JING OCH JANG

I am so me var så galet bra igår, värsta draget och man kände sig lite levande. Haha. Nu väntas kubb och sånt, har alldeless nyss käkat upp så nu är det bara att dra på sig pjuken och vandra hem till fillisen, min kära jang. ♥

INGEN RUBRIK

Jag hatar att säga det, för det finns egentligen ingen mening med det.
Men, jag saknar dig. 

Idag är det I am so me iallafall, med en drös fina och bra människor.

HEJ

Idol pågår, Frida har just passerat. Fan va grym hon var. ♥

Skoldagen har även den passerat. Den bestod dock enbart av tre lektioner, fick tillbaka ett arbete också, VG+. Skitnöjd för att vara det första arbetet jag gjort denna termin, och jag brukar vara ganska seg med att komma igång. Även en fotolektion, där vi inte gjorde mycket alls. Sen Leone, och det var too good to be true.

DANSA KURDORO

Sitter hemma hos pappa och tänkte blogga lite nu när jag väl fått igång datorn. Har varit i hedemora hela helgen, förutom igår då när jag tatuerade mig. Igår skulle det ha varit en liten fest också, men det spårade ur så det blev inget. Tråkigt, men så är det.


MIN TATUERING <3


SNART.... SNAAAART

Trött som ett helvete. Måste försöka piggna på mig tills ikväll iallafall. Läser lite bloggar och sånt där, ska svara på en bunt kommentarer snart också. Ni är för goa ♥

Ikväll blir det att besöka hedemora och umgås med världens finaste människor. Emma, Bäkka och Sandra. Plus några pojkar också. Vi får väl se vad vi hittar på, men något bus. Men lär ju bli en relativt lugn kväll för mig iallafall, eftersom imorgon smäller det, ska få tusentals nålstick med lite färg på intryckt i kroppen. GRÄJT. Visar bilder sen....

SO YOU

Remember how to trust.
Bjuder på lite gamla bilder. ♥

S to the OFIE

Jävligt märkligt att man kan komma på hur stor betydelse någon haft i ens liv, och att personen inte finns kvar längre gör det bara ännu svårare. Alla minnen blir till några händelser. Oh damn, jag tror fan att jag saknar dig. Första gången på länge jag tänker erkänna det för mig själv.

In Yesterday's.


FINASTE NIKKI SIXX

Det är något med den där mannen på bilden nedan som sätter igång något i mitt hjärta. Jag vet inte riktigt, men fast han är flera hundra mil härifrån så kan han göra mig lycklig. Tittar på videosar från sonisphere 2010 och ler, finaste i hela världen. Och vet ni vad jag ska göra nu? Läsa Herion diaries som så många gånger förr...

Bara ett tips till er som vill läsa en grym självbiografi! Min Nikki ♥

H - H, mannen i mitt liv

Bra att kunna sova när man ska upp klockan 5, nä. Då blir det dusch och sen fixa till mig inför skolfotot. Klädproblem as always, älskar att vara jag, fast nej, inte just nu. Haha, negativ jag känner mig.

Ska lyssna på denna fina man nu i mitt headset och sen soooova. ♥

INSPIRATION # /BIKBOK

Inspiration från Bikbok.
Dagens wanties. Fint men ändå jävligt min stil, rockigt.

TIPS: WEHEARTIT

Älskar weheartit. Kan sitta och glo där i timmar, om ni inte har testat det så borde ni prova NU.
De flesta av mina bilder fotar jag själv men om jag inte har någon bild så letar jag oftast upp någon från we<3it.
Riktigt inspiration.

NI ÄR FÖR BRA

Oh well, sängen kallar. Trött chey, imorgon är det en lektion som väntar men sedan massa plugg. Ajaj, så jäkla typiskt mig att inte ta tag i saker och ting i tid. Svenska, textkommunikation, engelska och matte. ♥ Love life just nu, fast nä. Men ska träffa min fina vän Leone imorgon också, och det är absolut inte fel någonstans

NU: borsta tänderna.
Godnatt.
photo; me
fotouppgift - fota i svartvitt

YOU ARE THE ONE

Idol nu, asbra.


RÖDA LÄPPAR, sotade ögon


INSPIRATION #2 /MODEKUNGEN

Oh damn, lovely!
Modekungen har gjort det igen. Är jävligt sugen på jeansjackan, så tyvärr så tror jag att jag måste köpa den.... fattig chey here I come.

För att klicka hem något av dessa jäkligt snygga plagg, tryck här

IF YOU WERE MINE

Glott på Idol med mamsingen nyss, jäkligt grymt att Frida bara traskar vidare. Verkar vara ganska många med talang, synd att de inte är någon hårdrockare med och visar vad skåpet ska stå bara. De hade vi gillat! ;-)

Imorgon är jag ledig, men blir förmodligen en ganska lugn morgondag. Är rätt så sliiiiiten. 
NU: sova.
Gammal bild, helvetes så trevligt det var. Hardcore.

PÖSS

Sitter på engelskan, redovisningar.
Efter detta blir det idrott sen pain+ruabtier med bäkka&emma, jobb.


1 WORD, YOU.




WE<3IT

Taggade med ordet "rock", inspiration med andra ord. FINT.
photo; weheartit





HEHE

Snart påväg ut i bilen, snart snart snart. Skola skola. Trött chey. Mycket sömn, kanske? kanske inte? I will rock you.
Sådan mor, sådan dotter. FINT HÄ.

ALL I SEE - WATER, TEARDROPS

Trallade ut i skogen idag och hittade vattendroppar, trevligt det. Imorgon är det kort dag. 2 lektioner. Sedan Plugg. Love MatteB. Sen KU och leone. Lovelife. ♥


photo 1 2 3; me

SO TRUE


<3


...BUT I AM HAPPY

NU: PACKA
SNART: MÖTA JONNA OCH ÅKA TILL STOCKHOLM
SENARE: HÅKAN <3
OM ETT TAG: ÅKA TILL HUDIK.
Haha, fint...



HIH :*

IDAG: Håkan ♥

LATER DUDIES

Haha, nej... har inte tatuerat mig än, men den 24 blir det av. En finfin text i nacken. Lovar att visa er bilder då när den är klar. :-) 

IMORGON; håkan!
PÅ LÖRDAG; hudiksvall!

HEJHOPP

IDAG ska jag åka till en tatueringsstudio........ namnamnam ;-)

MÄRTHA <3

Haha, värda inlägg jag gör känner jag, alla handlar om hur trött jag är och vad jag gjort i skolan.. typ. Äsh, förutom att jag var i skolan så var jag iallafall med märtha idag. Mysigt och roligt. Saknar den människan när hon är i Rättvik (läs: felvik). Haha ♥


photo; me.

HEJDÅ

Gött, hade en finelifin sovmorgon idag. Inställd multimedia! Fullfart ner mot bussen snart, enda som suger med den här dagen är att det regnar och jag är superdupermega förkyld. -.-

Ska träffa märtha och tingelbus efter skolan iallafall. Blir nog myselipys ♥

Nu ska jag möta jonna, ciao!



ROPAT UT DITT NAMN

Fin dag, chill dag i skolan. Chill efter skolan. KU, fint. ♥
Lyssnar just nu på musik och redigerar bilder, imorgon har jag sovmorgon också för att en lektion var inställd på morgonen, väldigt sköööönt. 

Har du glömt, alla stunder vi haft tillsammans?

JOH, PUNGPUNG, P2, JONNA <3

Jag är ingenting utan dig

NÄR INGEN HÅLLER DIG HÅRT

"Efter allt vi gjort så gick vi skilda vägar, trots att du är den jag vill ha nära.
För jag älskar dig, älskar och kom ihåg; att jag är kär i det vi hade, du var min ängel från de blå."

How could we say forever.
It's over now. ♥

DU FÖRSVANN FÖR TIDIGT

Vill inte tänka idag, det enda jag inte vill är att förlora mina nära och kära. Från och med idag är det ändring på allt, försiktigt som fan. "För himlen är runt hörnet."


Photo; me. ( a single teardrop, i miss you )

IDA <3

Idag är ingen bra dag.
Fick reda på imorse att en kompis har dött, endast 15 år gammal. Hon och hennes pojkvän blev påkörda av tåget. Så jäkla tragiskt. Du försvann alldeless för fort, Ida. Vila i frid gumman. Tankarna går till dig ♥



UEWK

Sjukt trött, orkar iiiinte.
Nu väntas några överdrivet dryga timmar i skolan. Ska alldeless strax masa ner arslet mot bussen och sådär.



GÅRDAGEN <3

Okej, crashdiet var grymma igår.
Började dagen med att springa runt lite i Falustad innan crashdiet, var inte mycket annat på hela dagen som lockade. Satt lite överallt och ingenstans tills de började. Längst fram, ett jävla tryck men ändå bland det bästa som hänt på länge. Efteråt träffade vi grabbarna så Peter London och Simon Cruz passade på att signa mina skor, kan visa bilder senare.

Efter crashdiet slutat så var väntan lång, cirka 3 timmar tills bussen skulle gå. Fördrev tiden på ett bra sätt iallafall och vaknade upp hemma hos Yrsa imorse. Trevlig kväll med många trevliga människor!

CRASHIIII

Nu taggar vi! Snart kör vi.
Crashdiet om några timmar, ska bli så galet jävla grymt, är taggad till tusen!

Håller på att fixa mig och om cirka 50 minuter så ska jag ta bussen till min skjuts. :-) Vet inte ens vad jag ska skriva för jag är i sådan extas, men kul ska det bli iallafall. Riktigt kul!

TVILLINGSYSTRAR

Bara 1 vecka + några timmar kvar nu tills jag får pussa på däh, älskade tvillingsyster. Inte alldeless för lätt när du bor 30 mil härifrån kan jag säga dig, när man behöver dig som mest. 

Du är det finaste som finns

FUCK N' BURN

Just idag så saknar jag dig mer än vad jag kan sätta ord på, idag är jag förbannad på dig, ledsen och besviken för att du sårar mig. Men ska det finnas toppar så måste det även finnas dalar.
Skoldagen var helt okej. Sam och natur kan dra åt helvete redan nu, men engelskan och idrotten var trevlig. Körde lite paintball med mjuka bollar och sedan några styrke-lekar. Var rätt så kul faktiskt. Nu taggar jag inför granny imorgon och kanske fest, kommer bli sjukt kul iallafall!


CRASHDIET <3

TJA!
Taggar till inför sista skoldagen för veckan som startar imorgon och sen jävlar blir det ös med Crashdiet på lördag, ska bli så jävla grymt. Tredje gången jag ser dom, andra gången för i år. Kommer bli najs som fan och om jag har orken så tar jag nog med mig systemisen och försöker fixa till några riktigt legendariska bilder, not ;-) Haha. Nä, är för trött. Ska sova typ nu, MEN JA! LÖRDAG & CRASHDIET

RSS 2.0