Påskhare, woho.

Spenderade gårdagskvällen med Felicia och Daniel till största del, trallade runt på stan och så. Trevligt var de och vänner är de finaste som finns, alltid!
Idag har jag umgåts med världens bästa syster en sväng, var "rea" på Ben and jerrys så vi köpte med oss varsin hem och satte oss i solen. Skönt :D

De enda som fattas nu är väl du..
Det kommer tillbaka, I just know it.

GLAD PÅSK! :D

Why r u crying?

Allting vi förstörde tillsammans, måste vi nu bygga upp på egen hand.

Ojoj, igår åkte jag till Linda i rättvik och hälsade på henne. Träffade även Märtha. Trevligt var det iallafall. Efter några timmar så åkte jag och linda hem till henne och sen lagade vi mat, kycklingwok. Gött vare, jao. Avslutade kvällen med en cider och sen sussade vi lugnt.

Idag ska jag först åka och göra ett syntest och sen ska jag möta upp världens bästa bäkkabus och nappe + hans flickvän? tror jag det är iallafall. haha :> Bra att man har koll känner jag...

Saknar min tungpiercing, kanske blir att göra en ny? Ska iallafall göra spiderbites och sätta en stav i bröstvårtan, hähä *evileyes*.

Here today, but gone tomorrow.

Man får det man förtjänar..
Livet chillar väl vidare, men jag kommer aldrig glömma dig.
Funderar på att starta en ny blogg, femteandetaget heter den ju trots allt för det var de han var, 5 april.

Så mycket otroligt fina minnen, så mkt jag lärt mig, så många nya erfarenheter.
Something that I will never forget.

Hör av mig om de blir aktuellt med bloggbyte, denna kmr dock alltid finnas kvar..
Minnen är något jag alltid kommer att leva på.


Ingen rubrik.

Just take me back..


Gonna be the greatest day.

Hej hå.
Nyduschad, och snart ska jag fixa mig.

Drar till Stockholm idag och ser Hardcore superstar, crashdiet och 69 eyes. Lär ju bli grymt. Tar med mig Fredrik som sällskap iallafall, hoppas de blir trevligt de med..

Dåligt gjort.

I mina ögon har du alltid räckt till, det har aldrig spelat någon roll.
JAG HATAR MÄNNISKOR SOM FÖRÄNDRAS TILL DET SÄMRE, SOM FAN.

Ett tomrum som aldrig tycks försvinna.

Det räckte med en enda liten dröm för att vända hela min värld upp och ner igen, för att få tårarna att spruta, för att få magen att vända sig ut och in. Tänk om det var som i drömmen, tänk om jag fick hålla om dig igen. Tänk om jag fick kyssa dina läppar, bara en enda gång till. Tänk om jag aldrig behövde vara utan dig igen.

Visst, jag kanske plågar mig själv med att lyssna på "våra låtar", läsa gamla saker och titta på gamla bilder. Men när hjärtat gör ont och tårarna kravlar sig fram, då är det finaste som finns våra minnen. Allt underbart vi har gjort tillsammans, alla bra saker, alla fina grejer du har sagt, alla gånger jag fått höra hur mycket du älskar mig.

Jag må ha gnällt och så, jag ångrar mig nu, för de finns ingen som är så perfekt i mina ögon som du är. Om jag kunde så skulle jag göra allt dumt ogjort, fan vad jag skulle det.

Jag orkar inte mer.

No room for emotion.

Chillidill.
Jag har världens underbaraste kåmpizar, världens finaste vänner och världens bästa mamma och syster.
Fredrik är jävligt dunderbra han med.

Imorgon väntas en dryg dag, but I'll make it.
Torsdag blir fint, likaså fredag.
Lördag kommer bli okej, mer än så kanske.

Häh, fint att vara osminkad och busa med camen. JAPP!
 

Let's run away from this shit.

För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Är i skolan, har engelska och håller på med ett grupparbete. Jag är redan klar med min del så nu väntar jag på mina gruppisar ska bli klara så vi kan klistra ihop allting.

Annars då?
Jag lever, mår okej, allt är lite upp och ner. Efter skolan ska jag möta upp Fredrik och byta lite grejer med honom. Känns inte som jag är särskilt redo för de, men berg och dalbana som sagt. Bara att resa sig, samla ihop sig och köra vidare med sitt race.

Vill ha P&L, Getaway rock och sommar nu. Skulle sitta bra fint mitt i allt kaos.

Kommer alltid älska dig ♥

Bör skriva av mig, hjärtat borde få lätta sig lite. Men det kommer inga ord, snart är tårarna slut också. De rinner sakta ner för kinden, jag har förlorat dig. Nu är du borta, kanske inte föralltid men jag är så otroligt rädd.. Rädd att du ska göra allt vi gjorde med någon ny, rädd för att älska någon så gränslöst som jag älskade dig.


Goddagens

Usch och fy, hej och hå.

Vet inte vad jag ska skriva, känns som om orden inte räcker till.
Har iallafall fotat massor, så när jag orkar så ska jag väl visa bilderna för er också.

Saknar dig.
Dagarna bara går, jag är vilse men snart påväg hem.

Jag älskar dig, so damn much.

Du har varit i mina tankar sedan jag vaknade idag.

Idag är en sån dag då det gör ont i hjärtat, en dag då det känns som att det inte hjälper oavsett hur mycket jag än gråter. Jag lyssnar på våra låtar om och om igen, i hopp om att du kanske återvänder om jag trycker på repeat. Det gör du inte, inte än iallafall.

Jag vet att jag slösar min tid, jag borde kunna skratta och vara glad. Men när en bit av ens hjärta lämnar en så tror man faktiskt aldrig att det ska läka. Igår var säker på att de skulle läka, men idag är jag inte lika säker. Idag gör det ondare än vad det gjort på flera dagar.

Imorgon har jag varit utan dig en vecka, imorgon har du varit utan mig en vecka. Jag kommer alltid att komma ihåg allt, så glasklart. 5 april 2009, en sån jäkla fin söndag. Jag minns hur fåglarna kvittrade när jag klev av bussen, mina nya tygskor blev dammiga och jag sparkade nervöst på en liten snöklump som fanns kvar på vägen. De höll på att bli vår, när jag mötte dig. Du hade blå jeans och rosa foppatofflor, du var absolut det allra finaste jag hade sett.

Första gången du kysste mig trodde jag att jag svävade och att de höll i två underbara år var ingenting jag ens vågade drömma om då. Jag har ångrat mig tusen gånger för alla dumma grejer jag gjort, alla gånger jag sagt ord som uppenbarligen sårat dig.

Jag är så otroligt tacksam för alla saker du har lärt mig att uppskatta, alla fina minnen vi delar, alla grejer jag gjorde för första gången tillsammans med dig, alla saker jag bara kommer att göra en gång i livet var tillsammans med dig. Alla gånger du funnits för mig när det känts som hjärtat ska hoppa ur, alla gånger jag gråtit så hejdlöst.

Det kanske är dumt att skriva det här, men det spelar ingen roll vad som är dumt längre. Jag vet inte om det är dig jag saknar eller det vi hade, imorgon kanske jag raderar det här inlägget för jag bara känner att ingenting i vad jag skriver nu stämmer.

Du ska iallafall veta att du är den enda människa på denna jord jag verkligen älskat, den enda jag brytt mig så mycket om att jag gråtit, den enda jag valt att kyssa när alla ser på, den enda som fått mig att vilja andas. Jag kanske klarar mig bra, det gör jag uppenbarligen, om ett tag.

Jag kommer aldrig att sluta älska dig, never forget - never regret. Det finns en sak som jag alltid kommer att vara oavsett hur många jag än träffar och det är din flicka, bara din.

Sofie Och Fredrik, Fredrik Och Sofie

Spenderat dagen med Fredrik, var ju trots allt våran 2 års dag även om vi inte är tillsammans.
Var fint och mycket trevligt, han gör mig väldigt glad. <3

Någon ännu finare sak är att Michael Monroe återvänder till PL i sommar igen, då blir det jag & Fredrik in the front :'>

Det kommer alltid vara vi, även om det inte är du och jag

Nu när jag känner mig mer levande kanske jag ska säga att jag är okej iallafall.
Jag mår bra, även om det är slut mellan mig och Fredrik.
Eller bra kanske jag inte mår, men jag är som sagt okej.

Vem vet vad tiden har att utvisa, han är iallafall en underbar kille och jag är glad för alla minnen vi delar.
Mycket har hänt, på både gott och ont - oavsett vad så kommer en bit av mitt hjärta alltid klappa för honom.

Det blev iallafall 2 underbara år tillsammans, som jag är enormt tacksam för.
Du har fått mig att le när hela livet bara rasat samman.

Vänner det kommer vi alltid att vara.

Tack för allt, du har fått mig att må så himla bra <3

Goodbye My Lover

Over.
Forever.
5/4 2009 - 31/3 2011 <3

RSS 2.0