GET THE PARTY STARTED

Snart åker jag och pappa iväg med en fullpackad bil för att möta upp Sandra och hennes mamma, sen ska vi hämta upp Emma och Bäkka... och sen bär det av! Jag är så jäkla förväntansfull nu, dock inte så taggad pga regnet men det lär det väl bli ändring på. Kommer bli så sjukt najs. Jag ser mest fram emot Simple Plan, Hardcore Superstar, Edguy, Kent, Winnerbäck och annat finfint. Åh, det kommer bli så bra.


Ses vi på Peace and Love 2012?

MIDSOMMAR

Igår var det midsommarafton och den spenderades med ett gäng vänner nere vid sjön i Säter.  Mycket trevligt var det. Vi spelade kubb, drack alkohol, käkade rostbiff och pratade.. haha. Tog även lite bilder också. Ikväll blir det att vara i Säter igen, säterdalen skulle jag tro, men vet inte än om jag tänker betala in mig.. vi får se! :-)

Världens finaste vänner <3
 
 
 
 
 
 
 

04.22

Fosterställning i duschen.
Fosterställningen i sängen.
Fryser som en gris.
Kan inte sova.
Ska upp om cirkus 4 timmar.
Smärtan i magen är extrem.
Vad är det för fel på mig?

:DD

Sånt här får mig att känna att I'm still alive.. Nikki fucking Sixx har lagt ut en bild på facebook, där jag och min Bäkka är med. Där vi står frontrow. Seriöst. Han vet att vi finns, att vi existerar. 12,5 timmes väntan. Det var värt det. Jag är en sucker för Mötley trots att alla säger att dom sög. Ja, dom har varit tightare, bättre, framför allt Vince, men jag är nöjd ändå.

(här skulle bilden egentligen befunnit sig, men eftersom blogg.se är cp så går det givetvis inte)


E+S

You make me wanna live forever.
Du och jag mannen, du och jag.
Bästa jävla vännen någonsin, trust me. 
Finns ingen som den här bruden.

 
 
 

COMMUNITY PROPERTY

"I would give you the stars in the sky
But they're too far away
If you were a hooker, you'd know
I'd be happy to pay
If suddenly you were a guy
I'd be suddenly gay
 
'Cause my heart belongs to you
My love is pure and true
My heart belongs to you
But my cock is community property"

<3

MY EVERYTHING

Bilder från igår kväll/natt :*

 
 
 
 
 
 
 
 
 

LIVE MY LIFE

Sommarlov.
Mumford and Sons släppta till P&L.
En vecka kvar till P&L.
Midsommar i helgen
Fina vänner.
Underbar syster.

 


JAG HAR SOMMARLOV

Jag har sommarlov. 
Jag har sommarlov.
Jag har sommarlov.
Jag har sommarlov.

Skulle kunna säga det hur många gånger som helst, men är så glad atm. Nu inviger vi lovet med lite festligheter!

LYCKA I LJUDFORM

Bye bye, baby, it's been a sweet love, yeah, yeah
Though this feeling I can't change
But please don't take it so badly
'Cause Lord knows I'm to blame

SO RAISE YOUR GLASS

Livet chillar på som fan just nu alltså, kunde nog inte vara bättre. Imorgon får jag sommarlov på riktigt, hejdå skolan på 2 månader. Ska bara leva livet som fan, festa i mängder, umgås med världens finaste vänner, ha roligt som tusan, springa på festivaler och framför allt ska jag chilla. 

Livet ♥


RAMALAMA

Jag befinner mig fortfarande i SRF-koman. Helt död, sliten och allmänt jävlig. Vill bara sova hela tiden. Som tur är så har jag i princip fått sommarlov nu. 2 lediga dagar, sedan en kort skolavslutning på fredag. Livet leker. Det är två veckor kvar till P&L och innan dess hoppas jag att jag har tagit mig ur SRF-koman, som sagt..

Inom ett antal veckor, cirkus 2, kommer en Iphone att ligga stadigt i min hand också. Livet chillar med mig och jag chillar med livet.

SWEDEN FUKKIN' ROCK <3

En sjuk vecka, en vecka jag aldrig kommer att glömma någonsin. Hängt med Robban från Sabaton, snott en keps från en cool snubbe, blivit dränkta av Mötley Crue's fina fejkblod, Nikki spottade mig rätt i ansiktet, solbränna, kallt tält, Sebastian Bach har signat min jacka, Frontrow på Mötley och lika så på Bach, fångade ett plektrum från Lynyrd Skynyrd, druckit U, haft världens skönaste tältgrännar, åkt bil genom hela sverige, garvat sönder, bölat till flera fina Mötley-låtar, köat till Mötley i 12½ timmar, haft skitont i hela kroppen och bara levt livet.

Band som Dynazty, Sabaton, Bad Company, Return, Danko Jones, Edguy, Lynyrd Skynyrd, Twisted Sister, Steel Panther, Sebastian Bach, Soundgarden, Mastodon, Axel Rudi Pell, Motörhead, Girlschool, Fish, Slaughter, King Diamond och sist men inte minst Mötley Crue har fyllt mina öron. 

Alkoholintaget har varit helt okej, vi har haft världens skönaste camp med de goaste människorna man kan tänka sig. Missbrukat ord som nuts, packed och shitface. Skönaste kommentaren var nog när jag skulle härma Vince Neil idag i bilen hem.. "Raise your right hand and... FIST IT"...

Tack Bäkka, Jocke, Johannes, Thilde, Örjan, Mia och alla andra som gjorde mina dagar i Sölvesborg till de absolut bästa någonsin. Sweden Rock, I'll se you again!

IKVÄLL GUBBAR

Klocka 23.30 kommer ni att göra entré på Sweden Rock, klockan 23.30 kommer mina tårar att forsa. Om ord kunde förklara hur mycket ni är för mig. Mina fucking legender ♥FROM MY TUMBLR

(bilder från min tumblr, heartrocknroll)

<3

SISTER - WOULD YOU LOVE A CREATURE


ONE LIFE, ONE SOUL


NIKKI SIXX


SÅ NÄRA

Nu är det verkligen nära, på riktigt. Packningen står klar, allting är klart. Nu väntar jag bara på att mitt resesällskap ska komma och plocka upp mig för sedan åker vi!!! :D

Imorgon är det Dynazty, Edguy, Pompei Night, H.E.A.T och sist men inte minst SAAABATON!

HELLO SWEDEN ROCK

Väskan är packad, alkoholen är införskaffad, pengarna är uttagna, håret är färgat och alla skolarbeten är inlämnade. Hur skönt, hur bra och hur awesome? Imorgon när bilen rullar iväg så kommer det kännas sjukt bra. Att bara få komma iväg en sväng, träffa massvis med undäärbara rockers och att få en dos av livemusik. Det bästa kommer att vara Mötley, helt klart, fast det visste ni redan.

Blir troligen sista uppdateringen innan jag drar, men ska försöka ta en del bilder där nere så jag har något att visa när vi anländer här i Dalarna på söndag igen.

Hugs.BIG BROTHER

Jag kan inte fatta att om 48 timmar är jag förmodligen nere i Sölvesborg tillsammans med finaste Bäkkabus. Det kommer bli så jävla grymt. Just nu håller jag på att packa lite smått, plugga det sista och samtidigt tittar på finalen av Big brother.. Hur man kan bli så beroende av ett litet tvprogram alltså... Det här 106 dagarna har gått sjukt fort och nu hejar jag på ANNIKA!

NÄMEN?

Old things gör sig påminda, hej en liten halvblond Sofie. Det kommer dock inte att vara så länge då jag ska kasta i en röd imorgon eller på måndag.. Walla!


HALLELUJAH

Är den mest otaggade cheyen någonsin just nu. Onödigttttttttttttttt, fuck.. Mår illa också.. BLÄÄÄÄÄ :DDD

RSS 2.0