HEHE

Hola amigos!
Gårdagen spenderades till största dels med bäkka vilket var najs! Vi satt i en varsin soffa med ett bord i mellan och drack cola, åt drumsticks, spelade kort och lyssnade på musik. Typ Mötley Crue, Edguy, I am so me osv. Lyssnade även på Billion Dollar Babies och fick fan en tår i ögat när Key to my heart spelades.. Ajajaj. 

Jaja, senare drog vi till hemköp och sedan in på donken. Mötte upp Frank och Jocke, blev bestämt att vi skulle på fest, Frank sminkade mig, drog på fest, hände inte så mycket där så vi beslöt oss för att gå hem. Sparkade sten hur länge som helst medan vi gick, haha. 

Kom hem, kastade omkull mig i sängen och soova. Men nope, då smsar N (han var på krogen, 100 meter ifrån mitt hus typ...) och dvs att det inte blir en blund på en hel massa timmar. Somnade iallafall runt två tiden. :-)

Nu ska jag fixa mig som en galning resten av dagen för att sedan åka till Sofia på festligheter med många fina människor ♥

S + S

U go girl.
Min finaste kommer hem imorgon eller på lördag. Och jag kan inte vara annat än nöjd. Visst att helgen kommer bestå av mycket partaj men det är dagtid som är det viktigaste att få spendera med henne. Min finaste, underbara och bästa twinie. Ingen mig utan dig!! ♥


THEY WILL TEAR US APART

Fotofotofoto hela dagen..
Jajamen, istället för att gå till skolan kl 08.00 och vara kvar där till 16.00 så kommer min dag bestå av foto mellan kl 08.00-10.00, sen slutar jag!!! Gah. Hur skönt? jätteskönt! Ska bli roligt att få foto också (det är för länsstyrelsen på ngn energisak) och sedan kanske få visa upp bilderna.

Idag är jag uppe i tid iallafall.. haha. Men jävlar vad trött jag är. Time 2 run till bussen nu.. Pöss.

TJINGELPLING GODNATT

Redhead ska bli ännu mer redhead.
Idag gjorde jag något väldigt spontant och crazy. Beställde en hårfärg som är jääävligt röd. Ska bli riktigt spännande att få se resultatet och jag hoppas att färgen kommer imorgon så jag kan vara lite ball inför helgen festligheter.. höhö.

Som det är nu, typ..

SOFIE

Hon är uppgiven och tystad, nu när tårarna är slut.
Hon drömmer andras drömmar som inte går att nå.



<3

Lyckan i ett barns ögon.
Har ni sett gladare chey på bilden nedan? Skulle inte tro det va.. haha. Ska sluta bomba med mina Simple Plan och We the kings-inlägg.. :D det här var sista! promise.


<3


I'M NEVER GOING DOWN





WE THE KINGS

Run and never look back.
We the kings är mitt nya knark. Utan tvekan. De var förband åt Simple Plan, snacka om att de var grymma. Ska lätt se dom igen om de kommer på ett Sverigebesök. Har knarkat dom ändå sedan i onsdags och gah.. Musik ♥

Tog även bild Travis (sångaren) och jag hoppas att Leone vill skicka den till mig så ska jag visa er. Höhö. Lycklig.

TONIGHT WILL BE THE NIGHT

Taggar till!
Ikväll är det partaj och jag ska försöka tagga till. Just nu är det Mötely och Hardcore Superstar som gör mina högtalare varma. Jag längtar så enormt jävla mycket till sommaren. Sweden Rock, Peace and Love, Getaway med tur (om jag får jobbet!), Rockstad: Falun och kanske Hultsfred och Skogsröjet.

Att få se Mötley igen kommer ju vara det allra bästa med allt. Även att få se finisar som Hcss, Crashdiet, Michael Monroe, Simple Plan och sånt där igen är också gött. Det kommer också bli sjukt nice att få glo på Nightwish, LA Guns, Rise against, The Cure och Slash for the first time..

Gosh, ge mig sommar nu! Längtar så sjukt jävla mycket.


TIME TO SAY GOODBYE

Bara för att vi sagt farväl för en väldigt långstund betyder det inte att jag menade att det skulle vara föralltid.


PARTIE

Ingen Sofie, utan Bäkka & Emma.

Älskar bilden, den påminner mig om sommar och peace and love. Om de två finaste flickorna i världen. Hur mycket vi älskar I am so me så vi till och med skiter i Volbeat ett tag. Ja. Det är kärlek det. I sommar ska vi ha det minst lika kul and just so u know girls, jag är glad att jag har er. Pöss.


:D

Helgen lär bli hur grym..
Marknad och I am so me imorgon, det kommer bli hur bra som helst gissar jag på. På Lördag är det grillpartaj + partaj som väntar. Först hos Emma och sedan åker jag nog vidare mot Borlänge för mer partaj. Åh, jag är superdupertaggad!


IN SWEDEN, THIS MORNING

Waitin'..
Jag sitter här hemma och väntar på att traska till bussen. Egentligen är jag inte in mood alls för skola men eftersom jag har matteprov så måste jag. Osäkert om jag kommer att klara det men det visar väl sig.

Just nu lever jag på att jag faktiskt sett SP live. Dör inombords varenda gång jag tänker på det. Att jag har hållt Pierre i handen, att jag har tagit på honom, att han kollade mig in i ögonen... Nä. Magiskt. En av mina absolut bästa konserter någonsin. Jappjapp. Blir längst fram på P&L, utan tvekan.

Nope, bussen väntar inte på mig. Time 2 run.

RUN AND NEVER LOOK BACK


YÄH!

Leva livet!
Simple var så jävla bäst. Gjorde hela min månad och kommer kunna leva på det här i 150 miljoner år till. Träffade Thilde också vilket var superdupernaiz. Tack Lina och Leone för sällskapet också, guld värt. 

Idag är dock livet inte lika fint. Feber och huvudvärk. Ska pallra mig till Säter iallafall för att fixa lite grejer sedan råplugga till mitt matteprov imorgon.. *diediedie*

YOU MAKE ME WANNA LIVE FOREVER


SAAARA


Thanks god that you're my sister.
Ja, små och vilsna. Inte van att se mig själv som fjortis kan jag säga. Haha. Men det jag ville säga med det här inlägget är att jag är världens lyckligaste som har just dig som min tvillingsyster. Utan dig hade jag inte stått här idag, det är en sak som är säker. Love you <3


CRASHDIET

Merch is the shit.
Är så jävla sugen på att shoppa lite nya bandtröjor. Behöver fyllas på med sånna i min garderob nu när sommaren fylld med konserter och festivaler närmar sig känner jag. Här får ni se lite saker jag är gryyyyymt sugen på..





NEVER REGRET, NEVER FORGET

Tattoo.
Min första och än så länge enda tatuering. Är så grymt sugen på att göra en till. Har en som jag vet exakt var, hur och sådär jag vill ha den så... väntar bara på att jag ska hova in storkosingen. Folk har förresten undrat vad min tatuering står för. Det är ju en låttext för det första. Men jag ångrar ingenting av det jag gör och jag kommer aldrig glömma till exempel nära och kära som gått bort osv.


<3



SUMMERTIMES

Längtan.
Jag vill ha sommar.
Jag vill springa runt i shorts.
Jag vill bli solbränd.
Jag vill springa på festivaler.
Jag vill ha sommarlov.



YEAH!

Min dator lever igen efter många om och men.. Nu får vi se hur länge detta håller i sig då. Ska springa till bussen för att åka till Märtha och senare blir det lite partaj :*


BDB

Highest montain.
Ikväll ska jag skrika mig hes för första gången på länge, för ikväll är det time för Billion Dollar Babies. Första gången sen 29 juli så det började väl bli dags att få fangirla lite kände jag. Haha. Nä, men ska bli så himla fint att få se dom igen och kramas lite med grabbarna. Ni kan lyssna på dom hääär.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, sedan möta finaste cheyorna för att peppa in för ikväll. Tagggagagagaggaga.

RIGHT NOW..


FUCK YOU

När Sofie tänker mitt i natten slutar det oftast såhär...

Det finns något jag är så förbannat jävla trött på, och det är människor som har ett ganska så "bra" liv som gnäller och klagar. Som t ex att mamma gjorde makaroner när man var sugen på potatis, att bussen är full, att bussen är sen osv. Fine, det är småsaker i vardagen man klagar över. Men när det är saker som är ens största problem så är det väl time to tänka om?

Jag har varit med om många saker som en vanlig 17-årig inte ska behöva vara med om. Det säger jag inte för att någon ska tycka synd om mig alls, eller känna empati, utan för att ni ska få en bättre bild av varför jag tycker som jag tycker.

Det finns föräldrar som aldrig fick se sina barn växa upp, det finns många barn som lever med en förälder eller kanske är utan helt, det finns människor som inte har något hem, jobb eller har råd med mat. Det finns en hel drös av människor som lider av olika sorts beroenden, som lever på gatan pga brist på pengar.

Jag hade kunnat varit utan två av mina familjemedlemmar idag. Jag hade kunnat stått här själv och trampat. Det hade varit det värsta tänkbara som någonsin kunnat skett. Det som fortfarande gör mest ont i mitt hjärta när jag ser tillbaka, saker som får mig att gråta av bara tanken. 

Så därför, var glad för vad ni har. Ta hand om varandra, krama varandra, var glad över att dina föräldrar bor ihop och är lyckliga. Skit i att bussen kommer tjugo minuter sent en morgon, vad gör det? Busschaffören kan väl också ha råka försova sig, det kan vara halt och allt möjligt. Visa dina nära och kära varje dag hur tacksam du är för att just de finns, för en dag kan det vara försent. ♥

A NEW THING

You spin my head right round.
Allvarligt, jag har bloggat här sedan våren 2010 och börjar bli jävligt less på den här bloggen. Visst, fina minnen i arkivet och många fina foton och sånt där.. men, time för en nystart. Bloggnamnet passar inte alls in, och betydelsen de har, finns inte ens kvar så yäh, när jag klurat ut ett nytt bloggnamn så kommer det komma upp en lääänk här. Tills vidare bloggar jag på här. Jappjapp. 

Hoppas ni följer med mig. ♥

999 <3

KNARK, JUST SAYIN'






2 FINA SVERIGEBESÖK

Tror jag freakar ur.
Lady fuckin' Gaga till Sverige, den tuffaste kvinnliga artist i hela världen I guess. Den 30 augusti kliver hon upp på scenen i Globen. Biljetterna släpps den 20 april, enda nackdelen är väl att det är svinigt dyra. En ståplats för 700 spänn, den billigaste sittplatsen går på 400 typ. Värt att tänka på. 

Även att Nickelback gästar är ju rätt cooolt.

9D <3

Om man ändå kunde bygga en tidsmaskin.
Bästa tiden i mitt liv helt klar och damn, vad jag saknar det ♥ Klockarskolan, 9D, alla vänner, hur nära jag stod vissa personer då, allting.. åh. :D *remembah*. Känns som jag nyss började sjuan, nu slutar jag snart gymnasiet..

Minns vad jag grinade på skolavslutningen, tyckte det var så jävla jobbigt att behöva skiljas åt. Jag kommer att grina sjuhundra gånger så mycket när jag måste lämna MP2.. >_< så jävla känslig.. haha.

En video från skolavslutningen.

DÅ OCH NU

Alltid lika bra.
Rocksverige la ut en länk som jag tycker att alla borde ta sig en titt på. Rockstjärnorna då och nu. Grrr, många snyggingar, tur att många av de fortfarande är grymma ^^

Så jävla snygg Nikki var, nomnom. Dock så är han lika jävla vacker nu med.

Ett utseende att dö för skulle jag säga, Joan Jett.

Att han var jävligt snygg då väger ju upp.. haha :D Slash <3

Tommy!!! Grr :*

LISTOR ÄR KUUUL

1. Har du nånsin gillat någon så mycket på en vecka eller två, och sen helt förlorat intresset för den?
Haha, alltså, ja.. Någon man trott att man gillat ja, men sen kommit på att det inte var på riktigt.. hehe.
 
2. Vilken låt vill du ska spelas på ditt bröllop?
Kent - Utan dina andetag

3. Och på din begravning?
Håkan Hellström - Man måste dö några gånger innan man kan leva

4. Har du nånsin planerat ditt/din bröllop/begravning?
Nej, förutom nu när jag fick säga låtarna då.. haha

5. Vad är det du märkt oftast?
Haha va?

6. Har du etikett andra, men du är omedveten om det förrän nu?
Om det menas att man stoppar in människor i "fack" så ja.

7. Prova din originalhet! Nämn 10 saker som gör dig till.. dig.
1.) Att jag alltid biter på saker. 
2.) Att jag säger "hon ba, jag ba, han ba" HELA TIDEN.
3.) Säger "asså", "typ", "såhär", "så".
4.) Jag har veckans ord typ.. haha.
5.) Min tatuering.
6.) Min familj.
7.) Min hjärna.
8.) Mitt hjärta.
9.) Mina tankar och åsikter.
10.) Min stil.

8. Har du nånsin nekat till en date och sen mått dåligt för det?
Kanske.

9. Har du nån stalker?
Beror på hur man ser det.. haha.

10. Om så är de bara någon som gillar att följa dig för sparkar, eller har de en djup passion för dig och tror att om du tittar på ditt varje steg de skulle ha en chans med dig?
Haha wtf..

11. Vad är det snällaste någon nånsin gjort för dig?
Oj, vet inte riktigt.. Men alla gånger Linda räddat mig ur olika knipor är ju guld värt.

12. Och det elakaste?
...

13. Diskriminerar du människor som handlar på Abercrombie?
Nej.

14. Vad tycker du om Hot Topic?
Dunno.

15. Har du nånsin läst en bok?
Ja.

16. Om du har de, skriv en symfoni för oss alla.
Läs hela Herion Diaries, där har ni en symfoni i helhet.

17. Nämn 5 saker som hänt det senaste halvåret och du hoppas på att alltid minnas.
1.) Det är
2.) fem saker
3.) jag inte
4.) tänker gå
5.) in på.

18. Vad är det du alltid hoppas på att vara bäst på No Matter What?
Haha, öhm..

19. Har du LJ?
Va?

20. Försök komma ihåg din favoritbok och svara på frågorna om historien.
Handling: Om Nikki's liv.
Huvudkaraktär: Nikki Sixx 
Känsla du fått av att läsa den: GRYYYYM
Namn: The Heroin Diaries
Författare: Nikki Sixx och Ian Gittins

21. Hur många gånger har du tänkt på självmord?
Käften.

22. I slutändan, tror du att allt löser sig genom att ta livet av sig?
Nej.

23. Säg en fantasi du har haft hela ditt liv, i detalj.
Att få träffa Nikki Sixx..

24. Vad har du för slags drömmar?
Sjuka.

25. Har du nånsin varit..kär?
JA!

26. Om du skulle ha ett hagelgevär bröllop i morgon, vem skulle du gifta dig med?
Elias Engvall.. haha :D enbart för att jag tror han är den enda människa som jag skulle stå ut med just nu.

27. Vilken var den sista du har skrivit i din dagbok om?
Skriver inte dagbok.

28. Ge oss tre minnesvärda lyrics från dina favorit-låtar.
1.) "Man måste dö några gånger innan man kan leva"
2.) "You're the reason I'm alive"
3.) "En kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva"

29. Finns det nånting du gjort i ditt liv som du vill att folk ska veta?
Njea, de som vet saker, de vet.

30. Nämn 5 saker som antingen en, eller flera pojkar har gjort för dig.
1.) Fått blommor?
2.) Rymt hemifrån ;)
3.) Åkt hem för tidigt från en semester.
4.) Pratat med mig i telefon en hel natt.
5.) Funnits.

31. Har du nånsin varit allvarligt svartsjuk men hållit det för dig själv?
Kanske.

32. Hur många gånger har ditt rykte dragits i smutsen?
En del kanske.

33. Nominera en person du känner för de följande utmärkelser:
Största horan: Håller jag för mig själv.
Sötaste pojke: Nikki sixxxx? :D
Bästa kompisen: Mina friends <3
Allmänt snäll person: Min syster.

34. Finns det några filmer som tar dig till tårar, utan att misslyckas, varje gång?
My sisters keeper, a walk to remember och titanic.

35. Vilken färg har dina ögon?
Gröna.

36. Nämn 10 låtar du lyssnat på regelbundet.
1.) You were mine
2.) Wild Side
3.) Man måste dö några gånger innan man kan leva
4.) Papercut
5.) Break your little heart
6.) Therapy 
7.) Stella
8.) Wherever you will go
9.) Kickstart my heart
10.) 999

37. Har du någonsin memorerade en kändis födelsedag och firade det?
Inte firat, men memorerat ah.

38. Gillar du Death Cab For Cutie?
Sådär.

39. Hur länge tänker du vänta till sex?
2 late.

40. Säg nånting du alltid velat säga till följande personer:
Din mamma: <3
Din pappa: <3
Bästavännen: <3
Din tillbaka stabber: ? 
Din kärlek: <3
Ditt ex: FUCK YOU!
Dig själv: :D

41. Vad för slags kläder har du på dig?
Tshirt, trosor, bh, strumpor.

42. Vad är ditt favorit svärd?
?

43. Nämn två saker om dig själv som skulle få andra att tro du är galen.
Oj, kan inte nämna två saker rätt av såhär men det finns mycket.

44. Har du någonsin inte varit sann mot dig själv för att behaga någon annan?
Jadå.

45. Vad är ett fullständigt meningslöst minne som fastnar i ditt sinne?
typ när jag råkade fälla en tjej? haha.

46. När du senast grät, vad var orsaken?
Haha, i fredags för jag läste en sak.. haha.

47.Namn fyra saker du vill uppnå i ditt liv.
1.) Öhm, få barn.
2.) Gifta mig.
3.) Få barnbarn.
4.) Fylla 100.

48. Hur annorlunda är du från förra året?
Ganska så rejält mycket mer crazy och glad :DDD

49. Namn fem citat som bäst sammanfattar livet.
1.) Man måste dö några gånger innan man kan leva. 
2.) Generation Wild
3.) Carpe Diem
4.) Take a ride on the wild side
5.) Sometimes nothing keeps me together at the seams

50. Lever du för stunden eller planerar du framtiden?
Både och.

51. Nämn dina 10 favorit-band.
1.) All Time Low 
2.) Mötley Crue
3.) Håkan Hellström
4.) Kent
5.) Hardcore Superstar
6.) Crashdiet
7.) Alice Cooper
8.) My Chemical Romance
9.) Lars Winnerbäck
10.) Melissa Horn

52. Är du rädd för döden?
Nej.

53. Vad tror du händer efter döden?
Vet inte..

54. Vad är din religion - vad tror du på och inte?
Jag tror på att finns det något gott, finns det även något ont.

55. Nämn 5 saker som påminner dig om nån du älskar.
1.) Helvete.  
2.) Tårar.
3.) Skratt.
4.) Lycka.
5.) Kärlek.

56. Har du någonsin undrat vad som skulle ha hänt om du skulle ha talat med en före detta krossa i stället för att undvika dem?
Haha, jag undviker inte, han som undviker mig.. ^^

57. Kom ihåg Fråga 51? Nu namnge fem band du senast har lyssnat på och se hur många av dem som matchar.
1.) Alice Cooper
2.) Mötley Crue
3.) Håkan Hellström
4.) All Time Low
5.) Hardcore Superstar

58. Vad tycker du om ditt liv hittils?
Superbra!

59. Hur länge vill du leva?
Länge till!

VEM...
Kramade du senast: Mamma
Pussade du senast: N.
Hade du sex med senast: Samma person som jag senast pussade.
Drack du med senast: Bäkka, Emma, Sandra, Jocke osv.
Rökte du med senast: ...
Sög du av senast: E.
Sjöng du för senast: Nappe :DD haha.
Mötte du senast: Jörgen? haha.

HAR DU NÅGONSIN..
(x) sovit bort en hel dag
(x) dansat i underkläder med en kompis
(x) brutit något ben i kroppen
( ) blivit diagnotiserad över någon sjukdom
(x) spelat sanning eller konka
(x) blivit förföljd av en främling
( ) hånglat med någon minst fyra år äldre än dig
(x) kört en bil
(x) åkt flygplan
( ) hållit på att dö


KÄRLEK OCH VÄNSKAP
Vem är din bästa vän, och varför just hon/han: Har några st, och det är för dom förstår mig ♥
Har du någonsin dumpat någon? Ja
Har du blivit dumpad?: Ja
Har du playat någon? Nej
Är du vän med någon som du vill dumpa? Nej
Har du haft ett förhållande som varat i över en månad?: Ja, gud ja.

DÅLIGA TIDER
Pinsammaste fylleminne: Hahaha, åh herregud.
Har du gjort något på fyllan som du ångrat?: Jadå, men man ska inte ångra något som har fått en att le, så jag kör påå!
Har du någonsin varit bakis?: Nejfan..
Hemmafest eller utekväll?: Hemmafest eftersom jag inte kommer in på the krog.
Om du aldrig druckit alkohol  - vill du testa?: ..
Har du rökt?: Ja
Har du rökt mer än 5 gånger? Ja
Har du någonsin varit hög?: Nej
Om nej, vill du testa?: Nej
Har du haft någon form av ätstörning?: Ja
Om ja, är du helt frisk från den?: Nej
Har du någonsin legat på golvet och gråtit?: Ja
Har du brutit ihop framför en vän?: Ja

BRA TIDER
Har du skrattat så du kissat på dig?: Ja
Har du skrattat så mycket att du fått ont i magen?: Ja
Är du kär?: Nej
Spelar du något spel, i så fal vilket?: Tetris Battle :D
Har du och dina vänner några internskämt?: Hahhaa ja..

LISTA UPP 5 SAKER DU VILL GÖRA INNAN DU DÖR.
1. Åka till USA
2. Hoppa fallskärm
3. Simma med delfiner
4. Mata hajar
5. Leva livet


REDHEADS

Glad påsk, yäh!
Påskhelgen har varit riktigt bra faktiskt. Träffat båda mina familjer, käkat middag och fiestat. Gårkvällen började hemma hos Bäkka och sen drog vi vidare till Pontus och träffade en massa trevliga människor. En helt awezum kväll iallafall, och jag har världens finaste friendz, jäppjäpp. ♥

Bästa vän <3


SKOR

Skor är min nya drog.
Vill ha båda dessa par så innerligt. De finns att köpa på Bubbleroom. Sandalerna för cirka 400 och de andra för 600. Får se om jag har råd att införskaffa mig ett av paren iallafall. ♥

 


NASTYGAL

Kläder är min drog.
Vill ha dessa godsaker nu... Synd att de kommer från nastygal och jag pallar inte betala tullavgift + dyr frakt. :c

 


GÖTT SÅ GÖTT

HUR GRYMT?!?!?!
Ja, jag kan då säga det igen.. Hur grym är inte videon då? Älskar den, och låten. Tror att dessa killar kommer att ta sig rejält långt och högt upp inom rockvärlden. Dynazty är så jäkla grymma och jag ska se dom två gånger i sommar, nöjd chey. 




FUCKING NIGHTMARE

Dagens knark...


IBLAND SVIDER DET


















SIMPLE PLAN OCH PÅSKLOV

Tralala..
Knarkar Simple Plan och taggar till konserten, vill nu. Längtar sönder mig till påsklovet också. Det kommer bli så himla bra. Grilling, party, billion dollar babies, syster, fina vänner, familj och förhoppningsvis väldigt mycket sol. Har en skoldag kvar nu, imorgon. SKÖNT!

Egopics.. yäh
 


RSS 2.0