the party is in you

Efter att jag hade varit och sjungit så träffade jag älskling i någon timme, så underbart mysigt. Vi gjorde väl egentligen ingenting, låg i sängen och bara myste och pratade. Pappa kom och hämtade mig efter en stund och vi åkte iväg och handlade. Nu väntar jag på Märtha, sen ska jag duscha och krypa ner. :-)

Imorgon blir det fest :*

sofen

Ego!
16:14

Dagen började med att se på skolbio och då skulle inte lektionerna börja förrän kvart över elva så vi chillade ett tag, sen hade vi ett jobbigt språk. Där efter väntade lunch och sen en halv mattelektion som spårade ur. Sen elevshows-möte. Bestämdes inte så himla mycket än, men helt okej ändå (y) Skönt med en chill dag och imorgon är det fredag, och sista april! Härliga tider nu.

Vad ska ni göra imorgon?!

Nu ska jag fortsätta chillidilla sen blir det körövning, trevligt.

Kärlek är fint.

Dryg skoldag, gå tidigare, ungdomsmottagningen, buss, konfirmationsträff, gå i spöregn, möta syster, möta mamma, äta mat, hämta ut ett paket, prova jeansjacka, åka hem.
Typ, min dag.

Fick världens finaste och mysigaste jeansjacka av mamma. I love her :*

You found me.

Idag är en bra dag och bra dagar gillas. Skolan gick bra och efteråt mötte jag upp Märtha för att gå till KU. Där mötte vi upp Fredrik. Sjöng singstar, fikade och gjorde en massa annat. Det är verkligen lycka att vara med dom två personerna.

Nu hade jag nog tänkt att fortsätta jobba på min musikuppsats som ska vara inne senast på fredag. Känner att jag måste göra det för att få ett värdigt betyg. Mycket skolsnack, men ja. Det är ungefär det enda som cirkulerar i mitt huvud nu, att komma in på det gymnasium jag vill.

The sound of today:
The fray - You found me


ny blogg.

Ny blogg. Fint.
Orkade inte fortsätta blogga på den andra, men jag hoppas att jag ska kunna bli mer aktiv här med både bilder och roligare saker att skriva om. Jag kommer inte att publicera den här bloggen för vem som helst innan jag har fixat iordning allting. Header, designen, allt, ni vet.

Återkommer.
Puss.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0