I really try

Duscha, städa, fixa, handla, diska...
Det är ungefär vad min dag kommer bestå av tills klockan är 4, för då ska jag lämna nycklar. Senare ikväll bär det av till Säter för cruisingen... gosh. Som man har väntat på det här, hela året.. Kommer bli så jävla underbart. Är galet taggad för att supa lite, har hållt mig nykter ett tag nu så!

THE NEW

http://www.justanotherdevil.blogg.se
http://www.justanotherdevil.blogg.se
http://www.justanotherdevil.blogg.se
http://www.justanotherdevil.blogg.se
http://www.justanotherdevil.blogg.se

Nu lämnar jag denna blogg bakom mig, du finner den nya ovan ^

Hoppas ni följer med,
rock on! 

HEHE

Det kommer bli akuellt med bloggbyte.. så trött på den här. Fina minnen, fina texter, men det är så mycket som jag bara vill släppa! :-) Ska fixa designen och sånt ikväll sen länkar jag den här.. GOOD

FAN SÅ GÖTT

Någon driver med mig va...?
Hur jag ska ha råd med denna höst är en jävligt bra fråga. W.A.S.P, Steel Panther och Dynazty+Sabaton+Raubtier. Och nu har bomben släppts.. Fucking Scorpions kommer till Sverige för att göra sin sista Sverigespelning mathafuckah nånsin... Gosh. Vi ses där hoppas jag.

Sen skulle det ju inte sitta helt fel med lite Gaga och Nickelback också.... 

GETAWAY ROCK


UNDERBARA PEACE <3


NOTHING TO LOSE

Kan inte räkna med många timmars sömn denna vecka heller.. Imorgon ska jag upp runt halv sju och på onsdag börjar jag jobba kl 08.00, lika så torsdag. Hur jag ska överleva det vet jag inte riktigt inte, men jag antar att det är så värt det när jag får glo sönder ögonen på Nightwish, Crashdiet, Nationalteatern, Manowar, Raised Fist, Crucified Barbara, Yngwie Malmsteen och massa meeeer.. Seriously. Kommer bli grymt. 

Under tiden jag är borta så kommer ett gäng P&L-bilder komma upp här... så det inte blir helt dött här.. Nu är det time för some sleep. Ska bara försöka slita mig från min nya fina underbara.... IPHONE!! :D (dvs att jag kan försöka mobilblogga också!!!!)

COME A LITTLE CLOSER 2 ME

You must be blind
Believe me I have tried
But nothing I do gets you to see me
How do you feel I need to know
'Cause my heart just wants to scream it

I have always been in love with you, But, You are unable to see that
I have felt this way, every night and day Wishing that you would just come
A little closer


PIIIIS N' LÖÖV

Peace and Love är över för detta år och jag kan inte låta bli att tycka att det gick vansinnigt fort. Simple plan, Björnstammen, Kent, Maggio, Michael Monroe, Hardcore Superstar, Skrillex, Mumford and Sons, Rise Against och  Thåström var bara en bråkdel av vad vi egentligen såg. 

Den bästa konserten på hela veckan för mig måste helt klart ha varit Simple Plan. Jag hade fucking Pierre Bouvier över mig. Det var nog det mest magiska någonsin tror jag. Självklart så var lyckan maximal. Utöver det så var dom lika bra och roliga som i våras.

Mycket party blev det också givetvis, men det är väl så när det är P&L. Lite sömn, mycket musik och party. På fredagsmorgonen kom vi insläpande genom dörren vid 08.00 tiden och vi sov bort hela lördagen och fick nästan springa för att hinna till Hardcore's spelning vid 19.45, galetgalet. 

Bilder kommer senare.

RSS 2.0