NÖFFNÖFF.

Ja, hultsfred lägger ner? Är det så konstigt då..? Nja, inte med 5000 sålda biljetter och iallafall några utav de stora banden kommer på P&L.

Nu taggar jag medans jag fixar mig, trött som en gris ;-)


bilder i veckan || v.25

Mitt projekt bilder i veckan.

Nästa veckas tema:
Metall.

Kom även ihåg att jag får tolka temat hur jag vill, ni med.

Veckans tema var: Färglatt!


Kläder...?

Håller på och testar en hel del outfits inför PL. Bland annat ett par nya leggings med skindetaljer, leggngs med svart framsida & prickig baksida, leggins med svart framsida & randig baksida. Ja, har jävligt många leggings att välja på utöver det också. Kör på långa leggings tror jag för jag har hört att det kommer regn imorgon och blir mulet på torsdag, sen fredag & lördag kör vi med shorts. Tror jag? Haha, väldigt roligt för er att höra allt mitt snacka om kläder? Ne. Tror inte det va? Jag ska försöka leta reda på bilder på allt ny inköpt på internet för helt ärligt så orkar jag inte fota det.. Latmask? Äsh.

Kommer publicera massor med fotoinlägg under veckan. Kommer lägga in de färdiga i arkivet för att sedan bara trycka upp de. Hinner tyvärr inte blogga så mycket mer under veckan. Men på söndag kör vi igen! (dock kommer det en del bilder under kvällen iallafall, har hur mycket som helst!)

P&L, here I come.

Som förut?

Nu är jag blondare än förut iallafall, blondblondblond.

Imorgon kommer det upp en hel drös med bilder. Projektet, midsommar, bilder på mitt hår, kläder osv. Kan ju bli trevligt. Men jag ska även ut med mamma och syster så räkna med en uppdateringsbomb mot kvällningen! Puss.

JORDGUBBE

Bleker mitt hår igen... Hallelujah!


PPPPLLLLLL

Idag har jag hämtat ut mitt P&L-band, så nu sitter det superfint på min handled! Har även badat i älsklingens pool med honom, var ganska kallt... Hehehe, badkruka? Mhh.. Var varmare i dammsjön med flickorna igår faktiskt. Sov förresten i Lindas husvagn inatt, båda vaknade inatt av att vi frös som fan och sen imorse när vi vaknade svettades vi som grisar...? Hmm. Haha..


Bada!

Shoppat som en vilding idag! Visar upp allting imorgon för nu ska jag åka iväg med två utav mina favoriter som jag inte umgåts med på hur länge som helst! Linda och Emma! Vi ska bland annat åka till dammsjön och bada, sen ser det nog ut som att det blir husvagnen! Äntligen.

Imorgon ska jag och älskling åka in och hämta PL armbanden, det närmar sig! :'D

Vi hörs kanske ikväll eller imorgon! Puss.

I miss you, right now.

Hello sunshines!
Vaknade av att syster väckte mig, jag hade ställt alarm och allt för att komma upp. Åt frukost nyss och ska alldeless strax fixa mig sen ska vi åka till kupolen, lager 70 osv. Äsh, borlänge i vilket fall. Ska shoppa lite nya kläder nu till P&L, behöver några nya linnen osv. Det närmar sig.. Åh. Vad jag längtar.

Håååååååååår.


Äckel.

Du är så sjukt jävla omogen, full av skit. Spela inte någon du inte är, du gör dig bara mer patetisk. Orkar inte skrika och säga emot längre, var en jävla bitch du. Det verkar löna sig i längen för dig själv, men tyvärr blir du bara mindre och mindre i allas ögon. Väx upp någon jävla gång. Fucking fjant.

Äsh. Grinig kan man få vara ibland, speciellt på folk som inte förstår bättre.

förövrigt - Saknar pojke.


Just hold me know.



Hold me now
Don't cry, don't say a word
Just hold me now
And I will know -
Though we're apart, we'll always be together
Forever in love
What do you say when words are not enough?



You are the music in me.

Hmm. Jag vill ha en delete-knapp, jag vill kunna göra saker ogjorda. Äsh. Det löser sig.

Vart hos storasyster idag en sväng, hon är bara lite avundsjuk att jag ska få se Kent om 5 dagar!!!!!!!!! WOHO. Har egentligen ingenting att skriva, känns som att det blir mest babbel om dösaker, saker som ni redan hört 500 gånger. Men jag är så uppspelt av att jag äntligen ska få se Kent.

4 dagar till Lasse Lindh.
5 dagar till Kent.
6 dagar till Billy Talent.
7 dagar till Sonata Arctica.

Tyvärr måste min kamera få stanna hemma, pga att den har ett avtagbart objektiv. Sad :<
 


:>

Har så jävla tråkigt och är så sjukt rastlös. Jag blir alltid det när det är kort men ändå lång tid kvar tills man ska göra något, så som nu är det är 1½ kvar tills jag ska åka till fredrik. Palla att det ska vara så, haha. Nu underhåller jag mig med att äta jordgubbar iallafall, fast mer än 75 procent i förpackningen var ruttna. Jävligt bra... Hmm, nä. Äsh. Jag har iallafall en chokladkaka kvar som det blir till webbtv, NU.


Onsdag 23/6.


Bild 1. Märtha kollar i Fredriks skolkatalog.


Bild 2. Hmm, hahaha.


Bild 3. Genom rutan på epan.


Bild 4. DÖD?


Bild 5. Hehehehe..


Midsommar.

Tvättade ju mitt hår i silvershampo igår, och det känns som att jag har fått bort den gula nyansen. Så blev faktiskt riktigt nöjd. Ska bleka håret en gång till idag sen får det nog vara klart (förutom utväxt-blekning vid senare tillfällen då såklart!)

Håller på att för över bilder från kameran just nu iallafall så att jag kan visa er i bilder vad jag har hållt på med under dagarna! Kan bli roligt. :-D

Måste fixa mig snart också för jag ska upp till mamma på midsommar mat, sen blir det att åka iväg till pojkvän ikväll. Roligt roligt :-D


Silver..

Har varit hos mamma en sväng tidigare som jag skrev, skulle egentligen sovit kvar men det blev så att jag gick hem till pappa istället. Har varit ute en sväng och ätit glass med min storebror och hans döttrar. Kladdigt, men gott. Haha. Nu sover dom som stockar, hör riktigt hur de snarkar. Haha. Har även käkat lite kvällsmat nyss, vart några potatisar. Inte så jäkla normal kvällsmat men det var verkligen det enda jag kände mig sugen på. HAHA, knäppt kanske.. :-D

Ska läsa lite bloggar nu sen krypa ner i badkaret och dränka mitt hår i silvershampoo. :-D
Min älskling har btw köpt PL-biljett. WIE! ♥

1 vecka kvar.

2 veckor sen jag slutade 9:an idag. 2 veckor? Vart fan tog tiden vägen? Allting gick så sjukt fort, för fort. Men så är det väl oftast antar jag, snart tar jag studenten.

Köpt ett par nya skor idag btw, men dom var inget speciellt, ett par vita sommarskor bara. Kanske kan visa bild sen, men just nu är jag hos mamma och har inte sladden till kameran med mig.

Imorgon kommer dagen att spenderas med mamma först, ska äta midsommar mat osv. Det blir faktiskt en nykter midsommar. Ska vara hemma hos älskling med honom, Märtha och Lovisa. Lovisa var det förresten superlänge sen man träffade så det kan inte bli annat än superbra.

Kents nya skiva är kärlek <3
1 vecka, 7 dagar kvar.


<3

Nu är jag ett snäpp blondare, bara en blekning kvar nu. Hehe. Håret är dock inte så jävla slitet så det är awesome!

Hade filmkväll med Märtha och älskling igår, blev dock mest prat. ;-) Men på fredag kör vi igen!

Nu ska jag och min plupp åka in till säter och fixa lite things :-D

Hur döljer man en bajsbrun lugg?

Nu har jag fixat klart mig, försökt dölja håret så mycket som det bara går. Tycker inte direkt om att det är superblont (som jag vill ha det) på vissa ställen, kycklinggult på vissa ställen och bajsbrunt i luggen? Äsh. Sket man väl i ändå. Det kommer bli bra till slut.

Nu ska jag packa ner det sista, sen knyta på mig skorna som tar en evighet och springa ner till bussen!

Min bebis får följa med också så att jag kan visa er sen vad vi har hållt på med under dagen.. :-D


Äsh.

Godmorgon!
Är redan uppe och sprattlar trots att det är sommarlov, hm.. Haha. Nejdå, ska åka in till borlänge om några timmar och fixa lite stuffs. Silvershampo etc. Måste även kirra ett nytt busskort eftersom mitt går ut idag. Sen ska älskling bleka mitt hår 2 gånger till, kan nog bli roligt.. Haha. Märtha kommer även på besök ikväll, vi ska ha någon slags filmkväll. Men äsh, jag kommer somna som vanligt. Hehehehe. :'D



Jag älskar dig, det vet du.


Pain.

Jag saknar dig, det gör jag verkligen. Du har betytt så himla mycket för mig, du har fått mig att le när allting har varit för svårt, du har hjälpt mig fast du inte har behövt. Jag vet inte vad jag blir om du försvinner helt, försvunnit har du redan gjort men om du inte finns kvar på något sätt kommer jag att gå sönder. Jag är rädd att jag har sårat dig, jag är rädd att jag får ta konsekvenserna för det andra har gjort.. Jag är rädd att du inte vet att jag älskar dig och att du är den vuxna människa som satt djupast spår i mig någonsin, på ett positivt sätt.

Förlåt..?


Blondie.

Blekt håret ytterligare en gång nu så nu är jag iallafall blond-gul. Men jag ska vara blond-vit när allt är klart, ni fattar. Så imorgon ska jag låta min pojkvän färga mitt hår.. Hehehe.. Undra hur det går? :-D Nejdå, jag tror faktiskt att det går bra. Ska även in och köpa mig ett silvershampoo imorgon. Wie, längtar. Visar bild när allting är klart. ;-)

Har även vart med älskling en sväng idag, sen blev det ner i dalen! Nu ska jag fixa klart med shemat till PL. Puss.

Bild på mig och systerdotter :-) Bilden är jävligt mörk, men hastig bild utan rätt inställningar.

Kycklinggul?

Godmorgon! Har alldeless nyss vaknat. Sitter och väntar på att syster ska komma hem från sommarjobbet så då blir det en blekning till. Får hoppas att det räcker. Är ju faktiskt inte så jävla orange nu, mer kycklinggul... :-)

Får se vad jag hittar på senare idag! :-)


Du är mitt allt.

Saknar älskling, inte sovit utan han på tre nätter nu så hur ska detta gå? ♥

bilder i veckan || v.24!

Mitt projekt bilder i veckan.

Nästa veckas tema:
Färglatt.

Kom även ihåg att jag får tolka temat hur jag vill, ni med.

Veckans tema var: Värme! (jag symboliserar värme med kärlek)

BLONDES HAVE MORE FUN.

Efter en blekning.... De tar sig ;-)


Äsh.

Pappa har fixat något medel så jag kan göra rent kameralinsen och jag har köpt blond hårfärg. Så ikväll är jag ljus igen. Eller ja, orange kanske? Men ljus. Nu jävlar :D Får se om jag lägger i någon rolig slinga sen, funderar på rosa...? :'D

Bup idag gick förresten ganska okej, äsh. 7 dagar kvar till PL.


Godmorgon.

Sitter hos älskling atm och väntar på att han ska vakna, får se vad som händer idag. Kanske blir kvar en tredje natt, kanske åker hem. Det visar sig helt enkelt.

Eftersomm jag inte har spotify på min dator hos pappa (det är han jobb dator, så det progammet är spärrat!) så passar jag på att använda mitt konto här och myslyssna lite. :-D Kentkentkent <3

Märtha/PL/babbel.

Kör på tre inlägg i ett istället. Kan ju faktiskt vara trevligt!

Märtha: Inte beställt än, vi väntar. Men pappa vill ju såklart veta säkert att han får pengarna innan han beställer. Och eftersom du och jag inte pratar på typ 10 dagar så är det ju såklart lite svårt! :-D Hoppas du får det så trevligt i Göteborg och på Pier Pressure. Du får berätta sen. Jag älskar dig, puss. ♥
(svar på kommentar!)

Något som är jävligt nice är att spelschemat till P&L har kommit upp, något som är ännu trevligare är att Kent kommer att spela i två timmar! Två timmar med underbaraste Kent, underbaraste Joakim. Det som inte är så jäkla bra kanske är att de släpper ny skiva på onsdagen och spelar på torsdagen. Kommer aldrig hinna lära mig texterna. Haha. Längst jävla fram med de underbaraste!

Det finns dock en sak med P&L som suger, det är ju självklart att massor med bra band som man vill se krockar. Onsdagen och torsdagen klarade sig rätt bra för min del, men fredagen och lördagen är rena jävla kaosen. Jag vet inte vad jag vill se mest! T ex är det inte så lätt att välja på Mando Diao och Less than 4. Visst, har aldrig sett Mando men jag tycker verkligen om Less than 4. Ah, ni ser. Det är en jäkla massa problem. Men det kommer ju självklart lösa sig när man är på plats. Någon trevlig människa som ska på P&L som kan tipsa om fler bra band?

Min dag idag har iallafall bestått av att umgås med älskling. Vi vaknade väl ganska tidigt, eller ja, han väckte mig. Åkte ju hem till han rätt sent, eftersom jag var på fest. Som var bra rolig, btw. Iaf, jag och älskling kollade på film sen åkte vi med pappa och käkade på Donken. Jävligt trevligt. Sen åkte vi hem till min syster, sen hem till mina storasyskons mamma (vi har olika mammor). Dagen har iallafall varit trevlig.

Nu ska man väl kolla på bröllopet ett tag och sen mysa till en film!

Den vackraste stunden i livet.

Gjort min sista dag på sommarjobbet nu, jävligt chill. Klämde dock två fingrar i en bildörr så har lite pain. Nu ska jag bara duscha, sen ska jag gå och lägga mig och sova. Haha, kan behövas. Senare ikväll blir det party with some friends, eller ja. Många människor.

Beställer strax biljetter till RFM iaf, dagens glädje typ. ♥

Min bild. MIN.

Come closer.

Vart ute en sväng med Daniel, träffat Filip och träffat Adam. Roligtroligt! Ska bli kul imorgon också, även fast det är lite klent med alkoholen, men klart man klarar sig. :-) Har även hört att det ska regna men.. det sket man väl i? :D

fest imån, älskling på lördag <3

Vart ska vi sova inatt?

Snart mat, sen möta upp daul, sen möta upp filip och kirra lite grejerLove my life :-D

Sista dagen på sommarjobbet imorgon, sen blir det party för fulla muggar.

Socker.

Busigt. Nästsista sommarjobbsdagen avklarad! Plus att jag bara jobbar till 1 imorgon. Skönt. Håller på att tvätta nu så ska strax gå ner och hämta tvätten. Måste förövrigt ta något att dricka innan jag dör av vätskebrist.

Lars kmr på middag ikväll, så jag och mongot in dah house ska strax börja laga mat :):)


my own two feet's

Why can't only I for one just be
It's not the same when I no long can speak to him
I may be changed but so have he
It's like we've locked us up and thrown away the key
I see your smile the same old smile
But then he takes me down and make our feelings die

I got a life on my own
I have to be on my own sometimes
I have to stand on my own two feet's cause I know I treat him good
But why do we always fight
I can't look at you
I can't be with you tonight
And I know that this ain't right
Because I love you so but I have to go alone


Busfrö!?

Skulle egentligen vara i Hedemora typ nu, men orka sitta själv på en sten i 50 minuter? Nä. Kan inte den staden särskilt bra, kommer känna mig ensam och få panik :] mmmh, as always. Nä. Kanske inte. Iallafall ska jag ta en senare buss så det blir bra.

Ville egentligen jätte mycket att älskling skulle komma, jätte mycket. För mycket. Bli-ledsen-mycket. Och jag förstår inte vad jag gör för fel som gör att han aldrig vill vara med mig... R0LIGT.. ^^

Haha, värsta emopain-inlägget här känner jag. Men är trött, grinig, besviken.. Äsh. Fan, imorgon är en bra dag och på fredagen är det en ännu bättre dag!


Virrpanna?

Sämst i världen på att uppdatera, eller ja, iallafall det två senaste dagarna. Sommarjobbat, blivit helt slut, somnat. Ungefär. Inatt gjorde älskling mig sällskap iallafall, även om jag sov rejält djupt så var det ju faktiskt mysigt att ha någon bredvid sig.

Daniel tyckte jag skulle dra mig till Filip nu, men äsh, de sket man väl i :>
Jag ska duscha sen ska jag ta bussen till hedemora, möta upp pappa och handla mat.. ROLIGT. Njä..

Jag saknaaaar 9D, äsh, 9D finns inte ens längre? Hemskt? Ja...

Skolavslutning, bildbomb #1

Ego ego ego, 3 bilder på mig. Mmmmh. Kommer bilder på annat sen också. ^^

Fredrik har fotat alla bilder, creds till honom!

Kamera: Canon EOS 1000D
Objektiv: EF-S 18-55 mm
Kategori: FOTOGRAFERING - människor
.






bilder i veckan || v.23!

Mitt projekt bilder i veckan.

Nästa veckas tema:
Värme.

Kom även ihåg att jag får tolka temat hur jag vill, ni med.

Veckas tema var: Pojke!

höhöhö :*

3 ord och tolv bokstäver, mer behövs inte - jag älskar dig




känns som att jag är trött?

Jag är hemma igen. Vart vaken sen halv sex imorse, sommarjobbat ett bra tag. Efter det blev det en tripp till borlänge med mamma, köpte en ram och lite glass. Ska fixa en del bilder nu, sen ska jag fan sova!

<3

förlåter ni mig?

Orkar seriöst inte blogga! Bilderna kommer imorgon när jag har haft min första dag på sommarjobbet. Har bilder från skolavslutningen, säterdalen, bilder-i-veckan projektet osv. Sen så ska älskling ha sina bilder som han fotat.. Ahni. Det är mycket nu!

Bestämde mig för att ligga i sängen klar innan halv 11.... Några minuter på mig.. Lovar att det kommer bli sent iallafall. Klockan står på halv 6. :-D

Kom precis på att jag har lovade bilder på Linda också..... HERRE MIN JE - som Grete skulle ha sagt.. Åh, aw Grete... Henne kommer jag till och med sakna!

Godis är.. gott?


tillbaka!

Helgen har spenderats med finaste, och då prioriterar jag verkligen inte bloggen. Hade inte umgåts med honom på cirkus en vecka så det var på tiden. Vi har kollat på film, bakat (läs: han har bakat), busat och pussats massor!

Jag kommer bjuda på en hel drös med bilder från skolavslutningen osv så håll utkik.

sommarlov...

Skolavslutningen var helt underbar trots att det rann en hel del tårar..
9D, ni kommer alltid att betyda grymt mycket och tiden har varit oslagbar. ♥

Insåg precis att jag inte har någon klass, jag har ingen skola, jag vet ingenting. Eller, kanske. Jag vet att jag kommer in, jag vet att jag höjde mig som en tok. Jag vet att jag är jävligt nöjd. 5 vg, resten g <3

Grönan var också amazing. Insane med norden! fan va häääärliiit.

Nu ska jag chiiiillla vidare med mitt sommarlov och ta mig till en pojke.. Mhhh..

mitt lilla kex!!!

Hos Linda nu, nyss ätit. Snart ska vi duscha sen blir det att sova! :') Vi ska plocka blommor också. Gulligt. Har köpt rosor idag btw. Jag är så jävla kluven inför imorgon så jag vet inte ens vad jag skriver, blandade känslor.. ÄSH. Nu ska jag ta mitt älskade lilla kex härifrån!

Puss.


7D - 9D <3

Nu åker jag iväg till klockarskolan en sista gång, har för sista gången klassens dag med 9D.

Imorgon består av: Upp kl 5, skolan kl 7, åka vagn och traktor, säterdalen, vagn och traktor igen, lunch, byta om, stoooockholm! Sen är det nog tyvärr Byebye klockarskolan.. Känns knasigt.

20 augusti 2007 - 10 juni 2010...
I will always love you. ♥
Det tog slut alldeless för fort, kommer sakna er!


21.22

Kollat på film i skolan idag med! Såg dock bara en utav filmerna för att jag var och sjöng i skolan på förmiddagen. Såg iallafall Alice i underlandet. Hade dock redan sett den, men den var fortfarande bra! Efter skolan drog jag och Linda till Borlänge. Fixade massor med saker till vagnen och köpte 4 läskflaskor + 4 kakburkar. Haha. Vi ska ha när vi ska fixa vagnen hos Linda imorgon! 9D kan ju bli hungriga...? Sen shoppade vi lite mer småsaker, även saker till oss själva. Haha..

Tänke visa vad jag hade köpt, har dock inte tagit kort på det än så istället visar jag en del utav det jag fick av mamma igår ist.. :)

Parfym - Trosor - Pengar


smygtitt på skolavslutningsdressen


veckans bilder

Jag har tänkt på hur jag ska göra för att få mer inspiration till att fotografera, det har varit ganska tomt i min hjärna ett tag. Men nu har jag iallafall bestämt mig för att jag ska ha ett projekt. Jag vet att många fotobloggare har ett sådant projekt men det kan ju vara kul att testa på något tänkte jag!

Det kommer gå till såhär att varje vecka så ska jag ha ett speciellt tema jag ska fota efter, sen någongång under varje helg lägger jag ut bilden/bilderna här. Det kan vara en bild, men det kan även vara fem så antalet kommer variera beroende på hur mycket tid jag har osv. 

Jag kommer ha många olika teman nerskrivna på lappar som jag sedan lägger i en burk. Sen varje vecka drar jag upp en lapp och det avgör vad temat för veckan blir :)

Ni måste också komma ihåg att jag får tolka temat hur jag vill.

Tema för den här veckan är:
Pojke!


i brist på annat?

Dagens mående: öhm? inte känt efter, faktiskt.
Dagens humör: något sisådär glad
Dagens borde: gå ut och gå
Dagens vill ha i allmänhet: en puss?
Dagens materiella vill ha: ett par till converse
Dagens planer: träffa mami, later
Dagens beroende: cola
Dagens längtan: till torsdag, men ändå inte. fan. nej, skitsamma
Dagens klädsel: leggings, linne och långärmad tisha
Dagens smink: naturlig (y
Dagens frisyr: fluff
Dagens låt: alderland!
Dagens roligaste kommentar: "uuuuhhääähh, *böl*" -asgarv
Dagens dummaste: dumfilmen avatar :-(
Dagens misslyckande: öh
Dagens köp: ingenting
Dagens snack: va?

Dagens godis: inget
Dagens mat: sallad
Dagens tidning: ingen

Dagens jobbigaste: lindas bakhjul
Dagens ilska: på mr. *
Dagens nyttigaste: vet inte
Dagens pinsammaste: inget
Dagens besvikelse: AVATAR
Dagens saknad: älskling
Dagens vill bli av med: haha -.-
Dagens tråkigaste: AVATAR, fortfarande
Dagens replik: öh
Dagens snällaste: jenny och linda?

BUS!

Dagen har sugit. Jag har vart så jävla trött så jag vet inte vad. Kollat på bio hela dagen idag. Har "filmfestival" idag och imorgon. Först såg vi på Bröllopsfotografen, och det är enligt mig en ganska okej film. Går att titta på iallafall. Sen blev det Avatar.. FYFAN. Har sett den två gånger nu, och det räcker med 1 gång. Det är inte det att den är dålig, utan att den är för lång. Man blir sjukt rastlös.. :-) Suck my dick.

Ska strax iväg och träffa mamma.. Lite nervös faktiskt, men det går nog bra :-)

bus

Jag vill inte va' här utan dig... ♥




det är bara du och jag kvar.

Snart kommer mina sötnosar och hämtar upp mig på moppen! :-) Sen ska vi hela vägen till folkan, oj så långt härifrån jag vet.. Haha. (För dom som inte vet så bor jag typ max 100 meter därifrån). Men vi åker moppe för att det ska gå fort mellan skolan och folkan när vi ska äta osv. Smarta chicks..

Och gamla rum dom fylls med nya vänner
Men det finns ingen plats för dig och mig i allt det här
Jag hatar er jag hatar det som händer
Och jag vet inte längre vem du är. ♥
Mimikry.



du är fan det finaste jag vet.

Vi är inte alltid rätt, men jag älskar dig. Jag älskar oss. Jag trivs med dig. Du är min bättre hälft, jag andas genom dig. Kärlek. Mmmh, kärlek. Du är kärlek. Vi tillsammans. Hjärtat ♥

Namnam.


L och de dubbla W:en.

Finaste systerbarnen!








wild wild wild

Canon EOS 1000D - 6 juni 2010 - Flowers.






:@

Vet inte riktigt vad det är för fel just nu, men jag kan iallafall inte lägga ut några bilder. JOBBIGT.

räkna med bilder.

Spenderat hela helgen med älskling, därför blir det inte så mycket uppdatering. :]

Varit hos syster idag också. Min systerdotter fyller 1 år imorgon, så det var kalas idag. Passade även på att fota massor, så räkna med massor med bildbomber! Var ju även på Play! 2010 i lördags, så ännu en drös med bildbomber.... OJ.

Nu ska jag springa ner och sno cola innan de andra tofflorna i min familj har hunnit druckit upp den.. :') *som de alltid gör*

<3

Hmm... ROLIGT ATT MAN HAR VARIT HUNGRIG I SNART 24 TIMMAR.............. JÄVLIGT NICE.

*grinig*

14 månader med älskling idag också!!! :)

13:24

Hemma i skaplig tid för engångsskull. Håller på att fixa mig, ska alldeless strax ta bussen till falun och där ska jag möta upp min älskling! Sen efter ett tag kommer väl Märtha, och då blir det Rix FM-festival. Chill.

Imorgon har jag och älskling 14 månader!
5/4 2009. ♥

Bild; Lindas katt - CANON EOS 1000D


Canon EOS 1000D

Min fina Linda.


my day.

Nu är jag hemkommen! Dagen började med att jag fick skjuts till skolan. Lyssnat på någon föreläsare från civilförsvaret i två timmar, sen hade jag betygssnack med Grete. Ligger då sjukt bra till kan jag säga. Sen städade vi ur skåpen, sen var det tack och adjö.

Åkte moppe hem med Linda, Jenny och Emma. Vi kastade av Emma hemma vid sig, sen åkte vi övriga till Ica. Köpte jordgubbar! For sedan hem till Jenny. Flummade runt lite :-D Sen blev det hem till Linda med ännu mer jordgubbar osv! Fotade även Linda. Bilderna kan ni få se sen!

Två knäppa flickor...



kärlek, (räkna med mycket nya foton)

2/6 2010 - världens bästa dag.
Blev ägare till min första systemkamera.
Canon EOS 1000D.


elevshow

Fullt upp med elevshow, lika så imorgon! Lite drygt, men ganska så värt. Umgicks med älskling en stund på eftermiddagen också. Alltid lika trevligt.

Underbar vinterbild :*

RSS 2.0