HEJ SNART HEJDÅ

Hej allihopa!
Skolan tar kol på mig totalt, igår sov jag från klockan 17.30 tills imorse vid fem tiden. Det var jävligt skönt, men tror inte det hjälpte så mycket för just nu är superdupermegatrött igen. Men yäh, bara att hålla ögonen öppna ett tag till innan jag får hoppa ner i sängen.

Ska försöka mig på att äta någonting, för har inte ätit riktigt på ett bra jävla tag. Cirkus några dygn sådär.. Ajajaj, inte så bra där Sofie.. :3

NU! blir det att läsa igenom lite saker, sedan ska jag faktiskt möta mamsen vid bussen så hon slipper gå hem ensam. Haha, värt inlägg. Orkar inte. Trött.

STANNA JORDEN, JAG VILL KLIVA AV.

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Försöker finna ord till ett inlägg, fast jag kan inte formulera mig riktigt. Inte på humör för bloggande. Behöver sova, är tröttast i världen. Skolan tar kål på mig. Smålyssnar på Sixx: AM medans jag har glott på tv. :-)

Tänker för mycket, även ikväll. Mardrömmen jag hade för några dagar sen gör inte det här lättare precis, men vi ska klara det. Kämpar på! "They don't see the angel living in your heart" ♥


TJAO

Hatar att vi börjar skolan imorgon, iallafall när jag har sett mitt nya schema. Men det ska nog bli bra iallafall, att klassen finns gör det så mycket bättre bara redan nu tror jag. ♥

SAKNELISAKNAR DIG.

Spenderat kvällen med några fina puckon, trevligt vare. En mandelmagnum glass på det så var kvällen finally. Borde sova nu eftersom jag blir väckt klockan 8 imorgon, blir trevligt att vänja sig för skolstart. Usch, jag orkar inte. Men bara att ta nya tag, life goes on.
Akta dig, för människor gör dig illa.

KISS AND GOOODBYYYE

Uppdaterat kasst, men försöker leva lite de sista dagarna på sommarlovet. Börjar andra året på gymnasiet på onsdag, lite nervigt att de här var mitt näst sista sommarlov. :-( Don't wanna grow up </3

Tja brud med lite liv.

SKA SKRIKA MIG HES OCH VARA FULL&GALEN

Slöast i hela världen idag tror jag, gårdagen var så jäkla kung. Björn levererade som aldrig förr och hela säter var väl i extas. Var sjukt kul iallafall och idag mår man verkligen som man förtjänar. Sängen har aldrig varit så skön ;-)

Hör av mig om ett tag!

20/8

Nu taggar vi för björn rosenström ikväll, ska bli så sjukt kul.

Godmorgon.
Inte uppdaterat på sjukt länge men det är väl sånt som händer antar jag.
Gårdagen spenderades med Bäkka, Emma och Jocke. Hade det askul, jag och emma skämde dock ut oss lite sådär när vi drog av ett rejält asgarv inne på donken så att alla vände sig om och kollade på oss. Men det var lite svårt att hålla det inne i just den sekunden.. Haha.

Sov hos pappa inatt, vinkade av syster imorse som drar sig upp mot hudiksvall idag.
Usch, det lär bli tomt och jag saknar henne redan. Bara några veckor kvar tills vi ses igen iallafall.

Nu ska jag påbörja planeringen av min dag, fixa en hel del saker faktiskt. Kvällen kommer bli galet kul, längtar verkligen. När det här är över så är även sommaren över, it suxx. Men bara 1 år kvar tills nästa, ska bli skönt att börja skolan igen faktiskt..





FUCK YAHHH


<3


I MIN KEVLARSJÄL

Godmorgon världen. Sista veckan på sommarlovet startar nu typ. Imorgon är det en vecka kvar tills jag och mina klass börjar. Taggar inför sista helgen med eventuell avskedsfest på fredag och sedan Björn Rosenström på lördag, kan nog bli jävligt kul. Måste säga att de här har varit den bästa sommaren på länge. Haft så galet kul med mina galna vänner ;-)


SOMMAR I SÄTER


YOU KNOW, I'M FUCKIN YOU

Sometimes I'm over you, sometimes not.

HÄJ!
Vaknade för typ en timme sen, ojdå, hehe. Och nu får vi allt se vad dagen har att bjuda på, fick erbjudande om att åka till borlänge och umgås med amanda lite men mamma ville även att vi skulle hitta på något hon och jag, så vi får se vad jag gör. :-)

Väntar på att höstens schema ska komma upp på internet, vill seeee. Aja, ska dunka Mötley, Aerosmith och annat fint tills jag orkar att klä på mig och bestämma min dag :]

SUCK ON THAT

På något sätt så kommer det alltid finnas en plats i mitt hjärta som är till för enbart dig.

Spenderat kvällen och natten tillsammans med några vänner, kom hem för en stund sen. Vi har kollat på typ tre olika filmer under kort tid och tjaffsat om vilken film vi ska se, skrivit in "let me fly like a river" på min arm, skrattat åt saker ingen annan förstår och lite sådär. Sånt är alltid trevligt. :D
Nu är jag jävligt förbannad på för många personer, inte ett dugg trött fast klockan snart står på 03.30 och så vidare. Vi hörs senare idag!

SO GAY

Leva livet, kom så ska vi leva livet.
Haft 2 toppenkvällar nu. Festat och däckat, börjat om på nytt och kört samma stil igen. Haft det skitkul iallafall och det lär göras om flera gånger! Synd bara att sommaren börjar dra sig mot sitt slut. D:
Nu är jag trött som fan, planerna är att chilla all night long tills nästa helg då vi kör igen. Hela helgen. ;-)

FJÅRTIZ

Det har aldrig funnits någon garanti på att det här livet skulle vara enkelt.

Tja mongofjårtiz typ jao.

I'M GONE

Hejhopp, godmorgon or whatever. Har vaknat för ett tag sen och håller på och fixar och trixar. Blir middag med tjejerna ikväll hemma hos mig och sedan är planerna att vi ska fucka ur ;-) Kommer att vara relativt sliten efter den här helgen, veckan och nästa helg. Men man får väl passa på nu innan skolan börjar. Har verkligen haft ett amazing och awesome sommarlov !!! :-D


photo; me.

GIFTS

Presenter del 1.
Nitarmband, smink.
Närbild på ögonskuggorna, rengöring.

BOORING

Lalala, kom nyss hem från en kompis. Har sovit där inatt, nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och sedan ska jag ta mig till hedemora. Ska nog bli skoj. Annars kommer dagen bara bestå av massa fix, ska ha middag imorgon för mina tjejer eftersom jag fyllt år så lär nog dra igång med det också. 

Har inte så jättemycket mer att säga för stunden, så ska inte prata på mer om massa onödigt skit och saker ni förmodligen inte bryr er ett skit om så att säga! ;-) Haha, ha en jätte bra dag. Rock out.

PARTY IS IN YOU


TJAO

MEEEN ja... när kommer den där förbannade posten? Väntar på mina töjningar samt några smycken och jag börjar bli förbannat otålig just nu. Roar mig med att sitta och glo i olika webbshoppar medan jag väntar. Om jag mår bättre och orkar pallra arslet härifrån så ska jag nog iallafall ta mig till hedemora och bäkka. Japp, det blir nog så.

NU SKA JAG SPRINGA NER OCH KOLLA POSTEN IIIIIGEEEEN.

I KNEW I LOVED YOU

552. Looks that kill.
491. Same ol' situation.
400. Wild side.
352. Kickstart my heart.
328. Home sweet home.
246. Without you.
219. Dr. Feelgood.
90. Smoking in the boys room.

Mötleys platser i rockklassikers 666-lista. Om jag får säga det själv borde alla låtar ligga jävligt mycket högre upp. Mitt älskade foo fighters fanns också med på listan, men inga topplatser där heller. 96 var det som bäst. Men guns n' roses, underbara guns, kom på en tredje plats med November rain. Ska väl inte gnälla på att Nothing else matters kom på femte plats och att Nirvana kom på 16 plats med Smells like teen spirit.

Jävligt trevlig lista de där annars.


GENERATION WILD

GLÖMDE SÄGA EN SAK;
Vi har en gratisfestival här i Dalarna som heter Granny goes street, och gissa vilket band de har släppt?! CRASHDIET! Är så jäkla lycklig att jag skulle kunna studsa upp och ner ♥. Är fan jävligt overkligt, samtidigt som det känns otroligt mäktigt.


CRY ME A RIVER

Varit på kupolen idag och shoppat lite småsaker på rean med mina favoritisar. Kanske visar bilder sen, dösnygga grejer iallafall. Sen var jag med Elias och Lukas nu på kvällen, vi var ute och gick i spöregnet. Blev förjävla blöt men annars var det rätt så trevligt de med :D

HANDS UP'

WEEHÅ!
borlänge next up, nu drar jag. ciao.

BOOORLÄÄÄNGE LÄÄJTÖÖÖR

Hade en sån jävla bra födelsedag, ni anar inte. Det är fint att få spendera tid med de bästa människorna som finns. Just nu väntar jag på käk, sminkar mig och sitter vid datorn på samma gång. Ska dra till borlänge och shoppa bort lite födelsedagspengar med min bästa vän, bäkka. ♥ Och två boys, hennes pojkvän och en trevlig herre på 2 meter. ;-)

Visar bilder på presenterna och sånt sen. :-D

Möööötley <3


FOR THE LAST TIME

Det är rätt knasigt egentligen, de gånger du sårar mig så saknar jag dig som mest och vill ha dig ännu mer

Haft en fin födelsedag än så länge iallafall. Varit och käkat med mamma och syster som jag berättade tidigare. Blev Thaimat, så jäkla gott. Sen drog vi förbi kupolen en sväng, köpte en BH jag länge glott efter inne på New Yorker, provade även ett par röda skinnbrallor på Gina. Hähäh. Nu ska jag fixa iordning mig och sedan åka med pappa och äta, för att sedan fira mig lite med några vänner ikväll tror jag. ♥


IBLAND TÄNKER JAG FÖR MYCKET

"I don´t know how this will end. 
But the memories will always shine."



17 ÅR

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag. Tralalala. 17 år fyller jag. Fått massor med fina presenter utav familjen. Om ni har riktigt tur kanske jag lägger ut bilder på det sen. Har nyss käkat tårta, ska snart slänga mig i duschen och sedan åka iväg för att äta lunch med mamma. Och ikväll blir det middag med pappa. Separerade föräldrar you know...

Bjussar på en hel drös med bilder på mig, vissa äldre än andra ;-)


SKOR

Så jävla lame, jag vet aldrig hur jag ska börja mina inlägg and it suxx. Dunkar Mötley, tänker på att det är ett år sedan vi stod där i spöregnet och var pissblöta. Väntade i 4 timmar, en värd väntan vill jag lova. Längst fram lixom, det är en obeskrivlig känsla när vi snackar Mötley. Saknar dagen, tammefan vräcker regnet ner idag också, så som för 1 år sen.

Ja som sagt, det spöregnar ju, sitter och redigerar massa gamla bilder. Kollar igenom mappar och ser att det jag verkligen har fotat mest är skor. Haha, lite smålustigt att jag gör det utan att ens tänka på det. Nu vankas det mat, kycklingsallad, så nu måste jag börja röra mig härifrån.

Converse


SIXX: AM <3

Måste bara säga, gud vad jag älskar Sixx: AMs nya album, så jävla grymt, så jävla klockrent. Skulle så gärna vilja se de live!
1. This Is Gonna Hurt
2. Lies of the Beauitful People
3. Are you with me
4. Live forever
5. Sure feels right
6. Deadlihood
7. Smile
8. Help is on the way
9. Oh my god
10. Goodbye my friends
11. Skin


DON'T RUN AWAY

Gårdagen spenderades med tjejerna och annat folk, festade lite och sånt där.

Ligger i sängen och lyssnar på billion dollar babies, I am so me och lite innat. Ska strax klä på mig och sedan dra och spela fotboll med släktingar, kan bli skoj. ;-)

INNAN JAG KÄNDE DIG


MEN LIKA ONT ATT UNDRA


OCH VARJE MOLN ÄR TRASIGT


Streetlights bilder #1


Jag och (fj)anton från billion dollar babies :-)

 
Dagens enda ätbara!


Min bäkka ♥


SKOOOR.


1/8

Lise har varit här, vi har haft klassträff, streetlights har passerat och har umgåts med väldigt fina människor. Antar att livet är som det ska vara. Just nu håller jag på att ladda in bilder så att jag kan visa er vad jag hållt på med det senaste dagarna.


RSS 2.0