KILL ME!

Sitter på multimedian, håller på att göra en adventskalender.. Inte vet jag varför då jag har rejält brist på att skaffa mig 24 ideér. Otroligt fin må jag säga, bara en lektion till innan vi ska på bio med klassen iallafall..


CANON EOS 1000D - FROST

Haft fotolektion idag, ramat in alla mina bilder och satt upp de på en vägg i skolan tilllsammans med mina klasskompisars bilder. Blev ganska fint där ändå, alla bilder är ju väldigt olika. Syns så tydligt. u är det sovdags mina vänner, imorgon väntas en dag med bio och lite annat..


KHAKIGRÖNT ÄR NAJS

Dessa ursnygga byxor ni kan se på bild nedan blev mina idag. Vet inte hur länge jag kollat efter de, men känt att 300 spänn för ett par braxor som är GRÖNA är lite väl mycket, jag vet inte. Men iallafall, så såg jag att de kostade endast 89 spänn idag så jag slog till..... En zebratröja från New Yorker är också inköpt, hehe.... hur var det med sparandet?

 


YOU WILL BE A STAR

Klockan är strax över tio, jag är inte jättetrött men jag vet själv om att går jag inte och lägger mig nu kommer jag att tillbringa hela natten framför datorn. Så ja, nu ska jag slå på en film. Troligen någon jag sett tusen gånger eftersom jag inte har några ideér på filmer. Har ni några tips?

Imorgon är det kortis skoldag. Jag börjar 09.50 eftersom min text är frivillig, sedan samhälle och efter lunch har vi foto. Chill dag med andra ord, får se vad som händer efteråt. Just nu känner jag verkligen inte för något, kanske kupolen en sväng och sedan hem och plugga det jag har kvar. 

Min bästa - från HH den 9/9.




NAIL FOR FUN

Brukar inte vara sådär jätte mycket förtjust i att sitta och måla naglarna, men nån gång i bland händer det att I give it a try. En sån gång var igår, rött bas lack med svarta toppar. Själv tycker jag att det blev ganska bra då jag egentligen inte har så mycket till tålamod. Vad säger ni? :)

SNÖFLINGOR

Det är snö i Dalarna nu, jag vet dock inte hur länge den kommer ligga kvar eftersom den första snön brukar ju försvinna, men det visar sig. Glashala vägar, knaster under kängorna, fryser genom hålen i mina trashade jeans, ja, vintern är som den brukar vara med andra ord då..

Sprang ut med kameran, resulterade i några hundra bilder, här får ni två.


TROUBLE IS HER ONLY FRIEND AND HE'S BACK AGAIN

As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.

Trouble is the only way is down.
Down, down.

I'll carry you home.


FULA STJÄRNOR

Sitter på multimedialektionen, är redan klar med arbetet vi ska göra så det spelar ingen roll vad jag gör just nu. Ska nog leka lite i PS, lyssna på musik och kolla på internet. Det man fördriver tiden med när man går media, haha...


Lekte med en colaburk förra lektionen, haha..

17 APRIL, IT WILL BE THE GREATEST DAY

Det blir att se dessa tuffa grabbar i april då, förmodligen tillsammans med Leone och Lina. Kan bli hur grymt som helst ju! Är redan peppad till max för det var länge sen jag var på en konsert nu och konsertsommaren kan ju inte börja bättre än med SIMPLE PLAN.

MÖTLEY CRUE

Att veta att ni är här nästa år, att jag kommer att få se er för andra gången, att få höra er spela tillsammans. Nej, det är bara obeskrivligt. Ni är legendariska, ni betyder så mycket ♥

TUMBLR <3


SOMETHING NEW

Tillfällig header vill jag bara notera, den ser lite fucked ut....

SAMLAT DAMM

Under de senaste dygnet har jag umgåts med fina människor, varit glad, varit sjuk, ätit god mat, druckit mycket cola, sovit i en våningssäng, träffat linda och märtha, "kissat" i siljan, skuttat runt i en rosa ziperall, tagit massa fula bilder, varit vaken till 03.15, kört sanning och konsekvens, haft deeptalk, åkt buss, sjungit lite för högt, skrattat och saknat någon lite för mycket. Haft ett väldigt bra dygn i rättvik trots att jag inte mår/mådde så bra fysiskt. Jag har nog världens finaste vänner och varje liten sekund är värd att minnas, tro mig.

Nu ska jag plugga samhäll, har prov imorgon. Sen blir det garagerocken med Bäkka, Emma och Sandra. ♥

TODAY

Surt, blev ingen klippning. Frisören hade råkat dubbelbokat så nu är det ny tid som gäller. Får se när det blir dock. Har nyss varit nere hos en kompis till mamma och käkat lite. Blev sallad för min del. Snart blir det även duschen och sedan plugg. Kasta sig i sängen relativt tidigt idag också hoppas jag eftersom klockan står på 05.50. Nu; prata med märtha, nyblivna 18-åringen ♥

NICE PRICE

Såhär kommer mitt hår se ut om ett tag, klippning idag, rött om cirka en månad OM jag vågar.
Förresten så är det bara 24 dagar kvar till London idag, namnam D:

 


U HAVE TO FACE IT

Det är dig de flesta ogillar, det är du som har gjort fel. Inte jag. Face it, idag helst....

<3

Jag har världens bästa tvillingsyster iallafall!

EN 2-DAGARS, VAD ANNARS?

Ska möta upp Leone om virkus en timme och sedan vandra ner till Fillan för lite mys innan några av oss traskar vidare mot partaj. För lite sömn, för hög feber och 2 much alkohol de senaste dygnen känner jag.. kommer nog kännas på måndag. Men, man lever bara en gång ♥

HUG ME


TONIGHT

Partey nu! Först gustafs sen får vi se om jag lyckas dra mig mot the big city HEDEMORA!

JORDGUBBSSOCKORNA

Ibland orkar man i princip ingenting, typ en sån stund jag har just nu. Ligger i sängen i myssockorna och en tjocktröja. Men soon it will be andra bullar, ska resa mig, fixa mig och kuta till bussen... Inte nu, men.. snart. Nångång. Haha. ;)

Fina sockor jag har va? :D

DAMPBARN


HELLO MISS SUNSHINE

Gårdagens planer sprack ju, inget hcss som det flesta vet. Men jag umgicks med fina människor istället och det kanske var mer värt, eller ja, det var mer värt. Satt på UH och pratade, kollade på Eclipse och lite sånt. Ikväll blir det iallafall party om planerna går som de ska, om min näsa slutar rinna och så vidare. 

För stunden är jag hundvakt så lär väl roa sötnosen en sväng nu!

INGET HCSS >_<

Skapligt kul att man väntat i nån månad nu för att Hardcore Superstar ska komma till hemtrakterna, och vad händer en dag innan? Jo det blir inställt. Hittar inte ord, lite ledsen och besviken blir man ändå när man har sett fram emot något så länge och så blir det inte så.. Men aja, det kommer väl en till chans antar jag (:

BIO IKVÄLL

Sitter och väntar på att jonna ska komma, sedan ska vi vandra till bussen. Endast en lektion idag och det är foto så det blir nog bra. Halsen känns lite bättre, vet inte om det beror på alla alvedon jag tryckt i mig det senaste dygnet, c-vitamin vätskan eller om jag är påväg att bli frisk. Hoppas på det sista alternativet, för det suger att vara sjuk... hähä :'>

Ikväll blir det Breaking Dawn, kan knappt vänta.... gosh gosh gosh!


Hähä, bild.. typ nu..

SICK

Gött med hög feber, ont i halsen och annat skit.. Speciellt när det är bio imorgon och hcss på torsdag, äsh, är väl en krigare jag då. Tur att jag börjar 11.15 imorgon så jag får sova en sväng, skönt. Ska faktiskt lägga mig nu så lär ju vara utvilad! Natti på er ♥

NÄR DET KÄNNS SOM BENEN INTE VILL, OCH INTE BÄR

Hon ser bara alla brister, som någon annan hittat på.
Hon drömmer andras drömmar, som inte går att nå.

DU LYSER INTE UPP MINA DAGAR LÄNGRE


SVENSSON SVENSSON - I NÖD OCH LUST

Igår kväll var jag, pappa och min tvillingsyster på bio. Vi valde att se "Svensson Svensson - I nöd och lust" och jag kan säga att det var en av de roligaste filmer jag sett på länge. Helt klart min typ av humor eftersom jag garvade hur mycket som helst, hehe. Handlingen var också väldigt bra.

Helt klart en sevärd film om du vill skratta!


GET CRAZY

Jag kan inte hitta ett skäl till att släppa dig, men jag kan heller inte finna anledning att hänga kvar.


NOTHING LIKE YOU

Kul med långt hål, fast nej. Lektionen slutade 11.10 och nästa lektion börjar 13.55. Så ovärt men det är ju idrott då, och det gillar jag så det är bara att vänta. När jag kommer hem från skolan ska jag säkert plugga massa, but the most viktiga, träffa tvillingsyster. Blir najs, imorgon är det konfa tidigt och sen biokväll. Seeen kanske film med yrsa, manni och elias ♥

FINASTE PÅ JORDEN

Woho, imorgon kommer världens bästa syster hem och stannar till på söndag. GRYMT ♥

SCARY MOVIE?


YOU'RE MY WONDERWALL


PÖJKISAR

Mina pojkisar, varit vänner i 11 år nu.
Bästa som finns, lite pinsamma ibland dock.....

En av deras hundra saker de håller på med samtidigt, Glenn & Soke.

...BUT I AM HAPPY

When someone walks out of your life, let them. There's no use
in wasting your time on people that leave you. What you make of
yourself  and your future is no longer tied to them. Yeah, you may
miss them. But remember that you weren't the one that gave up.
When someone walks out of your life, let them. There's no use
in wasting your time on people that leave you. What you make of
yourself  and your future is no longer tied to them. Yeah, you may
miss them. But remember that you weren't the one that gave up.



HEART - (TIDSINSTÄLLT)

Var ute och fotade (med hjälp utav Jonna som målade hjärtat med min ficklampa), and wops, efter lite kontraster och en text så blev det såhär.

BIO

KOLLA!
Jag och Jonna har införskaffat oss biljetter till smygpremiären av breaking dawn part 1. den 15/11 ♥

SMILE TO THE CAMERA

I am the girl you always wanted to be with,
and the girl you left for someone who doesn't means a shit, really.
In the end it was never worth it.

ÅNGRA ALDRIG - GLÖM ALDRIG

Min fina tatuering, lika nöjd än


GOOD LIFE

Första skoldagen avklarad, samt lite plugg på eftermiddagen/kvällen. Gick relativt bra iallafall, har lite uppgifter kvar att göra nu att lämna in innan fredag så bara att sätta fart. Btw, en sak jag tänkte på idag var att när vi hoppade på bussen i borlänge så var det ljust ute, när vi var hemma i säter (cirka 35 minuter senare) så var det nästan mörkt ute.

Håller på att ladda in bilder i datorn förresten, så blir lite bildbomber framöver.

I DON'T NEED YOUR MONEY

Time for school.
Ska snart möta upp Jonna och sedan gå till bussen, ska bli roligt att komma tillbaka efter 3 veckors APU + 1 veckas höstlov.



WORD


SLIIIITEN.....

Igår before the party.

Nu... HAHA.

6 NOVEMBER

Ligger i sängen med datorn just nu, ska försöka slita mig ur den och fixa till mig lite. Är grymt sliten och trött efter gårdagen men jag hade riktigt kul. Bjuder nog på bilder sen. Har iallafall nyss ätit lunch, kyckling med bacon och fetaost, var ganska gott faktiskt. Senare idag ska jag träffa Bäkka och säkert några till. ♥

Har glott runt på massa webbshoppar nu ett tag och herrejösses, finns ju 2 much snyggt om man säger så. Här är iallafall två saker på swedenrockshop som jag mer än gärna skulle vilja ha...

NEW IN

Gina Tricot, 99 kr.


SNÄLLA, BLI MIN IGEN

Försöker få tag på felicia, sminkar mig, fixar håret, tar egobilder, lyssnar på för hög musik, dricker julmust osv osv osv. Ikväll blir det fiesta, dock nyktert för min och felicias del då vi ska köra på utav bara helvete imorgon istället.... Vi vet väl ändå hur det kommer sluta, haha, nädå. Imorgon är det halloweenfest, och det ska bli grymt jävla kul. Ni får se då vad vi spökar ut oss till. :-)

För 10 minuter sen, rätt så osminkat.

JAG FÖLJER MED DIG HEM IKVÄLL

Nu drar jag och min fina felicia till västerås och sjunger med i maggio's låttexter! Världens bästa födelsedagspresent, kan bara konstatera att jag har jordens finaste vänner. ♥


KAN DEE, TÄVLING

Jag är med och tävlar om att vinna ett paket fullproppat med kläder från Kandeeshop. Tävlingen går ut på att du ska sätta ihop en eget outfit med ett plagg från kandee.

Vill du också vara med och tävla?
Tryck då på mitt bidrag som du ser nedan:



TRY 2

do you know how it feels to let go of someone you really love for a long time, just for them to be happy?




GAMMAL BILD MED NY REDIGERING


ARE YOU READY TO TURN THE TIDE

Time to göra sig i ordning, åka ut till min storasyster och där träffa min faster och my bigbrother som kommer upp ifrån stockholm. Det blir najs, hoppas jag iallafall. Haha. Inte sovit många timmar inatt, så är inte så jävla pigg. Men det är smällar man får ta.

Bjuder på ett gäng egopics som jag tog en dag då jag definitivt var på bättre humör.... haha. Nolifer.


JAG ÄLSKAR DIG


RSS 2.0