NATTI

KenzaTyra showen var kalas bra och nu ska jag krypa ner bredvid min pojk! Puss.

COLD WATER

Har badat för en stund sen och fyfan vad skönt det var att få bort all svettlukt samt lera, geggvatten, illaluktande osv. Ah, ni fattar :-D Ska alldeless strax byta om från mjukiskläder och ta med mig kameran ut och sen hoppa på bussen till Fredrik! Ska nog fota lite där medans han är ute och målar, haha. Får se om jag får med mig han hem ikväll, men det ska nog inte vara några problem!

MISSA INTE KENZATYRA SHOW IKVÄLL 21.00!


TIDIGT HEMMA = SKÖNT

Orienterat idag.
Jag blev rätt blöt och på ett jävla dåligt humör men det löste sig till slut, var ute i nästan 2 timmar som var maxtiden, fick sluta sen. Skönt! Just nu sitter jag i min sparkdräkt och försöker att få upp värmen lite, läser bloggar gör jag också. :-D

BTW!
Vad ska jag skriva om i bloggen? Fototips? Bloggtips? :-D
Vilka bloggar läser ni? Ge mig tips!


GRIS

Trött, ont i magen, måste städa, iväg en kortis & sen kolla in en dator. Fint det blir. Ikväll kommer pluttis också. Känns behövligt atm.

VEM ÄR SOFIE?


Ja, vem är Sofie? Den frågan ska jag försöka besvara nu.

Jag skulle nog kunna säga att jag är som vilken tonåring som helst, för det är jag till viss del men jag är fortfarande en egen individ.

Vi kan börja med mitt allra största intresse, fotografering. Det bästa jag vet och det som brukar döda timmar i mitt liv. Jag fotar mer än gärna porträtt, så är du intressad så kan du absolut höra av dig. Jag är 100% seriös med det jag gör, eftersom fotograferingen är något jag vill arbeta med i framtiden. Jag fotar med en Canon EOS 1000D, så där kom den frågan ur världen. :-)

Sen då, vad handlar mitt liv om förutom fotograferingen?
Ja, jag går i 1:an på gymnasiet, medialinjen. Trivs väldigt bra där och har en underbar klass. Är alltså 16 år. Jag bor i Dalarna tillsammans med min pappa. Jag har fått många frågor om varför jag inte bor ihop med min mamma och det är privata själ som jag inte tar upp här. Jaja, nu fortsätter vi, jag har en tvillingsyster som just nu pluggar i Huddiksvall. Jag är glad över att hon tar sånna steg i livet så jag har absolut ingenting emot det heller.
Annars på fritiden förutom att fota så pluggar jag och umgås mycket mina mina vänner och även med min pojkvän. De är personer som har har/haft väldigt stor påverkan i mitt liv! Nice? Ja. Är också ganska klädgalen så shoppar så fort det finns pengar i plånboken!

Min blogg består av:
Fotografering
Kläder/Mode
Kärlek&Vänskap
Skola
Väldigt mycket vardag.

Hoppas ni får en intressant läsning och nu har ni en liten bild utav vem jag är!
Puss&Kram!


ENGLISH DUDE

Sitter på engelskan och håller på att skriva lite, skriver mest på mina svenska saker eftersom jag är klar med engelska sakerna.. Haha. Roligt! Var asdrygt att ta den tidiga bussen imorse och ännu värre blir det imorgon.. FINT.

Hörs.

MORNING

Hallå, sitter här färdigfixad och väntar på att springa ner till bussen. Det är rätt hemskt att behöva åka innan kl halv 9 nu för tiden. Haha. Idag får vi se vad som händer, blir iallafall att vara med älskling ikväll och han sover även kvar så får se hur det blir med uppdateringarna :)

Ha en bra dag! :-D

ONÖDIG


Onödigt inlägg, men jag tänkte bara meddela er om att jag är ruskigt trött idag och har verkligen ingenting att skriva om förutom att dagen har varit rätt dålig och mitt humör har sugigt, jag förlorade på bowlingen också. Det positiva var väl att matteprovet gick super och godiset på hemmakväll var billigt, heheheh. Imån sover älskling hos mig också! :-)





HÖST!!!

Idol var super som det alltid är, vet inte riktigt vem som var min favorit för ikväll, men jaja. Nog pratat om det! Imorgon har jag matteprov så jag ska alldeless strax hoppa i badkaret, sen ska jag lägga mig och plugga lite matte. Tror dock jag kan det mesta men det skadar ju inte att nöta in det en eller två gånger till! :-)

Imorgon ska jag btw bowla efter skolan så kommer hem senare än vanligt, runt 8! :-D

Med det säger jag nattinatti och bjuder på ett smakprov från fotograferingen idag, väldigt nöjd med bilden om man får säga så. Haha...
 

1 TIMME ELLER 2

Känns som jag borde ta tag i kommentarerna och ladda upp bilder, men jag pluggar matte just nu så får bli efter Idol! :-) Hoppad det är lugnt med er. Har nyss tryckt i mig en god kycklingsallad, och jag skulle behöva duscha också. Förstår inte hur jag ska hinna med allt?! Hahah, äsh då. 

Vi hörs om 1 timme cirkus :-D 


FFOOTO

Nu ska jag och mina kära far ut på fotorunda, får se vart vi tar bilen till men ska hoppas på några vackra höstbilder att visa er till kvällen! Det låter alldeless super va!? :-D

DUBBEL D

DAIM OCH DATAKUNSKAP = FINT!

Ja, ni läste rätt, sitter på datakunskapen och äter daim. Powerpoint presentationerna har försvunnit, eller ja, inte min, men typ alla andras?! Mysko. Nu ska jag fortsätta tugga på den där daimen och sen ska jag åka buss hem!

ILLUSTRATOR

Hejhej!
Sitter i skolan och håller på med Illustrator, vet inte om det är roligt, haha. Det känns bara som det mesta krånglar och vi ska färglägga en zebra!? Haha. Efter skolan idag måste jag köpa torrshampo, ska försöka träffa älskling också :-)

Hörs sen!


DON'T TALK

Matteboken i högsta hugg!
Godnatt my friends.

PUSS

Hej!
Nu är jag åter igen hemma, börjar låta så varje söndag känner jag. Men det är lixom så, på helgerna umgås jag med min pojkvän och mina kompisar! :-)

Jaja, iallafall så har jag varit på solvarbomarknad idag med märtha & fredrik, sen med linda en liten stund. Köpte godis, en piercing och en fin "tavla" eller vad man ska kalla det? Ett trähjärta, visar sen!

Nu ska jag återgå till lite småfix, vi hörs senare!

SOLVARBOMARKNAD

Hejhej, sitter hos älskling nu och vi ska strax möta märtha sen dra på marknad i byn :) Har inte så mycket tid för vi ska hinna käka något också ;-) Men hoppas ni får en bra dag så hörs vi sen! Puss&Kram!


I MITT BADKAR

Tearsdrops on my guitar...


HÖST

Hösten är fin.

Fotograf: Jag | Canon EOS 1000D + 18-55 mm + olika inställningar



TRANSPARENT

Hej mina kära!
Är nu hem kommen från skolan, 2 av 4 lektioner idag var inställda så vi hade det rätt slappt. Målade på median och hade genomgång på matten. Nu återstår bara packningen, sen ska jag ta mig till min pojkvän. Hoppas alla har en fin kväll, så hörs vi!

Har även inhandlat mig en militärgrön transparent skjorta! Det är nog ett basplagg som är snyggt till allt och finns i många härliga färger. Ska nog köpa en svart eller vit också, superlätt och matcha till allt :-)

H&M 99 kr.

BLUE

Tänkte uppdatera en snabbis innan jag drar mig till skolan. Visar er dagens outfit latero för just nu har jag inte tid att försöka få till en bra bild. Haha. Jaja, ska fixa det allra sista nu och sedan springa ner och knyta på mig conversen, sen väntar bussen!

Vi hörs!


PUSS OCH NATT

Nu är det läggdags för mig! Är helt slut, men fick inställd första lektion så jag kan ta 9 bussen vilket är så jäkla skönt. Det gör verkligen min dag om jag kan få sova 1 timme extra!
Imorgon blir det hemmakväll med älskling skulle jag tippa på, vilket kommer bli grymt skönt. Just nu är jag inte pepp på något annat än att ta det lugnt. :-D

Hoppas alla har haft en bra dag. Har flera inlägg att visa er, så lägger upp en del i skolan! ;-) 

NY RING

Köpte en ny ring idag, kanske lite för dyr men så jäkla fin! Har kollat på den ruskigt länge nu och stått & veltat fram och tillbaka men idag tog jag beslutet! ;-) Nu blir det idol med papsen!

Gina T 129 kr.

Fotografering || Fredrik #1

Fotografering med min pojkvän. Jag kan redan säga nu att ljuset var enormt dåligt under tiden vi var ute och fotade, då det var ganska mörkt, men jag blev rätt nöjd ändå!

Canon EOS 1000D + 18-55 mm + s1/100 f5.0 + ISO200 + motljusskydd



Canon EOS 1000D + 18-55 mm + s1/10 f5.0 + ISO200 + motljusskydd



CONVERSE ALL STAR

Kolla in vad som nu befinner sig i min garderob...
...ett par vita converse för enbart 579 kr på skohuset!

Enligt mig är det verkligen värt priset, ett par converse brukar annars ligga på runt 700 kr om man köper de i butiker på ordinarie pris, detta är alltså inget reapris utan de är ordinare. Så spring iväg till närmaste skohus och fynda loss my friends!


TRÖTTIS

Bloggtorka är något som befinner sig här och nu. Haha, no ideas och dessutom hade pappa med sig datorn till jobbet igår. Men jag har slösat lite pengar på fina saker som jag tänkte visa er när jag kommer hem för nu ska jag och pappa åka iväg en sväng, vetitusan vad vi ska hitta på men vi brukar lyckas klura fram något!

Ha en bra eftermiddag! :-D

I SKOLAN

Hej hallå! Sitter i skolan just nu och jobbar lite. Har mediakommunikation just nu vilket kanske inte är mitt favorit ämne men jag försöker iallafall. Kommer inte kunna uppdatera särskild mycket idag om jag inte gör ett inlägg hemma hos min pojkvän. Jag och Fredrik ska gå på kupolen och sen ska vi åka hem till honom + att pappa har datorn med sig på jobbet.. :/

Hoppas att ni får en bra dag!

Det vi håller på med just nu.
Fattig - Rik.

HEY SOULSISTER

Hej på er!
Just nu är jag jätte trött, så ska kasta mig i badkaret och sen ska jag faktiskt gå och sova. Har nyss ätit en kycklingsallad vilket var riktigt gott! Hoppas ni har haft en trevlig dag och sover gott inatt. Har sovmorgon till 10.15, känns rätt skönt! :-D

DAGENS FOTO

Nu tänkte jag berätta för er vad min kära pojkvän hade för brilliant idé för min blogg. Det är ju faktiskt en fotoblogg och nu när hösten kommer så brukar jag oftast bli slö och inte ha någon inspiration alls så därför så ska jag starta Dagens foto! Jag kommer att ha några olika teman samlade så lottar jag ett tema varje dag och lägger sedan ut en/flera bilder i ett inlägg. Jag vill jätte gärna ha tips på teman av er, för ni är ju faktiskt mina läsare och jag vill att ni ska gilla det som finns i bloggen också! Jag kommer försöka lägga upp en bild varje dag, men hinner jag inte så är det så.

Nästa tema: Färg.

Dagens tema: Kärlek!


PUSS

Hallå. Nu är jag hemma från skolan. Hade endast matte och blev klar med nästan alla uppgifter vi har för veckan på typ 1 lektion. Hmm, skönt! Just nu sitter jag och väntar på min pojkvän ska komma hit, dröjer väl en timme eller två till kan jag tänka mig så tänkte se på webbtv! Ha en bra dag.

Bjussar på en gammal bild :-D

CHILL

Godmorgon!
Sitter här och väntar på att åka till skolan, har en lektion sen blir det att åka hem och sova lite till tror jag. Gud vad skönt det skulle vara. Jag ska alldeless strax springa ner och äta lite frukost I think, sen måste jag chilla vidare till tåget. Men ni får ha det så bra så hörs vi runt 12 :-)

Puss oc ha en fin dag!

MIN ÅSIKT

Kom just hem från älskling, har hunnit kastat i mig en choklad-milkshake och ska alldeless strax sova! Gud vad skönt det ska bli, och som sagt så har jag ju bara en lektion imorgon vilket är jävligt chill.

Ni får ha det så bra mina kära!

Och just det förresten, tänkte faktiskt hålla politiken utanför bloggen men just nu är jag jävligt förbannad. Jag är arg över SD, arg och besviken på människor i min närhet som kastar ur sig åsikter utan att veta något. Det enda de tror är att SD har bestämt sig för att stoppa invandringen. Men de är emot abort, emot homosexuella osv.. Det är inte rätt någonstans enligt mig. Jag är jävligt rädd, vad fan händer Sverige?

Nej, nu tänker jag inte ta upp det mer. Det var min åsikt, MIN! Ni får självklart ha era egna. Jag älskar mina nära och kära trots att det är invandrare. Jag gör ingen skillnad på invandrare som är svarta eller vita, de har lika mycket rätt att få vara här allihopa. Och jag tycker kärlek är hur fint som helst även om det är mellan samma kön. Puss och punkt!

DAGENS FOTO

Nu tänkte jag berätta för er vad min kära pojkvän hade för brilliant idé för min blogg. Det är ju faktiskt en fotoblogg och nu när hösten kommer så brukar jag oftast bli slö och inte ha någon inspiration alls så därför så ska jag starta Dagens foto! Jag kommer att ha några olika teman samlade så lottar jag ett tema varje dag och lägger sedan ut en/flera bilder i ett inlägg. Jag vill jätte gärna ha tips på teman av er, för ni är ju faktiskt mina läsare och jag vill att ni ska gilla det som finns i bloggen också! Jag kommer försöka lägga upp en bild varje dag, men hinner jag inte så är det så.

Nästa tema: Kärlek.

Dagens tema: Vatten!


DAGENS OUTFIT

Hallå mina käraste vänner!
Nu är jag hemma efter en skoldag, pappa hämtade mig och sen så har vi varit och handlat. Blir att äta tacopaj till kvällsmat vilket är helt underbart gott! Ska strax lägga ut Dagens Foto också! :-)

Imorgon har jag bara en lektion, matte i 70 minuter.. värt. NÄ.

Dagens outfit.
Tröja Gina T | Linne Gina T | Jenas H&M | Nagellack Depend | Strumpor Dollar Store

:D

Sitter i datasalen, rätt fint! :-) Har dock lite tråkigt men vi slutar snart och har inställd engelska så vi har lång lunch! ;-) Chillipilli och är kanske ledig imån! Skönt. Emma glor, hejdå

SWEET

Godmorgon mina kära läsare!
Sovit gott? Det har då iallafall jag, somnade direkt jag la ner huvudet på kudden. Skönt!

Ja, hmm, vad händer idag, jag ska iallafall åka till skolan och den slutar inte förrän typ 4 så sen får vi se, ska försöka hinna köpa en ny piercing också. Undra hur allt hinns med..? Jaja, nu måste jag kila iväg för att hinna fixa klart mig innan tåget går! :-)

ROSA MJUKIS

Visst var min jacka jag visade snygg?! Älskar den!
Har precis duschat, ska hoppa i mysdressen sen springer jag ner och kollar på tv med pappa. Intressant or not, skiter i vilket, vill ha sällskap och ska inte sova än :D

Kram och Godnatt <3

MARINBLÅTT <3

Ny Jacka.
Cubus 499 kr.

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

Vart lite sugen på pizza såhär på kvällen så pappa åkte ner och köpte en åt mig! Har dock halva kvar i kylen tills imorgon eller något! Jag ska alldeless strax gå ner till pappa och hålla honom sällskap vid tvn, han kollar säkert på valet.. Hmm. Får se då!

Hörs kanske senare.

Mums....

DAGENS FOTO

Nu tänkte jag berätta för er vad min kära pojkvän hade för brilliant idé för min blogg. Det är ju faktiskt en fotoblogg och nu när hösten kommer så brukar jag oftast bli slö och inte ha någon inspiration alls så därför så ska jag starta Dagens foto! Jag kommer att ha några olika teman samlade så lottar jag ett tema varje dag och lägger sedan ut en/flera bilder i ett inlägg. Jag vill jätte gärna ha tips på teman av er, för ni är ju faktiskt mina läsare och jag vill att ni ska gilla det som finns i bloggen också! Jag kommer försöka lägga upp en bild varje dag, men hinner jag inte så är det så.

Nästa tema: Vatten!


SÅ SKUMMET YRDE

Sitter här och försöker komma på lite hur jag ska göra för att liva upp min blogg mer i inläggen. Har några tips på vad jag ska göra faktiskt. Men behöver lite fler ideér så säg till om ni har några :-)

Bjuder på en bild i fredags! Kärlek på människorna ♥

SNART KLART!

Nu har jag iallafall fixat menyraden, så nu är det bara småpill och headern som fattas! :-) Vad tycker ni?

SOM NY

Hello. Är hemma igen nu som ni ser. Valde att ta en liten paus från bloggen men ikväll ska jag fixa iordning den helt igen! Kommer nya idér, tips och andra saker. Bloggen får liv igen! Puss :-D

 Canon EOS 1000D

RÖRIGT

Ursäkta att allting ser lite rörigt ut men håller på att göra om designen helt och hållet. Headern är bara tillfällig också :-D

DÅÅÅÅLIGT

Min blogg suger just nu, jag har ingen inspiration at all. Jag ska göra om designen så fort jag har tid, kanske ska börja redan nu? I don't know.

Ah just det, godmorgon på er!
Jag har sovit riktigt gott iallafall trots att jag vaknade rätt tidigt. Gårkvällen var fin med fina människor även om jag åkte hem rätt tidigit. Tack Felicia för kvällen iallafall, du är guld! :-D

Just nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå typ.. 10.45 går min & Fredriks buss till Borlänge där vi ska möta Märtha och springa runt lite på borlängemarknad. Kan nog bli rätt trevligt tror jag. Får se om jag och Fredrik stannar kvar i Borlänge eller hur vi gör för vi ska ändå gå på bio med min pappa och syster kl 18.30! I rymden finns inga känslor!!! Woho! ♥

Hörs!


ALONE

Nu är jag nästan färdig, ska bara byta om + måla naglarna, sen är jag klar.. :-) Kanske visar er en facelook + outfit innan jag drar iväg? Beror på om min snälla syster orkar/vill fota mig lite. Får se om vi hörs ikväll/inatt när jag kommer hem, beror på om jag är trött eller inte också. Imorgon blir det borlänge iallafall så då blir det nog inte så mycket uppdatering ;-)


Ensam - Tystnad - Mörker

HELLO RAINMAN

Hemkommen från skolan redan! Fick skippa matten så jag och malin sprang till bussen. Rätt nice att vi hann! Nu sitter jag här och chillar, väntar på att det ska sluta regna så man blir på bättre humör. Haha, nejdå. Ska springa in i duschen så fort jag orkar, sen fixa iordning lite annat! :D It's friday!!!!


Foto: Jag.
Wild and crazy.

KALAS!

Sitter i skolan och har foto. Pratar lite men sitter annars bara vid FB. Haha. Idag när jag kommer hem blir det att fixa mig sen dra iväg och käka med brudarna, sen fest. Hör av mig senare :-D

Bjuder på en bild som jag nyss gjorde i photoshop! :-D

EGOPIC

Tjillivippen! Är hemma igen nu, eller har varit det ett tag men har faktiskt inte orkat uppdatera! Nu har jag iallafall varit duktig och tagit tag i kommentarerna så nu väntar bara duschen och sen ska jag sova :-D


GODMORGON

Godmorgon! Var riktigt skönt med sovmorgon idag kan jag lova! Ska alldeless strax fixa mig och sen gå ner och äta frukost, mmmums! Har ju bara en lektion så denna dag kmr bli asskön! :-D Uppdaterar mer när jag kmr hem! Pussgurka.


KÄRLEK

Jag är så glad att jag har dig, att du finns i mitt liv.
Du ger mig så otroligt mycket kärlek, så mycket bra, som jag kanske inte förtjänar.
Att få vara med dig är fortfarande speciellt, trots att vi har varit tillsammans så länge.
Du gör mig glad, du får mig att skratta så mycket att jag står dubbelvikt.
Det finns ingenting som skulle kunna få mig att lämna dig, inget.
Jag hoppas du förstår hur mycket jag fortfarande vill vara din, ingen annans.
Det vi delar tillsammans byter jag inte ut mot något, det är för vackert.
5/4 2009, I'm yours to keep.
No matter what, I will always love you. ♥

Fredrik.

YOU MAKE MY DAY

Hej mina kära! Nu är jag hemma igen efter en dag med älskling trots världens huvudvärk. Började med att jag kollade på när han målade sen tog vi bussen till borlänge och möte upp hans pappa. Blev att åka på donken och äta och hans snälla pappa bjöd så tack så mycket för det! Efter vi hade käkat upp och flummat ett tag så åkte vi mot Gagnef där älskling skulle titta på en bil som han hade tänkt köpa, dock var det mer än rishög än en bil så vi beslutade oss för att åka därifrån utan en ny bil! Haha ;-)

Har inställd idrott imorgon så kan ta 09.52 bussen, fett skönt! Ska springa på kupolen en stund med Malin och kanske Jonna innan jag drar till skolan och har svenska i 1½ sen slutar jag igen! Tror ni det är skönt eller? :) Haha. Sen är det konfirmationsmöte!

Nu ska jag sova, svarar på era kommentarer imorgon sötnosar!

HOS BABY

Inte kunnat uppdatera idag för pappa tog med sig datorn till jobbet. Jag hade rätt så tråkigt utan den så jag bestämde mig för att åka till Fredrik trots huvudvärken. Nu sitter jag och väntar på att han ska komma hit :) Ah, nu kom han så lär jag kila! Puss och kram, hörs ikv!

SICK (OF THIS LIFE)

Mitt huvud bara dunkar och illamående är enormt. Jag vet inte om det är för jag är så extremt trött eller om det är för jag är besviken. Blir hemma från skolan imorgon iallafall och försöker friska till lite. Ska dock åka dit en sväng på morgonen och hämta matteboken + lite annat och plugga hemma! Känns nog skönare just nu.

Hör av mig senare om huvudet orkar!

FACELOOK EGOLOOK

Haha, godmorgon mina sötnosar! Hoppas att ni har sovit gott för det har verkligen jag gjort. Idag så ska jag först till skolan och ha mattex2 & svenska, sen slutar jag vid halv 3 tiden. Det är lite skillnad nu mot högstadiet. Nu har jag 3 lektioner på en dag och slutar halv 3, då kunde jag ha 5 lektioner och sluta/börja samma tid. Men gymnasiet är chill, jag gillar det & jag gillar klassen också! MP1. ♥
Jaja, efter skolan ska jag förbi KU en sväng och umgås med mina fina vänner och min pojkvän en sväng. De har datorer där men jag vet inte om internet funkar, men isf så slänger jag in en uppdatering där annars så hörs vi ikväll runt 8!

Bjuder på en facelook från igår, såhär såg jag alltså ut på skolfotot!

Sotade ögon | Foundation | Rouge | Brunpuder.
Tröja: Monki (bättre bild längst ner i inlägget)






:-)

Nu kryper jag ner i sängen och sover. Behöver verkligen sömnen känner jag! Dock kan jag ju ta 9 bussen imorgon och det är otroligt skönt att kunna stiga ur sängen halv 8 må ni tro! Nu säger jag godnatt för mig och hoppas att ni sover gott!

THE SKY IS BEAUTIFUL

It does'nt matter if you're black or white.

Canon EOS 1000D + 18-55 mm + Olika inställningar.



DAGENS BLOGG

Nu är jag tillbaka efter min fotopromenad, slutade dock med att pappa hämtade upp mig sen åkte vi till min storasyster en sväng. Nu har vi precis kommit hem, varit och handlat lite. Sitter och äter lax & avocado just nu. Supergott faktiskt. Bjuder på bilderna snart! :-)

Vinnaren av dagens blogg blev Evelina!
Motiviering: Superhärlig tjej som skriver på ett superhärligt sätt. Bjuder på sig själv och har en rolig blogg som är mycket varierande. Du hittar allt hos henne! Vardag, foton, musik, kläder och massa annat! Det låter ju verkligen inte dåligt va? Så gör som jag gör varje dag, kika in hos henne!

NEVER ALONE

Hemkommen från skolan nu, fick skjuts av papsen och sen så var vi kvar i borlänge en stund efter det. Såg även att Kenza var i borlänge, känns lite surt att inte riktigt veta vart hon var så man kunde smyga på henne. Haha. :-)

Nu ska jag exprimentera med kameran. Vet inte om jag går ut och fotar eller om jag hittar på något inomhus men det lär ju visa sig. Har noll inspiration just nu men jag ska försöka kika runt lite på internet innan jag påbörjar så hittar jag säkert på något. Självklart så visar jag er bilderna sen!

Puss på er mina fina!!

MISS YOU.

DAMN YOU

Sitter i skolan och har data. Vi skulle börjat för ett tag sen men jag får skjuts hem så det gör inget att jag kommer missa bussen. Haha. Äsh. Men det är lite synd om malin måste jag säga, stackarn.. :c JONNA SKITER VI I. Nädå, skrev det mest för jag vet att Jonna läser det här...

Idag får vi se vad som händer, borde städa.. Ska försöka köpa en dator också :D

HOW

Hejsan hoppsan! Har varit vaken ett bra tag nu och hållt på och fixat mig och haft mig inför skolfotot idag och jag tror att jag är klar nu faktiskt. Ska bara springa ner och hälla i mig lite frukost och sen åker jag mot skolan. :-) Ha en bra dag allihopa så hörs vi!


GOODGOOD BOY

Jag tänkte bara berätta för er att mina ögon håller på och slocknar så jag tänkte faktiskt krypa ner i sängen nu, eller ptja, först måste jag hitta på en outfit tills imorgon men det borde ju lösa sig, annars vetifan!

Tack förresten för alla fina kommentarer, ni är underbara allihopa! I love you all.

Anmäl er redan nu till dagens blogg, anmälningsstopp kl 12.00 imorgon!

EN HIMMEL SOM ÄR BLÅ

Jag funderar på att byta ut min design, någon som har något förslag på hur den skulle kunna se ut? Vill helst att den ska vara lite "höstig" men jag har ingen inspiration at all. Förresten är jag sugen på att fota någon i dessa höstlov så är någon sugen får ni gärna säga till! Har bara massa sommarporträtt. :-) Nä imorgon tar jag med mig kameran ut!

Nu har jag lagt i hårinpackning i skallen som jag tänkte skulle få sitta i ngn halvtimme till sen ska jag hoppa i badkaret och skölja ur det, kan vara skönt med söndagssysslor också faktiskt. Hehe. Måste ju vara tjusig till skolfotot ;-)


HAAAAAAAAAAHO

Hallå! Nu är jag hemma igen efter en helg hos älskling. Vi har haft det mycket mysigt. Busat runt, spelat kort, kollat film osv. Så min helg har varit relativt bra med andra ord =D
 
Fick alldeless nyss klippa av mig en utav mina naglar eftersom den höll på att gå av och gud vad ont jag har nu, helt tokigt! Haha. Nä, nu ska jag börja svara på kommentarer och ha mig.

Kommer upp några roliga inlägg denna vecka också, eller ja, hoppas ni gillar de iaf =D

BOMBOOMBOOOM

Inte pepp på att blogga just nu.. Huvudvärk.

DAGENS BLOGG

Har fixat om mig lite nu, en mysoutfit med kenttröja och leggings! Skönt med fredag, skönt med myskläder! Haha. Ska alldeless strax ta mitt pack och åka mot min kära pojkvän och ha filmkväll! Kan bli roligt. Får väl se vad kvällen har att erbjuda, är rätt trött så känner på mig att jag kommer somna tidigt! :-D

Dagens blogg vinnare är Fredrik!
Motivering: Nu bortser vi helt att han är min pojkvän! Jag tycker hans blogg är väldigt underhållande och härlig. Han har en väldigt bra blogg som är fylld utav musiktips, filmtips osv! Han skriver mycket om sitt favoritband Mötley Crue och håller på att resencera deras olika plattor varje vecka! Grym blogg!


DDDDAAAMP

Hemma, försöker torka matteboken, har inte tid, mina händer gör ont och nu ska jag packa om väskan :D
PUSSGURKA.

<3

Sitter i datasalen med malin, elias och en till del från klassen. Skriver om någon hund jag klöp ur från tidningen, fick döpa han själv och allting. Så himla roligt. Haha, nä, inte riktigt va men faktiskt bättre än att sitta och läsa känner jag. Hehe. Har media, mediakonferans och matte kvar bara =D Chill!


TIDIGT

Godmorgon sweetie's! Sovit gott?! Det har jag gjort iallafall. Sitter och försöker vakna till liv, är inte van att ha sovmorgon till endast halv 9, att behöva ta halv 8 bussen lixom.... SURT! Haha, jaja! Nu ska jag fixa mig färdigt och sen åka! Hörs!

:-)

KONSTIG PIC

Nu är håret rent, jag har druckit cola vilket jag varit sjuksugen på och planerat filmkväll tills imorgon! :-) Imorgon ska jag till skolan först, sen uträtta lite ärenden och efter det åker jag hem till pojkvän och myser! :-)

Bjussar på egopic. Konstig bild, vet inte ens varför jag gillar den! :D
 

SUPERHJÄLTE *_*

Godkväll! Som ni säkert såg så drog jag alldeless nyss vinnaren till Dagens blogg och jag tror den tjejen blev en lycklig vinnare. Hehe. Sitter här och läser lite bloggar och har mig, väntar på att pappa ska komma hem med coca cola åt mig för jag är hur sugen som helst på det! Idag har jag faktiskt varit duktig och tränat, iofs var det på idrotten men jag gav verkligen allt hela lektionen och det kände så skönt efteråt.
Sen har jag även varit med Linda och hennes familj, så mysigt. Fick träffa på Lindas nya hund. Han var så jäkla söt, en liten liten sak. Pepper hette han, galet cute! Kanske fotar han någon helg framöver, så då får ni se bilder på han!

Nu ska jag invänta pappa, sen blir det dusch! Hör av mig!


Canon EOS 1000D + 18-55mm + s1/200 f5.0 + ISO 400

DAGENS BLOGG VINNARE

Obs! Ändringar är skedda, alla anmälningar som kommit in fram till kl 12.00 idag är istället med i tävlingenAnmäl er redan nu till morgondagens tävling, stoppet blir kl 12.00 imorgon med! :-)

Vinnaren för idag är Elin!
Motivering: Jag valde denna tjej för jag tycker att hon utstrålar något så personligt i sin blogg. Många fina bilder, på det allra mesta som händer i hennes liv! Hennes kamera följer henne överallt. Inläggen fylls med massor av bilder och det allra bästa, det är aldrig samma bild! En personlig fotoblogg som jag gillar starkt, och för att inte tala om hennes header. Den lockar något otroligt till att vilja läsa bloggen!
Grattis! Kika in på denna otroligt läsvärda blogg.


WOOOHO

Väskan är packad för idrott och jag ska alldeless strax rusa, måste bara slänga i mig lite frukost först! Våra idrottslektioner är faktiskt riktigt roliga nu i gymnasiet.. :-D

Dagens blogg vinnare dras ikväll, men det var anmälningsstopp 00.00 så inga som anmälde sig efter får vara med tyvärr!
Anmäl er dock till morgondagens blogg här och nu! I detta inlägg! Ni vet vad som gäller! (Ni som anmälde er efter 00 blir automatisk medräknade till dagens blogg, imorgon.)

DAGENS OUTFIT

Nu har jag målat klart naglarna! Blev svart baslack med rosa graffiti-lack ovanpå! Riktigt tjusigt, visar nog bild imorgon skulle jag tro. Nu ska jag slänga mig i badkaret för en stund tänkte jag! Vi hörs imorgon, eller senare. Puss och sov sött. :D

Slänger in en Dagens outfit också! :)

Stickad tröja Bikbok | Linne Gina T | Leggings Carlings.


VECKANS BLOGG - GOES - DAGENS BLOGG


Istället för att köra på veckans blogg med röster hit och dit så tänkte jag köra något liknande i enklare variant, och vad passar inte då bättre än dagens blogg?!

Reglerna är enkla
♦ Lämna en kommentar som innehåller: JAG ÄR MED!
♦ Spammar du den kommentaren så har du lättare chans att vinna!
Jag väljer vinnaren!
♦ Anmälningsstopp 00.00!

Vinnaren dras imorgon!


BUSELIBUS!

Hello!
Jag är hemma nu, sitter och väntar på att pappa ska ropa att maten är klar ;-) Haha!

Varit med Fillan en sväng idag, vi åt choklad och drack cola! Haha. Mysigt värre! Tog bussen till Freddiluring och var där en stund, tycker det är så jävla tråkigt att vara ensamma hemma i denna gigantiska lägenhet så pappa fick hämta mig när han åkte från jobbet ;-) Haha!

Just nu sitter jag och planerar lite med Nordie eftersom våra fina planer vi hade gick i kras... TUSAN!

Canon EOS 1000D + 18-55 mm + s1/60 f.5.0 + ISO200

MEDIAKUNSKAP

Har mediakaraktär, letar fula/fina fejkbilder.. Haha, ganska kul faktiskt att se skillnaden! Nu ska jag fortsätta leta, tänkte bara uppdatera er om att jag lever och att jag kommer hem och uppdaterar så fort jag bara kan :-D

Denna bild fastnade jag för, skitcool enligt mig! :-D

Hallelujah!

Godmorgon sötnosar! Hoppas att allt är bra med er. Jag sitter och släger i mig lite frukost, tar outfitbilder osv samtidigt. Haha. Tror jag lyckades rätt bra med en så ni får se ikväll! :-) Nu ska jag bara äta upp, göra rent piercingen och sticka iväg till bussen! ;-)

Jag har bara musik och mediakunskap idag, det är verkligen inga dryga lektioner så jag kör på! Dessutom känner jag mig betydligt bättre, bara lite ont i huvudet :-)

Ha en bra dag allihopa så hörs vi under dagen!
Puss.

SOFIE TIPSAR

Jag måste bara tipsa om en sak!
Om ni har jätte slitet hår och det känns risigt vet ni vad ni ska göra då?! Jag vet, jag kom just på det!

Jag brukar alltid sätta upp mitt hår istället för att blåsa det när jag går och lägger mig, och då blir det ju aldrig riktigt bra enligt mig. Men nu så provade jag att tvätta håret först med shampoo och balsam, sen när jag var klar lämnade jag kvar ytterst lite balsam längst ner på topparna och sedan blåste jag håret. Det mesta av det risiga och slitna utan lyster försvann direkt! Nu mår mitt hår bra igen tror jag :-D

Nu ska jag sova. Natti vänner!

AJ AJ MITT HUVUD

Heyho, förlåt för dåligt med uppdatering men jag har feber och huvudvärk så jag är inte precis pepp på att uppdatera, ska försöka komma igång bättre imorgon! Har sovmorgon till 10.15 så jag orkar nog faktiskt med att ta mig till skolan! Har ändå bara musik och media.. :]

Nu ska jag fortsätta dricka juice sen är det raka vägen in i duschen! :-D

Bjuder på en bild från fotolektionen :)

08.17

Sitter och väntar på att bussen ska gå och ångrar mig faktiskt nu att jag gick upp för en timme sen, har varit helt klar i 30 minuter och jag hade ju faktiskt hunnit om jag gått upp nu :)

Vi får se vad som händer idag, vet att jag ska ha matte och engelska i skolan iaf, sen slutar jag. Förmodligen missar jag en del av engelskan också om vi ska gå och få information om de olika partierna.. Var nog rätt valfrittt så får se hur jag gör! Får se vad som händer efter skolan :-D

Bjussar på en egobild också, mja.
Med min mysiga halsduk från Gina T.

21.00, sleeeeppptime

Nu har jag duschat klart och allting, och klockan är bara 9! Så snart ska jag krypa ner i sängen, gud vad skönt det ska bli!!! Imorgon är det kort dag också. Slutar ju redan 12.10, kan dessutom ta nio bussen!

Nu ska jag soooova!!

Bjuder på en bild på fredagens outfit!
Igga minnen lite..

Halsduk Gina T | Skinnjacka Cubus | Tröja Gina T | Linne Gina T | Jeans H&M | Skor Converse

mitt i städningen

Det har gått ganska exakt en timme sen jag sa att jag skulle börja städa, och visst, jag har städat i en timme nu men känns det som om jag har kommit någonstans eller? Nä. Lika mycket skräp och skit som vanligt. Det enda som jag faktiskt fått ordning på är innehållet i garderoberna.. Haha, och så mycket kläder som jag har, varför använder jag inte allt?!

Känns som om jag kommer ha en bloppis här någon dag! :-D
Skulle det uppskattas?

:-D

DÅLIG MED RUBRIK

Hello! :-)
Som ni såg uppdaterade jag med Granny goes street bilder istället för ett inlägg för jag var så förbaskat trött när jag kom hem, men nu tar jag tag i det ist. Har varit på kupolen idag. Köpt en sportbag och två par träningsskor. Var även in på dollarstore och köpte mig 4 par strumpor. Skitsöta. Mötte även upp pappa och käkade på subway, hur gott?

Nu är det bara städningen kvar så att pappa blir glad! Visar nog bilder på det ny inköpta sen om jag orkar.. Haha.

Canos EOS 1000D + 18-55 mm + manuell fokus oskarp.



Granny goes street || Del. 2

Del 1 hittar du här!

Under hoffmaestro kom Linda och hon gjorde oss sällskap resten av kvällen! :*


Billion Dollar Babies




Woho, jag fick en sedel ;-)


Jag och finaste under BDB. Skönt att umgås med bara Linda och Fredrik! <3


Mimikry :] (älskling bild, därför liten)


Det var några som gifte sig innan Mimikry. Grymt! :) (älsklings bild)


gäälet

Har data nu, slutar om 1 timme eller så. Då ska jag springa till kupolen och möta pappa, ska köpa en ny idrottsväska. En lite större. Ska bli skönt! :-) Fick nyss glädjande nyheter, börar 09.40 imorgon och slutar 12.10. Skönt eller vad?! Mycket mys med pojke.. Hoho. :]

Nu ska jag fortsätta ha data!
Puss.

bigbiglove

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott inatt. Det har jag verkligen gjort, somnade astidigt och vaknade för en halvtimme sedan. Skönt.

Idag får vi se vad som händer, skola sen blir det nog att gå en sväng på kupolen. Vi får se :] Vad ska ni göra idag?


Granny goes street || Del 1.

Älskling innan första bandet började :]


Först ut var Mary Fay. Enligt mig superbra, enligt älskling inte lika bra men ok :-D




Sen var det dags för Hoffmaestro. Dom var så mycket bättre nu än vad jag tyckte om de på PL, fast det kanske berodde mest på att jag hade svimmat dagen innan och fortfarande var slö! Men iaf, längst fram! :D Snodde bilden från älskling, därför den är så liten.


Del 2 kommer imorgon eller liknande, så håll ut :-D


Svar på frågestunden!

1. Vad är dina mål i livet?
Jag vill bara vara lycklig tillsammans med personen jag älskar.

2. Vad gör du på fritiden förutom att fota?
Umgås med mina vänner, min pojkvän och festar!

3. Vilken var din första kamera?
Oj, min allra första var en skitstor kamera från Sony med 3 mp :-D Gud vad stolt jag var över den ;) skit-tung sak!

4. Vad gillar du att fota mest?
Natur och människor!

5. Vad är det mest romantiska din pojkvän gjort för dig?
Det var nog när du kom till KU med en ros och det! Eller kanske 1 år, jag vet inte.. Kan inte bestämma mig. :] (Det var min pojkvän som ställde denna fråga!)

6. Vad är det roligaste/tråkigaste med att blogga?
Roligaste är helt klart alla positiva kommentarer och att jag får dela med mig av mina åsikter. Det allra tråkigaste är nog att man känner pressen på sig, när man inte bloggar.

7. Vad gillar du mest att göra på fritiden?
Det jag gillar mest utav allting är faktiskt att bara ta det lugnt med en fin vän.

8. Vad är din favorit färg?
Rosa, svart & vit!

9. Följer du min blogg? (från bbaraalva.blogg.se)
Ja!

10. Tror du på att jorden kommer gå under 2012?
Tror och tror, man kan aldrig vara säker men jag vet inte. Nej, jag tror bara att det kommer hända en olycka då faktiskt! Något som tyder på att jorden förändras, men inte gå under. Och nej, jag tror inte heller att vi kommer att dö.

11. Vad är din naturliga hårfärg?
Min naturliga färg är blond. Men jag har haft många hårfärger. Svart, rött, lila, blondt, slingor, färgat underhåret, osv. You name it helt enkelt! Men trivs bäst i blont.

12. Hur länge har du o din pojkvän varit tsm?
17 månader idag!

13. Är du vegitarian?
Nej. Men jag äter inte alla sorters kött.

14. Hur gammal är du?
16.

15. Har du husdjur?
Nej.

16. Favoritgodis?
Hmm, det är nog svårt.. Gillar inte smågodis, mår alltid illa av det men tror det är choklad!

17. Tycker du om gröt?
Beror på vilken gröt :)

18. Vilken skola går du på?
Hagagymnasiet i borlänge :)

19. Hur lång är du?
164 cm!

20. Favoritlåt?
Just nu är det Feels like home. Vet inte vem som sjunger den men den kommer från Filmen "My sisters keeper". Rekommender er filmen och låten starkt! (sök på feels like home på youtube, den gick inte att bädda in här.)

21. Favoritbloggare?
Av storbloggarna är det Kenza, annars så är det min pojkväns. :-)

22. Har du haft sex?
Jag lovade att ta med alla frågor, och ja, det har jag haft. :-)

23. Isf, vem förlorade du oskulden med?
Med min nuvarande pojkvän, long long time ago.. Haha..

24. Vilket tv-program tittar du mest på?
Just nu är det Fångarna på fortet och snart Idol!

25. Vilka bloggar följer du?
Min pojkväns och mina vänner. Sen har jag även en del "bloggvänner" jag följer. Av de lite populärare bloggarna så är det: Kenza, Isabelle Strömberg, Tinkerbella, Dessie, Paow, Kissie osv. Även gossips! Kan länka allihopa i min länklista någon gång! :-)

26. Har du någon riktigt stor skräck?
Ja, min värsta skräck är att gå på toaletter som är offentliga.. Det kan låta hur töntigt som helst, men jag klarar det inte! Sen så vill jag inte bli lämnad ensam, är livrädd för att förlora de personer jag älskar.

27. Vad är din största dröm?
Min största dröm är att bli fotograf, att få göra det jag brinner för!

28. Vad ville du bli när du var yngre?
Polispolis potatisgris :-D

puss

Haft en fin eftermiddag med Toveh och Fillan. Vi var som jag sa tidigare (eller gjorde jag?) i kyrkan, eftersom vi är med som konfirmand-assistenter så kollade vi på när våran präst invigdes som kyrkohede. Var rätt roligt, med massa god mat och tårta. Hahaha. Och så skrattade vi ju såklart massa också. Går det att göra annat när man är med Toveh och Fillan? Nä. Blev en trevlig eftermiddag iallafall!

Granny goes street-inlägg kommer sen när jag nallat lite bilder av baby :-)
& svar till frågestunden kommer också upp ikväll!


:-)

Håller på att fixa mig, måste rusa tyvärr! Ska möta felicia om en kvart. Uppdaterar så fort jag är hemma igen!

Puss.


morning

Sitter hemma hos älskling, vaknade för en timme sen ungefär. Hunnit med att duscha och lite sånt, om ett tag ska vi väl börja fixa oss. Det blir bara jag och älskling idag, men det går bra det också. Min sötnos! :-) Kanske slänger upp ett till inlägg innan vi åker, men annars kommer det en resume av dagen imorgon! Längtar speciellt efter Mimikry *troget fan, sitter i deras tisha*. Haha. Nu ska vi nog äta frukost iallafall, för min mage kurrar som aldrig förr.. :-)

Puss.

En 1 år gammal bild på mig ungefär.. :]

15.28

Hemma nu! Sket i sista lektionen för jag hade så galet ont i magen så nu har jag hunnit med att käka lite och druckit ett glas juice så nu mår jag bättre! :-) Ska träffa älskling om en stund. Men nu: Svara på kommentarer!

Fortsätt fråga i frågestunden :-) Svar kmr på söndag!! :)

i skolan

Sitter i skolan och har Media, och foto! Vi ska redigera våra bilder vi har tagit osv. :-) Vi får nog även springa ut och fota! Efter skolan blire att möta Fredrik :)

Hörs!


Pöss

Godmorgon! :-D
Sitter och försöker slänga i mig lite frukost medans jag packar till skolan, fredrik, helgen osv. Ah, jävligt trång blire i väskan. + att kameran ska med ._. gay! Det går inte, det får inte plats. Jaja, jag är duktig på att packa så jag löser det säkert på något sätt.. Haha. ^^ *lögn* Hehe! Nu ska jag springa vidare mot bussen. Outfit bilder kmr sen :-)


Motljusskydd.

Förresten! Vet ni vad jag har glömt att berätta för er mina fina? Jag har köpt ett motljusskydd till mitt kitobjektivt! Väldigt fint! Just nu ligger kameran på laddning för vi som går i grupp B ska ha foto på median imorgon medans grupp A får måla, hihi. Foto är roligast! :-) Fast inte lika roligt nästa fredag när jag måste måla.. neee...

Förresten så ska jag ta med ett usb minne med bilder till skolan och redigera bilderna där för jag har ju inte photoshop på denna dator ._.

Här har ni det iallafall! Fint ♥


Kväll!

Halloj! Sugigt uppdatering har det varit idag men jag har verkligen inte orkat. Faktiskt spenderat tid till vettigare saker, t ex varit med min mamma som jag inte träffat sen gud vet när. Var faktiskt roligt att se henne igen. Vi sprang runt på kupolen och jag fyndade ett par svarta jeans för endast 99 kr (REA) och en halsduk nu till hösten/vintern för också endast 99 kr :) Visar nog er snart/imorgon (dagens outfit).

Nu ska jag fortsätta knapra i mig chokladbollar och dricka citronjuice! Är så jävla trött och jag måste duscha... Fyfan. :-) Haha! Äsh, jag hör av mig snart.

Bild från tidigare, innan skolan hade börjat ._.



är det inte verklighet så drömmer jag

Jag är ruskigt trött nu och vill egentligen bara sova så jag funderar faktiskt om jag ska ta och göra det! Imorgon kommer det inte hända så mycket, enbart några lektioner i skolan och sen blir det fullrulle hem och vila upp mig till helgen för det kommer jag ju knappast hinna på fredag. Va, vänta.. Vad sa jag nu, fredag? Är det helg snart igen!? Tusan vad fort det går då...

Hittade även på en till bild jag blev nöjd med, så bjudis igen! Check.


Frågestund!

Go for it!
Ställ din fråga i min frågestund.

 


:-)

Varit hemma hos älskling en stund nu på kvällen! Vi kollade lite på pistvakt, sov och myste. Haha. Man blir så fruktansvärt trött av skolan så såfort man lägger sig i en säng och så somnar man.. Galet! Imån får jag sovis iaf. Skönt.

Fick förresten nyss höra av pappa att någon har snott våran tvätt som låg i tvättmaskinen! Vafan!? Vad finns det för människor egentligen?! Ska man inte få tvätta ifred i en tvättstuga ens..? Mina lackleggings låg i maskinen.. :/

Som jag sa för några kvällar sen så var jag och pappa ute och fotade! Lyckas faktiskt få till någon bra bild trots att det var mulet och regnade som fan till och från!

Here you go!

woho

Tjenixen! Sitter hemma just nu och väntar på att jag och pappa ska åka in till borlänge och kolla på datorer, sen ska jag möta upp Fredrik! Vi får se vad vi ska hitta på, men blir väl alltid ngt. Sen kommer pappa och hämtar mig ikväll där! :-)

Puss

taggigt

Idag mår jag bättre kan jag ju säga! Det är skolan som väntar idag. Engelska, svenska, musik & media. Rätt nice dag ändå va? :-D Har precis ätit frukost och om 10 minuter ska jag springa iväg till bussen!

Ha en bra dag så hörs vi ikväll, eller under dagen!


RSS 2.0