så mycket iallafall. Vaknade ändå bara en kvart senare och nu slipper jag sitta och döprata med mig själv för jag har så tråkigt. Haha, alltid skönt med lite sovis! Nu väntar jag på att pappa ska bli klar inne i badrummet så jag kan fixa iordning mig, sen väntar frulle, sedan bussx2, sedan skola, sedan buss osv.. HAHA :-D

Bjussar på en bild så länge! :-)


You belong to me

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Har duschat nu osv och sitter och försöker torka mitt hår. Ska nog alldeless strax lägga mig och sova så jag orkar upp imorgon med. Dock har jag sovmorgon till 09.20, så rätt soft. :-)

Tänkte bjuda på en bild också, my eyes.

"You die when your young.."

forever and always

F ♥

"Well if you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
And if you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much
"

Canos EOS 1000D + 18-55 mm + s1/320 f5.6 + ISO200

Info

Tjolahop!
Ja, jag lever även fast jag inte uppdaterat alls idag. Det började med att pappa skulle ha med sig datorn till jobbet = ingen morgon bloggning, sen direkt när jag kommer hem så skriker min far att vi ska på kalas. Var bara att byta om och åka iväg! Min storasysters pojkvän fyller 29 år idag så grattis till honom!

Just nu sitter jag här, proppmätt av tårta osv. Funderar om jag ska ta med kameran på en kvällspromenad eller helt enkelt bara hoppa in i duschen sen somna framför tvn. Första alternativet lockar ju helt klart, men jag är så galet trött. Dessutom flyttade min syster idag så det mesta känns jobbigt, och jag saknar min Linda. Och min Märtha! Dumma tjejor att flytta.. :-C

Pussgurka!

Fint armband från Märtha. Tack hjärtis :*

donkdonk bubblar, blått

Nu tänkte jag krypa ner i sängen faktiskt. Behöver sussa tidigt även fast vi har sovmorgon imorgon! Kan åka med 8 bussen ist för 7 bussen så 1 timme är faktiskt ganska rejält enligt mig! :-) Hoppas ni får en bra morgondag, jag slutar vid 16.00 så är hemma vid 16.30 om jag hinner med den tidiga bussen, hinner jag inte så kommer jag vid 17.30. Vi får alltså se :-) Kanske hinner med att uppdatera er innan jag drar till skolan också. Who knows?

Bubbles.

New's

Min nya fina ring! Vad tycker ni?

H&M 29,50 kr.

Vinnare!

Vinnaren i veckans blogg är Kajsa!

Min motivering till vinsten är: Väldigt duktig tjej för att vara så ung, väldigt duktig på att fota trots hon inte använder någon särskild avancerad kamera. Skriver läsvärda saker och har en rolig blogg helt enkelt!

Grattis Kajsa!


NY DESIGN.

Nu är min design klar! Visst, ska fixa lite småpill och sånt men annars så :-)

Vad tycker ni?!

Tryck F5 om ni inte ser!

ny design

En ny design är gjord, headern är absolut bara tillfällig. Görs en ny inom någon timme!!!! :-)

Sofie tipsar!

Jag tänkte starta något nytt i bloggen, en helt ny kategori. Kategorin heter Sofie tipsar och kommer vara fylld med tips om allt från mat till fotografering. Låter inte det roligt?

Mitt första tips är Isadora's graffiti-nagellack. Det funkade utmärkt och jag blev mer än nöjd. Tänkte köra en steg för steg guide hur man gör och sedan visa resultatbild.

1. Använd en bra nagellacksremover och tabort all form av gammalt nagellack som ligger kvar på naglarna!
2. Måla på en basfärg! (Jag använde mig av en neon-rosa färg ifrån Depend.)
3. Låt torka i 4 minuer. (Det står 4 min på förpackningen, men jag tyckte det blev betydligt bättre när man väntade i cirka 6 minuter istället.)
4. Måla på graffiti-nagellacket och vänta i cirka 30 sekunder för att se resultatet.

Nagellacket finns att köpa på Åhlens och kostar endast 69 kr. :-)


Bilden är tagen innan jag hann tabort det som kladdade till sig runt om!


Veckans blogg!

Nu har jag valt att förenkla veckans blogg! Skriv bara jag är med så drar jag en vinnare ikväll kl 21.00, inget krångel med finalister osv. Jag bestämmer vinnare utifrån mina egna åsikter! :-) Sätt igång och anmäl er.


Home.

Nu är jag hemma! Det är rätt skönt det också, faktiskt.. Haha. Även om det är ovant att inte ha sin älskling bredvid sig. Jag ska bara slänga upp håret i en knut på huvudet sen ska jag och pappa åka iväg en sväng, även försöka trycka i sig lite mat. :-)

Det kommer komma upp bilder på det jag lovade senare idag! Mina naglar, min nya ring, mitt nya armband och mina piercingar eventuellt :-)

Ha det bra så hörs vi om ngn timme!

-..-

Hello! Sitter hemma hos Fredrik nu. Passar på att blogga medans han äter. Vi har precis vart i borlänge en sväng, kollat runt på marknaden som är. Fick med mig två piercingar hem iaf (y). Nu ska vi nog kolla film. Hörs imån :)

crazy in love

Hejhej!
Sitter hemma hos min älskling. Gårdagen spenderades på kupolen. Fick med mig 4 nagellack, 2 graffiti-nagellack, nagellacks-bortagningen och en ring. Ringen var asfin, så kanske visar bild på den när jag kommer hem imorgon! Vi somnade iallafall skapligt tidigt så vi har vart uppe sen nio idag. Hunnit med att morgon-myst, duschat och ätit lite frukost! Nu ska vi alldeless strax fixa iordning oss sen blir det att dra till Falun för att leta på lite nya jeans åt älsklingen! :)

Hörs senare my friends!

pöss

Blev nollad idag.. Hehe. Vart mycket färg, mycket mjöl, mycket vatten. Men jävlar vad roligt det var! Jag och två tjejer till från klassen badade i fontänen inen i stan i borlänge och det var tur vi gjorde det för vi fick kasta mjöl på de andra ;) Hahaha. Var iaf trevligt! Har nyss duschat av mig allt geggamoja och bytt kläder!

Nu ska jag möta upp Fred!

06.12... <-fett tidigt.. :C

Nu sitter jag och håller på att klä på mig... Ska ta på mi oömma kläder.. Haha.. Äsh. Packar en väska med "normala" kläder ändå så och lite annat.. Just det, har vart duktig och bäddat + plockat i tvätt nu på morgonen också! HEHEH Nu väntar frukosten :)

Vi höres! 


...

Sleeptime! :-)

Fotografering || Random, pellekissen!

Var som sagt hos stora syster. Åt middag där, var supergott! Nu ska jag strax duscha, bädda rent i min säng + slänga massa kläder i tvätten. Bjuder dock på bilder! :) Fotade min storasysters katt, vid namn Pelle och han gör sig jävligt bra på bild!

Utrustning: Canon EOS 1000D + 18-55mm + Olika inställningar
På bild: Pelle | Fotograf: Sofie Stille (jag!)






I'm a thousand miles away but girl, tonight you look so pretty..

Goddagens! Nu är jag hemkommen från skolan, bussresan tog ungefär 45 minuter och vanligtvis brukar den ta 30. Fan vad surt! Hann iallafall kika in nya bikbok en sväng innan jag hoppade på bussen! Fick med mig en stickad tröja hem och även lite trosor från Gina T. Har även lekt lekar hela dagen med klassen, så vi har väl kommit varandra lite närmare iaf! Imorgon blir det nollning också.. Haha.

Nu väntar jag på att pappa ska hämta upp mig sen ska jag följa med han och min tvillingsyster till min storasyster och grilla. Min storasyster har ruskigt fin trädgård så kameran hänger ju självklart med! :-D

Canon EOS 1000D + 18-55 mm + s1/160 f.4.5 + ISO200


:-)

Godmorgon!
Idag ska jag och min klass, plus alla andra 1:or till något som kallas plättbacken och leka lekar... Hm.. Haha. Kan bli spännande och i detta väder vetifan!? Men om det regnar skulle vi tydlige vara i idrottshallen, men hur mycket ska det behöva regna då lixom. Haha, aja, får väl packa ner mjukisbyxor :P Nu ska jag fixa iordning mig, äta frukost och sen springa till bussen.

Puss!

Grönt?


Random inställningar... Men cool!

Duschen!

Okej mina vänner, nu har jag redigerat en hel del bilder så nu ska jag hoppa in i duschen och efter det kommer det upp ett inlägg med bilder, sen sömnen! Säger godnatt nu för i nästa inlägg blir det ingen text :-D


Lurvigt.

Det spelar ingen roll om du är 1 eller 10 mil bort, du kommer alltid vara bäst ändå ♥
Saknar dig sjukt mycket, märker nu hur nära du står mig.. Du är nog den enda människa
som faktiskt kan lugna ner mig. Hoppas du har det bra i Rättvik (felvik, knullvik) och att
vi kommer ses lika ofta på lov och helger ändå. I love you Linda, no matter what. BV


New school

Godkväll käraste!
Hemkommen är jag nu iallafall, efter en dag på gymnasiet. Det gick bra, dock lite pirrigt. Men schemat är nice och det verkar som att alla nya människor är super också så får hoppas på det. Efter skolans slut mötte jag upp älskling och följde med honom hem. Vi låg och myste framför filmen "The last song" och det var en utav de sötaste filmerna jag sett. Kanske lite trög i början men från mitten till slutet var den awesome!

Nu ska jag svara på alla kommentarer jag fått av er mina finaste, sen kallar duschen och sängen! :)
Hör av mig om en stund igen dock!

First day... hehe..

Godmorgon mina kära! :-)
Varit vaken ett tag, och just nu håller jag på att fixar mig medans jag inväntar emma. Ska bara på med lite mascara, kajal och sen är jag redo! :-D

Puss och kram!
Hörs latero.

(nu är jag nervös..)

in my beeeeed

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, för att försöka vara i tid. Alarmet står på 06.15 imorgon. Gäller att vara ute i god tid så jag inte lyckas försova mig första dagen, dock ingen risk för det då Emma kommer hit redan kl 07.15 imorgon bitti! :-)

Får se hur många inlägg det kommer hinnas med om dagarna, det finns ju dator i skolan osv också :-) Kommentarer kommer att svaras på när jag hinner! Så ni behöver inte oroa er för att jag inte ska hinna med er! Det ska jag också försöka med även om det ska pluggas, umgås med vänner, pojkvän osv. :-D

Hörs imorgon bitti eventuellt!
Kram!


Hårfärg!

Hemma från bion nu!
Den var riktigt bra tyckte jag. Den var rolig samtidigt som den var ganska spännande. Dock kunde den vara lite tråkig ibland, men det får 4 av 5 toasters av mig ;-D Haha. Just nu sitter jag och äter majskolv medans hårfärgen verkar i håret. Haha. Snart blir jag ännu blondare.. Omfg. Ska svara på alla era kommentarer snart, sen ska jag soooova!

Nej, nu kallar hårfärgen.. Det kliar sooooom fan.. *måste skölja ur nu*

Pözz

Eventuell tävling, om intresse finns!

Det är många som frågat mig om jag kan göra designer osv till er. Så jag tänkte faktiskt lotta ut en om det är några som är intresserade. I det här inlägget söker jag bara efter intresse, är det tillräckligt många som visar sitt intresse så blir det en tävling!

Skriv vad ni tycker, är det något ni skulle vilja ha som eran?! :-)

Här är designen:
(några ändring kan ske så som typsnitt på texten och lite andra småsaker)


Svar på frågestunden!

Här kommer mina svar till frågestunden! Lite synd var att många har frågat lika saker, men blev några fråogr iaf :)

1. Intressen?
Det som ligger mig närmast hjärtat är helt klart fotografering, sen att umgås med mina vänner och min pojkvän!

2. Vad tror du att du gör om 15 år?
Jag vet inte vad jag gör om 15 år men jag hoppas att jag har lyckats bra inom fotograferingen, har en fin familj och är rik. Haha :-D

3. Hur skulle du reagera om det satt en kanin och bloggade på din blogg en morgon när du vaknade?
Hahaha, ingen aning... Skratta?

4. Vad fick dej att börja blogga?
Mycket var för att det är ett lätt att dela sina åsikter med andra! Nu fortsätter jag mest för att det är så jäkla roligt med alla fina och underbara kommentarer!

5. Om du fick vara en kille för en dag, vad skulle du då göra?
Haha, jag skulle prova allt killarna gör som inte vi tjejer gör!

6. Favoritprogram?
Det var Andra Avenyn innan det slutade iaf!

7. Favorit plagg?
Leggings!

8. Vad är det bästa med sommaren ?
Det är nog alla festivaler! Det är äkta kärlek att få springa runt på olika festivaler och få se några utav sina favoritband live!

9. Vad fotar du helst, barn, mat, blommor osv?
Oj, det är en jäkligt svår fråga! Men all sorts natur tycker jag om att fota, men även människor.

10. Vad är det bästa du vet?
Min pojkvän, min kamera och känslan precis innan man får sommarlov.. :-D

11. Hur gammal är du?
Jag är 16 år, född 1994 :)

12. Hur länge har du hållit på att fota?
Jag har fotat sedan jag var 11 år ungefär, så i cirka 5 år då.

13. Vad fick dig att börja fota?
Jag började nog för jag tyckte det var spännande att se hur vissa saker kunde bli så vackra på bild.

14. Vad har du för kamera?
Jag har en systemkamera, en Canon EOS 1000D.

15. Favoritårstid?
Mina favoritårstider är vår & sommar!
 
16. Går du på gymnasiet?
Börjar gymnasiet imorgon! :)

17. Vilken linje?
Mediaprogammet! 


Den lyckliga vinnaren!

Vinnaren i min tävling "Den bästa sommarbilden" är Ida!

Hör av dig till mig så fort du ser detta så kan vi komma överens om hur du vill att din nya design ska se ut!
Grattis!


Sista dagen på sommarlovet..?

Glöm inte frågestunden, tryck här för att fråga mig något! AVSLUTAS IDAG 14.00
Glöm inte att rösta på finalisterna i Sommartävlingen, tryck här för att rösta! AVSLUTAS IDAG 15.00

Passa på och rösta på eran favorit och ställ era frågor, sista chansen nu!!!


Godmorgon förresten! Eller ja, morgon och morgon är det väl inte, men iallafall. Kom hem från Linda för ett tag sen, har bara hunnit med att slänga i mig lite lunch! Har ganska mycket planerat idag som ska hinnas med. Måste ta tag i städningen, sen ska jag även färga håret och ikväll ska jag också gå på bio med mamma! Vi ska se Bröderna Karlsson. Är det någon som sett den, är den bra? Haha. Får hoppas på det bästa iallafall!

Sen måste jag även säga lycka till åt mina finaste, Linda och Märtha, som båda två flyttar idag! Hoppas ni får det bra och blir nöjda med utbildningen och så! Puss på er!


:-)

Tänkte bara meddela om att nu far jag till min älskling och sen till Linda! Hörs!

Morning!

Glöm inte frågestunden, tryck här för att fråga mig något!
Glöm inte att rösta på finalisterna i Sommartävlingen, tryck här för att rösta!

Godmorgon käraste ni!
Vaknade för ett tag sen, svarat på en del kommentarer och nu sitter jag faktiskt och äter frukost för första gången på väldigt länge. Min favoritfrukost är faktiskt att ha "Äpple&Kanel"-yoghurt ihoprört med müsli och kanel. Det blir supergott. Tycker ni borde prova det någon gång. Smakar nästan som en väldigt krispig äppelpaj.

Idag får vi se vad som händer, vet inte riktigt än men det brukar alltid lösa sig! Vill nog mest ta det lugnt med tanke på att jag inte är helt frisk än och skolan börjar snart..

Kram.

Canon EOS 1000D + 18-55 mm + 1/100 f5.6 + ISO100

Sleepless night

Nu har jag fixat iordning min säng i något bättre skick, så det går att sova i den iallafall. Var fullt med kläder i den innan vilket kanske inte uppskattas sådär jätte mycket att sova bland. Haha. Ska bara läsa de sista bloggarna jag har kvar för idag sen blir det att sova! Är supertrött!

Imorgon ska jag träffa Linda och ska även försöka hinna med att umgås en sväng med min pojkvän som börjar skolan redan imorgon! Skryter lite extra om mina två sovmornar som jag har kvar! (FUCK NO, imorgon står alarmet på 09.30) Haha. Det blir nog bra.

Pussgurka!

FRÅÅÅÅGESTUND



På den senaste tiden har jag fått ganska många nya läsare och eftersom det är omöjligt att få någon sorts "riktig" uppfattning om vem jag är genom min korta lilla presentation i menyn (skulle egentligen kunna fylla ut 10 a4-papper om mig!) så tänkte jag att vi kan köra en frågestund!? Vad sägs om det va?

Jag lovar att besvara alla sorters frågor, privat som inte privat, ni fattar gränsen eller hur? Jag vill vara så ärlig som jag bara kan.

Frågestunden avslutas när jag säger stopp och börjar när jag säger.... 

.....KÖÖÖÖÖÖR!


FINALISTER!

Nu har jag med hjälp av random.org valt ut 4 finalister till min tävligen "Den bästa sommarbilden".
Nu är det bara fritt fram och rösta tills tisdag kl 21.00!

Priser är en design (om man vill!) + en länk & bilden i min menyrad.

1. ANGELICA! (Bilden ses bätte här!)


2. BARBIE! (Bilden ses bätte här!) 


3. IDA! (Bilden ses bättre här!)


4. LINNEA! (Bilden ses bättre här!)


Veckans fina vinnare!

Nu är vinnarens i veckans blogg dragen! Vinnaren denna gång blev en tuff tjej vid namn My. Hon driver en härlig blogg om hennes vardag! Bloggen är läsvärd pga att tjejen verkligen är sig själv och det tror jag många andra tycker med tanke på att My vann tävling överlägset med 25 röster!

Grattis My! Hör av dig till mig i en kommentar så kan vi komma
överens om vad det ska stå som beskrivning i min menyrad!
Så länge glänser förra veckans vinnare Elina kvar.


Home

Nu är jag hemma från älskling. Jag, han & Märtha hade några timmar tillsammans bestående av mys och prat. Inte träffat Märtha på sjukt länge och sen flyttar hon snart också. Inte så roligt nä! :C Fick iaf fina presenter, visar om ett tag för nu ska jag välja ut finalister i Sommarbilds tävlingen och även dra vinnaren i Veckans blogg!

Ha en bra kväll tills vi hörs igen om ett tag!

HEJ!

Nu har jag varit i Dalen en sväng och hälsat på lite. Var trevligt att se alla djur en sista gång och säga hejdå, samtidigt som det var lite sorgligt. Fast några får jag väl se nästa år igen! Nu ska jag bara byta om lite sen ska jag åka iväg till Fredrik där Märtha är. Puss.

12.00

Godmorgon..
Vaknade nyss av att min syster kom in och studsade på mig. Har inte så mkt planer för idag, ska iallafall ner i säterdalen. Sen får vi se om jag ska vara med Fredrik och Märtha. Löser sig väl. Är inte på särskilt bra humör men jaja. ska inte försöka sitta och sura på er! :)

Love you guys!


Natten

Halloj mitt i natten mina käraste!
Har kommit hem från Dalen för en stund sen och nu ska jag bara borsta tänderna sen väntar sängen! Tänkte mest informera er om att jag har haft superkul ikväll och att jag tog mig hem helskinnad som vanligt! Kvällen började väl inte så jätte bra, men det löste sig. :-)

Natti!

Dalen nu!

Tänkte bara berätta att jag drar iväg ut nu alldeless strax och bjuder samtidigt på en liten facelook! Outfit bild får ni kanske senare, får se hur det blir :-D

Ha en jätte trevlig kväll allihopa så hörs vi imorgon, eller kanske inatt ;-)


Min blogg!!!!

Förlåt mina allra finaste för en dålig uppdatering!! Ber så sjukt mkt om ursäkt, eller va? Varför ska jag egentligen be om ursäkt...? Det är ju trots allt min blogg, jag uppdater när jag vill, efter mina förutsättningar. Men jaja, har iallafall vart hos Linda tills imorse då jag åkte hem till min fina pojkvän. Låg ute i hammocken och pratade, pussades och busade ett bra tag tills pappa kom och hämtade mig. Vi åkte direkt till borlänge och åt kinamat. Var gott, men nu är jag mätt och mår illa!

Ska svara på lite kommentarer, sen ska jag fixa mig inför kvällen! Är ju som sagt Björn Rosenström i dalen!

Kram.

Hos Linda!

Hejsan hoppsan! Sitter hemma hos Linda nu, vi ska spela spel på datorn. Haha, jävligt roligt. Ska försöka ta mig hem tidigt imorgon så jag hinner fixa lite saker innan Björn Rosenström. Han ska nämligen spela i Säterdalen! Kommer bli nice! :-D

Ha en bra kväll!
Puss.

21.23

Anmälningar till "Den bästa sommarbilden" görs här! (sista dagen idag.)
Och rösta på eran favorit av finalisterna i Veckans blogg här! (vinnaren dras på lördag/söndag.)

Godkväll!
Dagen har spenderats till mesta dels med älskling, men var som jag sa även och åt lunch med min föredetta låtsaspappa. Det var hur gott som helst. Beställde in en plankstek och en banana split som efterrätt och jag kan säga att båda två var underbara! Jag fick även trisslotter och lite pengar, han är så snäll så.

Nu på kvällen har jag och älskling kollat på film. "Som man bäddar" heter den och är en gammal svensk film. Har någon sett den? Jag tycker själv den är ganska rolig. Haha! Vi har även haft ett deep/pepp-talk som kan behövas ibland, men inget jag går in på här. Behövligt var det iallafall :-D Älskar min pojkvän!

Nikki Sixx ♥

Anmälningar till "Den bästa sommarbilden" görs här! (sista dagen idag.)
Och rösta på eran favorit av finalisterna i Veckans blogg här! (vinnaren dras på lördag/söndag.)

Godmorgon sötnosar! :-)
Sitter fortfarande kvar hos min älskling och tofflar lite som Jasmine skulle ha sagt. Haha. Pappa kommer och hämtar mig om ett tag då jag ska på födelsedagslunch tillsammans med Lars, som är min föredetta platspappa. Ni kanske tycker det är konstigt, men vi har fortfarande kontakt och han har betydigt väldigt mycket för mig pga vissa omständigheter jag inte tar upp här. Jaja, det ska iallfall bli trevligt! Efter det ska jag umgås med min älskling igen.

Förresten, igår så snodde jag älsklingens bok om Nikki Sixx (basisten i Mötley Crue) och jag blev helt fast direkt. Så många ord och meningar som stämmer, som får en att tänka till på riktigt. Ska ta och fortsätta läsa den snart tror jag, ska även skriva ner lite saker som står i boken. Fanns så mkt fint! Min finaste Nikki Sixx


Hos min baby!

Hallå där såhär mitt i natten! :-D

Sitter hemma hos älskling nu, vi har myst, kollat film, öppnat paket, vart och handlat godis, osv. Haha. Fick iallafall världens finaste Håkan Hellström tröja av mn älskling! Visar bild på den senare, samtidigt som inlägget med mina inköp från Växjö kommer upp! Tror även han blev nöjd med sina presenter från mig, han sitter iallafall bakom mig och pysslar med några utav de nu :-D

Hoppas ni sover gott allihopa så hörs vi imorgon! ♥


Bye!

Nu åker jag till min pojkvän! :-) Hörs senare!

Oldie bild på mig och märtha♥! ↓


Min kamera!

Hallåhallå! Nu är jag hemma efter en runda med pappa! Tog en tur till donken och köpte en varsin glass, sen åkte vi bara runt och kollade lite. :-)

Såg att det var några som undrade om jag kunde berätta lite mer om min kamera, mer än vad det är för sort. Och visst, bjuder på en länk ifrån Elgigantens hemsida så får ni lite mer kött på benen! :-D Bra va?

Kamerahus Canon EOS 1000D + Kitobjektivet 18-55 mm.

Tryck här för att läsa mer om min kamera!
Och här har ni specifikationen om det intresserar någon:

Filmtyp

Typ av sensor

CMOS

Upplösning (Megapixel)

10,10

Storlek på sensor (mm)

22.2 x 14.8

Objektiv

Typ

Canon Zoom Lens

Medföljande objektiv

ja

Objektivfattning

EF/EF-S

Maximal öppning

3.5 - 5.6

Brännvidd (mm)

18 - 55

Längd på brännvidd (35mm likvärdig)

28 - 88

Bildstabilisator (Image stabilizer)

nej

Sökare (Viewfinder)

LCD (tum)

2,50

Optisk sökare ( viewfinder )

ja

Elektronisk sökare ( viewfinder )

ja

Egenskaper

Fokuspunkter

7,00

Manuell fokus

ja

ISO

100-1600

Slutartid (sekunder)

30 - 1/4000

Bildserier ( Continuous shooting ) (fps)

3,00

Vit balanskontroll (White Balance Control)

ja

Histogram

ja

Självutlösare

ja

Inbyggd blixt

ja

Inbyggd röda ögon-kontroll ( Red-Eye Control )

ja

Stöd för extern blixt

ja

Format på bildfil

JPEG/RAW

Videoinspelning

nej

Videoinspelning med ljud

nej

Minne

Stöttade minneskort

SD/SDHC

Medföljande minneskort

nej

Anslutningar

Gränssnitt (Interface)

USB 2.0

PictBridge

ja

Video Out (Se bild på TV)

ja

Övrigt

Uppladdningsbart batteri

ja

Batterityp

Lithium-ion

Laddare

ja

Mjukvara

ZoomBrowser EX / ImageBrowser, Photostitch, EOS Utility (Incl. Remote Capture) Picture Style Editor, Digital Photo Professional

Höjd (cm)

9,75

Bredd (cm)

12,60

Djup (cm)

6,20

Vikt (g)

450,00

Leverantörens produkt-ID

-


Kameran!

Nu ska jag och kameran ut på en sväng!! :D

(Förlänger tiden att anmäla sig till Sommarbild-tävlingen. Drar ut finalisterna imorgon ist så att fler har chans att se tävlingen och anmäla sig! Låter inte det bra va?!)

:-D


Tävling hos Classy!

Gör som jag var och var med och tävla hos CLASSY om en valfri supersnygg klocka ifrån Runns.se!
Tryck här för att komma till inlägget :)


Finalisterna!

Nu är det dags, rösta på eran favorit! Random.org hjälper mig som vanligt att välja ut!

Finalister i veckans blogg:

1. Bombshell - bbombshell.blogg.se


2. Annika - annikastromberg.blogg.se


3. Lina & Becka - twilightktr.blogg.se

4. Jenny - truejenny.blogg.se

5. Alice - alicesvenssons.blogg.se


6. My - sick.blogg.se

7. Alice J - aalicejunman.blogg.se


8. Sofia - tegni.blogg.se

9. Filippa - filippafredriksson.blogg.se


Angående tävlingarna!

Anmälningar till "Den bästa sommarbilden" görs här!


Anmälningar till "Veckans blogg" görs här!


Kan ju börja med att meddela er som deltar i tävlingarna att båda tävlingarna att jag har fått in sjukt många anmälningar till veckans blogg och även fått in 7 st anmälningar till sommarbilds tävlingen så den kommer att bli av! Roligt va? :-D

Men det jag tänkte säga var att jag drar finalister till Veckans blogg kl 13.00
och finalister till Den bästa sommarbilden kl. 14.00

Så än finns det chans att anmäla sig! :-D


:-D

Anmälningar till "Den bästa sommarbilden" görs här!
Anmälningar till "Veckans blogg" görs här!

Godmorgon mina sötnosar!

Jag har nyss vaknat så man kan ju inte säga att jag har hunnit med något speciellt än, men ska alldeless strax dra ner och käka något tror jag, sen får vi se vad jag och pappsen hittar på idag! Blir förhoppningsvis något trevligt. Brukar bli det iallafall :-]

Sen ska jag nog kanske träffa min pojkvän som kommer hem från sin semester idag. Vi får väl helt enkelt se. Beror på när han kommer hem och så :)

Nej, nu ska jag chilla vidare. PUSS!


Sommaren är kort...

Anmälningar till "Den bästa sommarbilden" görs här!
Anmälningar till "Veckans blogg" görs här!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa, sedan sörja över att imorgon när jag vaknar så är det bara 1 vecka kvar av mitt sommarlov. Jahapp, här var den sommaren förbi om man säger så. Men mycket har jag hunnit med!

Som detta:
- Slutat 9:an
- Blivit blond igen
- Fått min systemkamera
- Varit i Kosta
- Varit på P&L
- Sett Kent live
- Shoppat upp massa pengar
- Jobbat
- Varit på sonisphere
- Sett Mötley Crue live

Ja, bara några saker. Kan rada upp 100 till om ni vill! :-D

Underbar sommar. Tack allihopa för det ♥
 


:-D

Anmälningar till "Den bästa sommarbilden" görs här!
Anmälningar till "Veckans blogg" görs här!

Bjussar på två bilder från mitt kalas! Haha. Jag och Linda åt som sagt en salig blandning av grejer! Men gott var det. Och tröjan som jag har på bilden (bilden längst ner) fick jag i present av Linda + en skrivbok! Haha, how cute?! Hon är sötast i världen :-D






Fotografering || Natur, flower in the water.

Anmälningar till "Den bästa sommarbilden" görs här!
Anmälningar till "Veckans blogg" görs här!

Hallå mina kära!
Nu är jag hemkommen igen, kikar igenom datorn lite nu innan jag ska börja städa igen. Om jag orkar fortsätta vill säga, hinner nog imorgon på dagen också. Hehe! Tänkte visa er mina nya inköp latero också.

Canon EOS 1000D + 18-55 mm + Förinställd makro.
Denna bild blev i sugkvalitét här.. :c


TIME FOR FOOOD

Nu springer jag upp till mamma för mat!

Hörs latero!

Saknar min älskling förörvigt :(


STANNAR UPP MITT I ALLT

Har en liten pause i mitt i all städning! Ska fortsätta alldeless strax igen! Kommer nog inte hinna klart innan jag ska springa upp till mamma för att äta, så fortsätter nog ikväll. :-)

Om ni inte redan sett det så har jag fixat så man kan läsa min blogg i alla möjliga språk! Är inte det väldigt bra? Det tycker iallafall jag =D Hehe!

Nu ska jag fortsätta!


STOR-STÄDNING!

Nu jävlar kör jag igång! Måste faktiskt ta tag i det någon gång, och vad passar bättre än nu? Jag har ingenting att göra och min pojkvän kommer hem från semestern imorgon så då kommer jag inte ha tid! ;-)

Städning för hela slanten!
Om ni vågar kan jag visa före/efter bilder ;-)


Funderingar? Här har ni svaret!

Anmälningar till "Den bästa sommarbilden" görs här!
Anmälningar till "Veckans blogg" görs här!


Såg att det var många som undrade,
så nu kommer denna text ovan att finnas med först i varje inlägg!

Bra va?!


Veckans blogg!



Är du intresserad av att bli veckans blogg nästa vecka?! Släng iväg en kommentar som innehåller namn, bloggadress och att du är med! Inte svårare än så mina kära! :-D


I love you girls!

Halloj mina kära läsare!
Hopas att allting är bra med er iallafall! Har sovit över hos min kompis Linda inatt som jag berättade. Igår när jag kom dit åt vi glass, grädde, choklad, hallon och silverkulor ihoprört. Haha, mongon som vi är! Men gott var det. Senare på kvällen åkte vi ner till Jenny och hennes familj. Satt där ett tag och mys, skrattade, snackade lite goja och hade det allmänt trevligt! :-) 

Men ja, nu är jag iallafall hemma! Kommer uppdatera er som vanligt idag för har ingenting speciellt planerat förutom att jag ska förbi mamma ikväll och äta lite! :-)

Mina två sötnosar :-D



A piece of green.

Canon EOS 1000D - 18-55mm - Olika inställningar. 






Kickstart my heart ♥


Canon EOS 1000D + 18-55 mm + Olika inställningar.







Tävlingar... :-D

Kom ihåg att anmäla er till nästa veckas "Veckans blogg" (det går bra att göra det i vilket inlägg som helst) och kom även ihåg min fototävling! Tryck här för att kika in den och göra en anmälan!
Blir det inte mer än 7 anmälningar så ställer jag in hela tävlingen, tyvärr!


GODMORNING

Godmorgon! :-)
Vaknade alldeless nyss, jag sov över alarmet till och med. Hehe. Men jaja, ingenting jag kan göra så mkt åt nu. Tänkte bjuda er på några bilder iallafall, sen ska jag springa in i duschen och åka till Linda och blir även kvar där tills imorgon så räkna inte med särskilt bra update från kl halv 3 ungefär. :-)


Godnatt finaste ni!

Börjar bli riktigt trött nu faktiskt eftersom jag setat och pillat med min design halva natten. Ska alldeless strax krypa ner i sängen och läsa lite! Ska även ställa alarm så jag inte vaknar förjävligt sent! Haha, det kommer säkert bli som inatt när jag tänkte lägga mig och läsa, somnade innan jag hann slå upp boken.. Hihi! Pömsig.


New!

Som några av er säkert redan sett så har jag skapat mig en ny design! Den andra hade ju levt med hela sommaren så nu tänkte jag skapa något enkelt och stilrent! Denna är dock bara ganska tillfällig, eller ja, kommer ha den några veckor men när hösten kommer så kommer jag nog köra på en lite mer höstig design :-D

Men ja, nu vill jag höra vad ni tycker!
Hiss eller Diss?


Dina naglar mot mitt hjärta är vassare än taggtråd


Canon EOS 1000D + 18-55 mm + Olika inställningar, fråga om ni vill veta någon särskild.





Linda <3

Min älskade mobil lever! Ni förstår inte hur lycklig jag är. Jag kan medge att jag är telefonberoende, speciellt nu när min älsklingsfredrik är på semester också! Men fyfan. Trodde den hade gjort sitt nu när den blivit dränkt i spöregn, men inte, men älsklingsmobilen klarar allting har han bevisat för mig! En trogen kär vän!

Haha, fan vilken tönt jag är! Setat och predikat flera meningar om hur mycket jag älskar min telefon. HAHA. Jamen det är ju så! Hihi.

Imorgon ska jag åka till min käre vän Linda. Vi ska fira min födelsedag lite och sörja att det bara är 1 vecka kvar tills hon flyttar. Kommer sakna henne, hon är den vän som jag umgåts mest med under det senaste halvåret och på så sätt har vi också kommit varandra väldigt nära. Min finaste soulmate, syster, bv, andra halva och mongo. She is just like me, helt enkelt! Men kommer iaf träffa henne så ofta jag kan ändå ♥


Fotografering || Natur, färg/svartvit?


Canon EOS 1000D + 18-58 mm + s1/320 f5.6 + ISO200



Tävling!



Ja, ni läste rätt! Det är tävlingsdags! Temat är "Din bästa sommarbild". Det går alltså ut på att ni ska välja ut en sommarbild som är speciell just för er.

Reglerna är enkla:
Lägg upp bilden i ett inlägg på din blogg och
skriv att du är med i tävlingen! Skicka sedan en länk till ditt inlägg i
mitt kommentarsfält och skriv även att du är med och deltar.


Endast 1 bild per deltagare.


Bilden ska vara egenfotad!


Jag kommer dra ett antal finalister den 11/8
som man får rösta på och sen ungefär den 14/8 kommer vinnaren att utses!


Priset är en länkning och en förstorning utav bilden
i ett inlägg hos mig, samt en bloggdesign gjord av mig där bilden kommer att finnas med!


Och jag kommer självklart att göra designen allt vad jag kan efter
vinnarens önskemål med färger, former, bilder, kategorier, spalter osv.

OBSERVERA! Ni som redan har en bloggdesign och är nöjda med den kan vara med och tävla enbart för rolighetens skull! :D


Veckans blogg!

Nu har jag dragit ut Veckans blogg vinnare och denna gång blev det Elina!
Hör av dig till mig så fort du ser detta så vi kan komma överens om vilken beskrivning som ska stå i menyraden, så länge får Isabell ligga kvar i där och glänsa!



Min födelsedag!

Godmorgon mina underbara!

Är ganska så nyvaken, har bara hunnit med att käka lite frukost och fixat iordning med tvätten och så. Kastat in mina converse i tvättmaskinen efter gårdagens leråker på sonisphere! Haha, mina gula fina skor var inte så gula längre om man säger så. Dessutom är jag sjuk, hes och lite feber. Pappa bjöd även på en söt cupcake till frukost, som han hade vart ner och köpt tidigt imorse! Sen fick jag även två hundra kronor! Fick ju egentligen min present av honom tidigare i sommar (systemkameran) men nu fick jag pengarna för jag ska kunna beställa hem ett motljusskydd :-) Gull!

Ska alldeless strax åka hem till mamma och bli firad där, först måste jag bara fixa mig lite för just nu sitter jag i mysbyxor med håret uppsatt i en knut! Slänger kanske upp en dagens outfit sen, beror på om jag orkar ta på mig något snyggt eller om det blir mysmys. Haha. Mår lite dåligt som sagt.

Bilder, tävlingarna som jag lovat er att starta och veckans blogg kommer upp ikväll, eller ja, när jag kommer hem från mamma rättare sagt! :-)

Och just det ja! Lovar er att jag ska fota iallafall en del av det 100 nya saker jag köpt.. Haha. xD


Kosta-bilder

Laddar upp några bilder ifrån Kosta! Saknar det, saknar människorna och vill tillbaka.








HOOOME SWEEET HOOOME

Jag är hemma! :-D

Sonisphere var bland det bästa jag har varit med om och Mötley Crue var det underbaraste jag sett någonsin. Det var värt väntan 4 timmar längst fram i spöregnet för att få ha ögonkontakt med Nikki Sixx och vara cirka 5 meter ifrån honom. Att få skrika med i bland annat "Kickstart my heart", "Dr. Feelgood" och "Girls Girls Girls". Nä, fyfan vad lycklig jag är! :-)

Och så var det såklart mysigt att träffa min fina pojkvän också som jag saknt så sjukt mkt. Men på onsdag kommer han hem!!! :*

Fyller förövrigt 16 år idag och snart ska jag ladda in bilder i datorn! Jag är pigg :D


Snabbis

Hej hallå! Sitter i min storebrors lägenhet i sthlm på saras dator.
Har vart och ätit på en jätte fin restaurang, var super god mat och nu är jag hur mätt som helst!

Ska alldeless strax gå och lägga mig för att sova med tanke på att det är Sonisphere imorgon! :-)
Hörs på söndag!

Kisses.


00.40

Sitter fortfarande vaken och läser/besvarar alla fina kommentarer, ni är så sjukt söta!
Förresten så blir det ingen röstning på veckans blogg denna vecka då jag inte har tid att ta ut några finalister, så jag slumpar en vinnare på söndag som får en plats i min menyrad! Så kör vi som vanligt igen nästa vecka, låter inte det bra!?

Jag ska göra igång en fototävling också på söndag så håll ögonen öppna kära fotobloggare.. :-)
Temat kommer att vara lite speciellt, men får självklart tolkas hur som helst.
Kommer även starta en annan tävling samtidigt, som alla kan delta i, oavsett om man inte fotar!
Hoppas ni blev lite nyfikna för jag tror det kommer bli jätte roligt.

Nu ska jag sova! Ha en bra natt så hörs vi.

Grattis älskling, 17 år idag. :*


16 månader med mitt hjärta.

16 månader idag med min älskling!
Tiden bara rusar iväg men det får den gärna göra för jag vill uppleva många fler månader, år och minnen med dig. Du är det allra bästa som har hänt mig och jag är så förbannat lycklig att jag får vara med just dig av alla människor. När vi blev tillsammans var vi som natt och dag men vi börjar likna varandra mer och mer.

Jag ville iallafall bara säga att jag älskar dig! :*


23.36

Godkväll! Sitter här i en stuga mitt ute i skogen tillsammans med min syster! Är hos min faster just nu men imorgon ska vi åka vidare till stockholm! Ska sova hos min storebror en natt och sen blir det sonisphere! Helt sjukt. Längtar som fan just nu! Jaja, sen blir det att åka hem på natten efteråt. :-) SKÖNT! Vill hem nu.. Haha.

16 månader med älskling idag <3


20.14

Godkväll!
Har varit på outleten idag med, hängde där ett tag. Hann med att käka två glassar också. En gabbe-special, haha. Lol. Vi bestämde även att vi ska gå iväg och bada sen. Det blir jag, Sara, Jasmine, Amanda, Gabbe, Sam och Ylva. Kommer nog bli riktigt trevligt. Dock ska vi trycka i oss lite käk innan vi springer ner till badet. :-)


Jasmine och Gabbis.


Jasmine och Sara utanför outleten.

H&M - Höstmys.

Denna gång kommer allting från H&M's märke Divided
och
temat jag körde med för denna outfit var Höstmys.



14.12

Hej mina fina läsare!
Hoppas att allt är bra med er idag. Jag och min pappa har varit ute en sväng och jag fotade massor då så på söndag kan ni räkna med ett X-antal bilder. Glömde nämnligen min USBsladd hemma, duktig som jag är. Hehe. Men jag bjöd ju iallafall på lite Kosta-bilder igår som var från Jasmine's kamera.

Lite senare ska vi umgås med Jasmine, sen blir det att äta något gott och sen vinka hejdå till alla fina människor för det bär iväg tidigt imorgon bitti! Då ska vi först upp till min faster och sova där en natt, sen blir det upp till sthlm och sova där i två nätter och gå på sonisphere ♥

Aja, ha en bra dag friends! Kommer nog upp något inlägg senare.


Hiss & Diss!


Håkan Hellström - Har alltid tyckt om hans låtar, han har alltid vart superbra i mina ögon!

Höst - Ja, jag längtar faktiskt tills hösten. Ska bli så mysigt att få krypa i de varma uggsen och dricka varm choklad med älsklingen i hammocken medans man tittar på när löven faller från träden.

Mobiltelefon - Skulle dö utan min älskade mobiltelefon. Nu när jag är cirka 60 mil bort känns det otroligt skönt att kunna slänga iväg ett sms till vännerna & pojkvännen. ♥



Regn - Jag hatar regn, så jävla i vägen!

Att vara utan Fredrik - Ja, det säger väl sig självt? Jag saknar min pojke, mer än vad jag hade kunnat föreställt mig. Min älskade plutt, bara några dagar kvar tills vi ses nu. PEPPA-PEPPA-PEPPA.


Kosta!

Hejhej! Just nu sitter jag hemma hos Jasmine och bloggar, har faktiskt tagit mig tid att svara på alla fina kommentarer trots att jag är på semester! Ni är underbara allihopa!

Vi ska se på film eller något snart, men vet inte vad det blir för något
:-D

Kom ihåg att anmäla er till veckans blogg, drar finalisterna imorgon eller på torsdag
! :-D

Nu bjussar jag på några bilder från dagarna som gått!

Jag och jasmine när vi hade glassmys igår!


Felixs ansikte och Basses ben?!


Jag och Jasmine med tefat!



Gabbbiisen med glas


H&M - Divided.

Denna gång kommer allting från H&M's märke Divided
och
temat jag körde med för denna outfit var just Divided.



11.01

Godmorgon mina fina läsare!

Sitter vid Saras dator just nu i stugan medans hon är och duschar. Läsar igenom lite bloggar, svarar på lite kommentarer (inte alla!) och uppdaterar mig lite!

Om en liten stund ska vi åka till Kalmar som ligger ungefär 1 timme härifrån. Där ska vi nog shoppa, äta och sen hade jag tänkt ta med kameran så jag har några vackra bilder att bjuda på när jag kommer hem! :-) Hihi.

Nu ska jag fortsätta med mitt!
Uppdaterar nog ett inlägg senare lite snabbt annars hörs vi ikväll!


monday

Hej alla underbara! :-)
Idag har jag spenderat dagen i Växjö med Jasse och syster. Hittade asmkt saker, men höll mitt löfte och köpte inga leggings alls! Duktig Sofen. Sen så åt vi kinamat-bufé också! :-)
När vi kom tillbaka till kosta så gick vi till outletet, köpte mkt där med. Alla de 4 twilightböckerna... HAHA, efter som jag är :-)

Åt grekisk sallad nyss med en massa folk. Trevligt att se alla igen :)
Nu ska vi kolla på "Allt för min syster" och käka glass!

Tack för alla fina kommentarer, lovar er att svara ihjäl mig när jag kommer hem. Svarar på en del nu under tiden jag är här. Kan låna Jasses dator och min systers lite!

Kram och förlåter för rörigt inlägg...

Gina T - Typiskt Sofie.

Denna gång kommer allting från Gina Tricot 
och
temat jag körde med för denna outfit var Typiskt Sofie.

Ni som känner mig bra, tycker ni det är en typiskt Sofie outfit?!


drug's dont work

Sitter i stugan i Kosta nu med Jasse och Syster. Ska svara på kommentarerna sen när jag kommer hem till Jasse. Blir väl om cirkus någon timme så ni vet. 

Saknar min älskling sjukt mkt också. ♥ 


H&M - Black.

Några sånna här inlägg kommer att komma upp under veckan, speciferar mig på något speciellt i varje outfit. Denna gång så var det färgen svart!

Vad tycker ni?! Jag skulle iallafall mer än gärna bära dessa plagg på mig i höst.

Allt är från H&M


Packningslista

Måste skriva det här så jag vet att jag fått med mig allting. Ni behöver inte läsa! :')

Kläder
Underkläder
Hygienartiklar (Tandborste etc)
Kamera + Kameraladdare
Mobil + Mobilladdare
Headset
Smink
Hårspray
Hårpulver
Parfym
Mediciner
P-Piller
Sängkläder
Täcke
Kuddar
Fredriks tröja
Plånbok (Íd-kort, bankkort etc)
3 par skor
Åksjukesaker
SONISPHEREBILJETTEN

RSS 2.0