SÅ SÖTA <3

Remember it like it was yesterday.
Haha, rotade i arkivet på mammas dator och guess what I found. En bild på mig och JOHAN PALM från RFM 09. Minns att vi sa att vi skulle ta bild med han bara för att jävlas lite.. haha. Blond och sliten var jag också, men äsh då.. ;-)




31 MARS

Mötley och partaj.
Dunkar Mötley i mina hörlurar och taggar inför ikväll. Ska avsluta mars helt perfekt med party med massa fina vänner. Gissar på att det kommer bli hur kul som helst. Just nu sitter jag dock helt ofixad och ska dra iväg om typ 4 timmar så dags att trycka gasen i botten..

Bjussar på två bilder jag tog för typ 20 minuter sen.. höhö. Det röda i mitt hår börjar gå ur så ska färga på det imorgon or something. Gött.
 

 


DET VAR EN GÅNG EN FJORTIS

 
 

GE MIG DESSA!

Jag vill, jag vill, jag vill.
698 kr, shock.se



SMÅTT ÄR GOTT

Finaste.
Sweden Rock har släppt lite fint nu igen.. Dynazty och Crucified Barbara. Småband som ändå är hur bra som helst. Blev så jäkla glad när jag fick reda på det så jag kunde fan inte sluta le. Ska bli gött att få se båda banden för första gången. :-) H.E.A.T har ju även lagts till i listan och det kan också bli rätt naiz.


 


HELLO

Rest in peace, mah computah!
Min dator hos mamma har pajat, bor mestadels där så bloggen kommer bli lite lidande. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt i skolan och sånt, tidsinställa inlägg och så vidare. Sen svara på kommentarer när jag befinner mig hos papi. 

Hoppas ni förstår!
Kram

HELLO

Rest in peace, mah computah!
Min dator hos mamma har pajat, bor mestadels där så bloggen kommer bli lite lidande. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt i skolan och sånt, tidsinställa inlägg och så vidare. Sen svara på kommentarer när jag befinner mig hos papi. 

Hoppas ni förstår!
Kram

FINASTE NIKKI

Oh damn!
Daniela länkade mig en video från sonisphere, som hon filmat. Och fyfan, tänka sig att man var så nära Nikki som man faktiskt var. Finaste Mötley ♥ Längtar arslet av mig tills vi kommer stå där igen. Är så galet peppad och vill bara ha SRF nu typ.. Haha, så jäkla fint att vi skriker som några fjortisar också.. ;)

(remembah, danielas film)

<3

Du är världens finaste

TACK FINASTE P&L

Lyckan i ett barns ögon.
Haha, Peace and Love tog och släppte 4 riktiga jävla goa akter idag. Billy Idol, Rise Against, Simple Plan och Anchor. De tre första var ju världens jävla lyckliga medan den sista akten är jag inte så inlyssnad på, men det kan man nog lösa.

Jag vet iallafall att jag och mina friends kommer stå längst fram och rocka. Det är fan på tiden för lite festival nu. Är så grymt sugen! Jaja, tur att jag har biljett till Simple Plan om mindre än en månad iallafall. Så jag får se de två gånger inom loppet av cirka 2 månader. Hur awesome är inte det? Jag är nöjd.





STOCKHOLM

Redan superpeppad.
Den 10 april tar jag med mig några finingar och åker till huvudstaden. Ska ta en tripp i alla affärer som älskade dalarna inte vill erbjuda. Shock, Monki, Weekday, Bluefox, Rockzone osv. Åker dock bara dit över dagen men man ska väl ändå hinna med en hel del tycker jag. Inte varit i stockholm för enbart shopping sen i december 2010 så detta känns välbehövt. Jappjapp.

Visste ni förresten att jag är född i stockholm? Bodde där varannan helg och på sommaren tills jag blev typ 8 år då min kära far beslöt sig för att dra sig hem mot dalarna han också. Undra hur livet hade sett ut om jag fortfarande hade bott där...



LOVE HURTS

Jag saknar dig, jag hatar dig och jag saknar dig.
Jag saknar dig, jag saknar dig, jag hatar dig och jag saknar dig.

(ventilerar mig)

SÅ STAVAS KÄRLEK

Mötley & Kiss ♥
Om cirka 40 minuter så kommer Mötley Crue och Kiss släppa datumen och platserna för sin turné. Jag vet att den kommer ske i USA men jag hoppas så innerligt att de ska ta en tripp förbi Europa tillsammans. Då skulle jag lätt befinna mig där. Skulle vara så jäkla häftigt. Men nej, åter igen är man född på fel plats och vid fel tillfälle. Life is hard. Nu väntar vi och ser vad dom bjuder på.

SNYGGA BRALLS

Gina Tricot levererar IGEN alltså..
Hur snygga är inte dessa brallor på bilden nedan då? Funderar starkt på att införskaffa mig ett par. Blir lycklig bara jag ser dom.. haha. Hoppas dom får inte svarta också, för svart är mer tilltalande än vitt för mig då jag säkert skulle skita ner ett par vita till max. Höhö.

 

 


LUCKYGIRL

Lyckan i ett mail.
Gissa om jag blev glad när jag öppnade inkorgen igår? Jag har vunnit ytterligare en tävling! En Mr. Big tisha. Hur najs var inte det då? Den skulle anlända med posten om några dagar så nu väntar jag med spänning. Blir att klippa sönder den och pimpa den lite så den blir lite mer jag så att säga. höhö. Grattis till mig!


MIN FINASTE

Everybody needs a real friend and thanks god that I've got you. 
En bild från i Lördags på mig och min finaste Emma


TÄVLING HOS EPICFAIIL!

Jag är med och tävlar om att vinna en supersmart och väldigt personlig almanacka hos Epicfaiil. :-) Vill du också vara med och tävla? Tryck här!



HEJHOPP

En tid i livet gillade jag att redigera bilder på mina ögon.



16-18 MARS

Jahapp, då var helgen över för denna gång!
Fredagen bjöd på festligheter som slutade sent på natten. Drack 2 much, skulle vingla hem, hittade på några i en busskur som vi snackade med, en viss pojke ville ha hem oss till säter så han fixade skjuts till oss, vaknade upp på för mig ett jävligt oväntat ställe. Hade bråttom hem, skulle fixa oss och sånt där. Vad tror ni händer? Vi har tappat bort nycklarna så vi kommer inte in i lägenheten. Slutade med att vi fick byta om inne på grillens toalett. Inte nog med att vi hade tappat bort nycklarna så fick jag vatten i hela min väska och en halv cola över min tjocktröja. Rusade till bussen som skulle ta oss till Mora, hade värsta bakfyllan i mitt liv och mådde allmänt piss över att klockan bara var 12 och min dag redan var ett helvete. Hade jävligt skoj i Mora med finingarna iallafall. Söndagen har enbart erbjudit sova sova säng, lite bilkörning och bio. Räckte gott och väl för mig.

Måste bara säga att jag har världens finaste vänner, ni är guld!!! <3

- Här ska det egentligen vara några riktigt sexiga bilder, men min dator vill inte samarbeta så det sket sig. Ni får låtsas helt enkelt -

GOTTA LOVE HER SMILE

Dagens knark;
(ett grymt Hedemoraband, give them a try)

USCH

Är helt jävla avdäckad. Fredagens bravader tog för hårt på mig alltså.. Nu ska jag sova för första gången på länge, och det ska bli så jävla skönt. Never more 3apor.

PARTIIIE

Kvällen ska tillbringas med några av mina favorit...



ÄLSKADE ATL <3

All Time Low!
Det kommer mycket gött till Sverige i sommar alltså, men det fattas då minsann ett par eldsjälar också. All Time Low för ett exempel. Skulle sitta fint om de kunde pallra sig till Peace and Love, Hultsfred eller något liknande. Då skulle jag vara pretty nöjd så att säga. Sen kan ju Foo Fighters, Paramore, Pink, Avril Lavigne, Avenged Sevenfold och Kiss komma på ett besök. För att bara nämna några lixom.

Igår klargjordes det nästan att det blir Hultsfred också. Jag, Märtha, Yrsa och Emanuel. Blir bra det, finare sällskap kan man inte få tror jag.


YOU'LL NEVER SHINE ALONE

Något som går om och om i mina högtalare at the moment;

BEN AND JERRYS

Oh My! Appel Pie!
Eftersom jag äääälskar ben and jerrys så fick jag för mig att prova en ny smak igår. Och fyfan.. Vad äcklig den var. Eller, sjävla glassen och äppelbitarna var ju goda men det som skulle föreställa "pajcrisp" förstörde fan hela glassen. Smakade ingefära och var som att tugga på ett torrt mariekex som aldrig gick sönder. Nope, ingenting för mig. 


SHORTSSSSS

Dessa shorts alltså!
Nu har även Gina Tricot dragit tummen ur och börjat pimpa shorts med nitarr, likt "Runaway dremz". Helt klart ett billigare alternativ och ganska så jävla snygga är dom också. Får dom in ett par röda pimpade så kommer jag att springa till närmaste butik och köpa mig ett par. Japp. 

Dessa går på 349-399 kronor styck.


SERIÖST, SLASH <3

Oh, Starlight!
Kan tårarna sluta rinna? Kan jag sluta le? Kan jag sluta studsa omkring? Nej. Varför? Jo, för att Hultsfred släppte SLASH! Kungen, guden, allt. Min favoritgubbe efter Nikki Sixx. Det var inte länge sedan jag upptäckte honom på riktigt men just idag kan jag säga att jag är evigt tacksam for that. 

Det här kommer bli mer än legendariskt. Jag hade chansen att få se honom när han spelade i Gävle sommaren 2010 men jag tog inte chansen. Varför vet jag inte, troligen så var jag dum i huvudet, och denna gång ska jag fan inte vara lika blåst så jag ska fan palla arslet till Hultsfred. Spelar fan ingen roll längre, jag gör allt för att få se snubben nu.



GOOD NIGHT

Imorgon.
It's a big day tomorrow. Haha nejdå. Men om det går som enligt planerna så kommer Mimikry-musikvideon att släppas och jag är jättespänd för att se den. Men bara för att jag väntar så lär det väl bli uppskjutet säkert, haha. Kan ju glädja mig åt att vi ska ha möte angående en grej som kommer att hända i höst imorgon (hemligt hemligt) och att SRF släpper ett nytt band.



CANON EOS 1000D - VÅR

Canon, min vän.
Här kommer ett gäng bilder som jag tog i lördags när jag, mami och syster var ute och åkte lite. Finns flera så om ni vill se mer är det bara att ni säger till så fixar vi det.


NI KOMMER ALDRIG LYCKAS TA MIG

Retarded.
Ni har sagt att ni vill ha mer bilder jag fotat själv och jag lovar, det kommer komma upp ett inlägg senare med det. Så länge kan ni ju underhålla er med att kolla på dessa enormt fina bilderna på mig och mami ;-)

13 MARS - VÅRVÄDER

Sånt man blir glad av.
Det är vår, tillräckligt varmt för att använda skinnjackan, tillräckligt snöfritt för att plocka fram de nya conversen och när det är vår betyder det att det faktiskt snart är sommar. Ja, jag vet, det var ett jävla tjat om den där sommaren men jag längtar så jääääkla mycket. 

Här får ni en jättecharmig fin osminkad & ofresh bild på mig som syster tog när vi var ut med kameran. Men man ser våren på bilden, och det är ju faktiskt det som spelar roll, inte hur skabbig jag var.. haha.

SWEDEN ROCK GÖR DET!

TWISTED FUCKING' SISTER!
Okej, kissar snart ner mig. Tårarna har redan runnit och jag dansade en glädje dans här när jag faktiskt insåg att det är sant. Att jag kommer att få chans att se dom. Något jag aldrig någonsin trodde, för jag hade inte en tanke på att de skulle komma till Sverige igen. Och nu när det är den enda Skandinavienspelning, så är det i Sverige, på Sweden Rock, dit jag har en biljett. DÖR! LYCKA! Nu blev det definitivt värt alla pengar.

Sen att Peace and Love tog och släppte oss lite Magnus Uggla var ju inte heller så besviket. Det om något kan bli grymt och få hela borlänge att röra på sig. Okej, nu kan sommarn ta och komma med raketfart här. Pallar inte vänta längre...



SKOGSRÖÖÖÖÖJET

Skögsröjet made it!
Oh yes, att införskaffa sig en biljett till Skogsröjet är något jag jag verkligen ska göra inom snar framtid. Så mycket knark som finns på line-up'n alltså. Jag trodde de hade lyckats få med allting och så släpper det Engel. Man kan inte vara mer nöjd alltså. 

Längtar som en jävla dåre till sommarens festivaler och äventyr. Suger dock att denna festival kommer hamna nästsist, men den som väntar på något gott.. Kommer ändå leva på att jag fick inviga festivalsommarn med Mötley Crue och Sweden Rock så lär ju knappast spela roll.. höhö. Ös. Fett pepp. It will be legendariskt det här.


MEDAN JAG SOVER

Leopard, how fierce?
Okej, ett par shorts som är 2 die 4. Måste måste ha.
449 kr. Worth it.


11 MARS.

Gårdagen var superduper!
Det märkte ni säkert på mitt finfina nattinlägg om inte annat haha. Dock bidrog det till en väldigt sliten Sofie idag och har mest slöat. Övningskörde en hel del också. Träffade Emma, Bäkka och Sandra + en hel del andra nu på kvällsingen och det var naiz det. Var ju några dagar sen jag såg dom. 

Passar på och bloggar lite nu när det är paus i söndagsfilmen på fyran.. Taken är det som går ikväll och jag har alltid tyckt att den är så sjukt bra. Höhö. Dissar Big Brother jag.. bad ass.

Osminkad bild från igår, innan jag fixade mig till partajet.

MATS<3

Like a pancake.
Höhöhö. Älskar mina klasskompisar. Världens bästa. Haft grymt kul ikväll. Det här borde vi göra om flera gånger. ♥

MAGGIO

Åh nej, nu ser du mig.
Jag måste rota i väskan efter mod.
Jag är så hög.
Jag kunde dö.
För jag kan göra det som ingen gjort som ingen gjort


JAG FÖLJER MED DIG HEM IKVÄLL

Party like a rockstar.
Jajamen, ikväll är det party som gäller med mina finfina klasskompisar, eller ja, en del av klassisarna iallafall plus en hel drös andra skulle jag gissa på. Det ska bli jävligt skoj, dels för att det var ett tag sen jag fiestade till det rejält nu och för att det var länge sen jag träffade mina favoriter eftersom vi har haft lov och har praktik. ♥

Bild från förra festen med klassisarna. Hoppas på mindre spår denna gång från min sida.. Hahaha.


FLISAN <3

Min fina tjej.
Gissa om man saknar sin andra halva när hon legat i vinterkräksjukan/magsjuka hela veckan. Mhm. Nu har hon iallafall börjat friskna till så ikväll ska vi ses. Nöjd och glad här. Bara livrädd att jag ska åka på någon sorts av magsjuka också men får väl handsprita henne och använda munskydd ;-) 

Bild från någon partykväll i höstas. Yin & Yang ♥

REDHEAD

Har blivit galen i GIF-filer.. FML.

SIDECUT <3

Pappa + Rakapparat = Sant.
Min kära pappa var lite impulsiv igår så vi rakade av min sidecut. Så nu är den kort och fin igen. Mycket nöjd tjej. Inte visste jag att jag hade en sån duktig fader. Passade min ekonomi much better än att gå till en frisör.. Höhö.

Funderar på att göra den lite längre in, bakom örat och så, men har inte bestämt mig än.. När det gäller mitt hår är jag väldigt nervig av mig.. Haha. Käraste ägodelen typ. Bjussar på en bild på hur det blev iallafall. Vad tycker ni


REVLON FÄRGBOMB: 600

Red is the new black.
Färgbomben jag använder till mitt hår kommer från märket Revlon och färgen heter 600: Fire Red. Enligt mig var den väldigt bra. Håret fick en helt annan nyans, det blev lättkammat och mjukt. Luktar väldigt gott dessutom, hehe. Men .. det är ingenting att använda om man tror att färgen ska vara förevigt lixom. Tar bort bruna nyanser till stor del men inte ett långvarigt och hållbart resultat. Då får man färga håret mer om man är ute efter en skarpare nyans. 

När man blåst håret efter duschen tänkter man typ "OMG" men morgonen efter är resultatet inte lika starkt. Men det funkar som sagt för att ta bort bruna nyanser och det var ju det jag var ute efter så jag är väldigt nöjd.

Finns att köpa på lyko.se för 175 kronor och det var den billigaste sidan jag hittade. Tryck här om du vill beställa en du också. För tro mig, det är värt det vilken hårfärg du än har..



HEJ DET RÖR PÅ SIG

Stressat sönder.
Hunnit duscha, kastat i en röd färgbomb i håret, tagit fula cambilder, gjort en gif, ska nu kasta i mig mat och sedan ska jag springa på u-rådsmöte. Kommer btw recensera färgbomben senare ikväll om jag hinner, eftersom jag vet att det är några som vill det. Woppa.

Snygg GIF-bild.

ROCKMÄSSAN, MALMÖ

Alltså vill man eller vill man..?
Får panik. Rockmässan i Malmö som äger rum i oktober, måste måste dit. Doro ska ffs dit. Även Sister Sin. Men Doro är ju det som är viktig, att hon ska vara gäst, chans till att få träffa henne och prata med henne. Hur jävla ballt vore inte det då.. Äsh jag tror jag dör.

Har försökt kolla upp tåg till dess och det skulle gå på cirka 900 spänn fram och tillbaka.. Det är värt det. För jag måste tammefan. Gosh.


WILD SIDE

Finaste Halsbandet.
En ynka 20 lapp fick jag ge för denna vackra skapelse. Kommer från JC's herravdelning, but I like it anyway. Så jag. Definitivt. Köpte även en ring för 20 kr också. Fanns ju hur mycket som helst att gotta sig i där inne, älskar rea.. :D


SWEDEN ROCK VAR INTE SÄMRE

Return Return Return!
Verkar som att Sweden Rock nästan läste mitt inlägg jag skrev igår, mest troligt inte dock men de släppte iallafall ett riktigt jävla kap idag. De norska bandet Return och det kan inte bli annat än hur jäkla gött som helst. Mest kända för sina underbara rockballader skulle jag tro. 

Såhär beskriver RockSverige släppet: "Alla den skandinaviska pudelrockens storheter är inte svenskar. Norska Return utgav fem studioalbum mellan 1987-92, etablerade sig som ett av genrens främsta band och nådde en nästan ofattbar popularitet i hemlandet. Allra störst berömmelse nådde de för sin förmåga att skriva ballader - "Sing me a song", "Bye bye Johnny", "Five minutes" och "Life must go on" är bara några av de mest klassiska exemplen. 1993 beslöt Return sluta på toppen, men efter millennieskiftet gav de vika för fansens påtryckningar och återförenades. Nu kommer de för första gången till SRF."

För mig duger detta gott och väl att rocka sönder till. Dock är jag alltid mer nöjd om det släpper Maiden eller Kiss. Det vet ni sen tidigare idag ;-)


OMG, P&L

Are you crazy dudes?
Rihanna släppt till peace and love. Ingen artist som faller mig i smaken egentligen men hur ballt kommer det inte vara med cirka 50.000 människor som ylar ikapp till Umbrella, We found love och alla andra radioplågor man fått höra genom åren. Om jag får gissa så tror jag att det här kommer öka biljettförsäljningen enormt och de som vill ha en biljett får nog ta och snabba på.. höhö. Själv hade jag varit mer nöjd om typ Maiden, AC/DC, Kiss, Mötley, Pink, Avril Lavigne, All time low, MCR eller A7X hade släppts. Men än är inte hoppet ute..



SKOR <3

Skor är min nya drog.
Kanske blivit lite mycket kläder och sånt på sista tiden men jag tror fan jag blivit beroende av skor på riktigt.. Vill ha allihopa på bilderna nedan. Dessa ↓ kommer från have2have och är fan mina drömmars dojjor. Tänk dessa till helsvarta kläder.. GÖTT.





SKÄRPNING!

Sweden Rock, skärp er.
Besviken gånger tusen. Det är cirka tjugo släpp kvar nu och det hoppas jag blir förbannat riktigt jävla bra. Ska festivalen vara värd alla pengar jag slängt ut och kommer slänga ut så ska de här sista släppen vara något riktigt sevärt annars vette fan vad jag gör alltså.

Det är Mötley jag åker dit för garanterat. Sen har man väl inget emot Motörhead, Bach, Danko Jones, Steel Panther, Girlschool och Edguy. Och då kommer Danko Jones till Rockstad: Falun och Edguy till Peace and Love. Två festivaler som jag kan promenera till om det vore så. Nä fyfan. Nej. Ta och släpp lite gött skit nu SRF så det där 60 milen inte verkar som nånting.


SKOR ÄR DET BÄSTA SOM FINNS

Vem vill inte ha ett par balla skor på fötterna?
Det bästa som finns med våren/sommaren är att man kan klä av sig istället för på sig. Dra på sig skinnjackan, shortsen, klackarna och de bästa med allt, conversen. Iofs går jag i converse nästan året om förutom de allra kallaste dagarna men när man kan använda dom utan att de blir skitiga direkt, det är kärlek det. De kan rocka upp en hel jäkla "outfit".

Här har jag klippt ihop en liten bild på några par jag skulle vilja ha i min samling. Har ju trots allt redan 6 par men man kan väl aldrig få för många. Plus att mina svarta och mina vita är så gott som styckade..

TÄVLING

Är med och tävlar hos Rockgrodan.com om massa grymma stuffs! Reglerna är enkla och det är välbehövliga saker så let's go! :)

MONSTER <3

Försök att ta mig.. tralalala.
Mimikry-musikvideo-inspelningen var jäkligt najs. Mycket trevligt folk, många fina och alldeles för sjukt underbara vänner på en och samma plats och självklart bästa Mimikry. Låten "Monster" som vi gjorde videon till kommer att komma ut ungefär den 9 mars och videon någon vecka senare kommer själva videon att komma. Lägger ut den här då. Självklart var jag, Bäkka och Emma allra längst fram. Som vanligt med andra ord, vem kan förvänta sig annat av oss?

Kvällen avslutades på donken med en hög kåmpizar, dock så åt jag ingenting, drack bara min kära cola.. Nomnom. Senare körde Jesper hem mig. Väldigt tacksamt måste jag säga. Pappa hämtade upp mig dock efter ett litet tag och nu sitter jag här tillsammans med min fina systeryster som kom till Dalarna igår. Najsprajs.

Bilder från idag tagna från Mimikrys facebooksida. Gå in och gilla dom här!

4 MARS

Mimikry-video på g!
Min helg har varit jäkligt najs, men än är den inte slut, ska fixa i ordning mig och sen väntas det
musikvideoinspelning.. Kommer bli så grymt! Mimikry kommer ju släppa en ny video till en av låtarna. Och då har de bjudit in alla (max 500) till att vara med. Gah. :D

Bilden säger väl rätt mycket på vad jag gjort förutom hängt runt på lokalspelningar denna helg då.. Haha. Felicia har varit i farten.

FIIIN

Before we spoke a word
My heart told me you were the one
Before we spoke a word
My heart told me you were the one
When you pressed your hand to mine
I knew my life had just begun
ΞΞΞ

NOTHING LIKE YOU



Djurås levererade alltså.
She's cake rockade röven av hela jävla djurås, I am so me lika så.. Så jävla grymt det var. In bloom och Tantrum to blind var också förjävla bra. Glömt hur underbart det är att vara på lokala spelningar alltså. Tack Bäkka för den finaste, bästa, roligaste, underbaraste osv. kvällen på länge. Du gör min dag, varje dag. Världens bästa bff ♥

Nyss tryckt i mig kyckling, nu vill jag fan inget annat än sova. Cya in hell.

NATTPROMENAD

Varit och shoppat idag igen, dock handlade jag inget, bara 2 cheese. Haha. Sen tog jag bussen till tha big city Hedemora och sprang hem till Sandra och Morgan där även världens bästa Emma befann sig. Efter ett tag kom Bäkka and it was very naiz. Satt väl och chillade ett tag innan vi gick ut på en promenix för att först lämna av Bäkka och sen lämna av mig.. Haha, fegisar som inte vågar gå själva. Men näe, Hedemora är inte så trevligt på nätterna.. Usch. 

Imorgon så väntas det lite lokalspelning. I am so me, She's cake och något mer band. Drar med mig Bäkka och säkerligen någon mer också så det blir nog bra det. I am so me är alltid hur underbara som helst så kan väl inte bli bättre, höhö. Lyssna på dom på Spotify.

Bild från P&L 2011, när I am so me spelade, längst fram ofc...

YOU MAKE ME WANNA LIVE FOREVER

Idag ska jag leka med iallafall en av mina bebisar, vi ska åka iväg en sväng och se vad trakterna runt i kring har att erbjuda en dag som denna ;-) Sen åker jag nog till Hedemora och träffar annat trevligt folk tror jag! Näe, nu måste jag rusa så jag inte missar min bebis och bussen.. höhö.

Världens bästa bebispojkar, så e det.

HAN BÖRJAR PÅ H, OCH HAN ÄR BÄST

Men den gamla goda tiden, nu kommer den aldrig tillbaka
men jag svär att varenda fyllo på varenda bänk i varenda hörn
hälsade på oss, natten jag fann dig
Och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför
natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö

RSS 2.0